Sunday, May 10

Things I loved the past month

Sunday, May 10
Ik heb al maanden geen favourites artikel meer geplaatst omwille de naam. In het begin van mijn, *uhh, hoe zou ik het noemen?* 'blogcarrière?' gaf ik deze rubriek namelijk de naam: Five favourite keys. Daar wilde ik van af, hoe leuk en toepasselijk de naam ook was op mijn blognaam. Een goede vervangende titel heb ik nog niet kunnen vinden, maar daar kom ik nog wel op. Geen nieuwe rubriek dus, maar een oude gevormd naar ene nieuwe naam. Maargoed, vandaag gaan we het hebben over de 'Prunus Serrulata', marmer, Leiden en mijn favoriete blog van dit moment!HAPPINESS

• wandering 

Afgelopen vakantie - want ja, vandaag is toch echt de laatste dag... - was ik onder andere naar Leiden en Den Haag. Hoewel ik Den Haag helemaal niets vond (het is toch allemaal iets te 'wannabe New York') was Leiden prachtig. Ik hou van het rondwandelen, foto's maken maar vooral de vrijheid die ik voel als ik rondloop door een stad, of het nu Amsterdam is of Leiden. (De foto's hierboven zijn overigens gemaakt in Leiden)


MUSIC

• alt - j •

Alt-j luister ik al een tijdje, maar sinds afgelopen week luister ik bijna elke dag hun hele album een paar keer. En dat is veel. Dit album hierboven heet 'An awesome wave' en op 6:52 minuten vind je mijn favoriete liedje: Breezeblocks.FLOWERS

• de Japanse kers 'Prunus Serrulata' 


Ik zal vast niet de enige zijn die enorm heeft genoten van alle bloesem (die inmiddels langzaam begint te verdwijnen). Door heel Nederland kon je in bijna elke straat wel een 'Japanse kers' zien staan, voor de duidelijkheid, dat is die 'rozige' bloesem die je overal ziet. Elke keer als ik ergens weer een boom zie staan met die mooie bloemen geeft het me zo'n instant blij en vakantie gevoel.INTERIOR

• marmeren snijplanken 


Laura vertelde me laatst over marmeren vierkante onderzetters bij de Blokker, waarna ik de volgende dag gelijk naar de Blokker vloog en thuiskwam met wel degelijk iets van marmer, maar geen onderzetters. Bij de Blokker bij mij in de buurt waren ze namelijk niet zo mooi en ik zag nog iets veel mooiers. Een snijplank van écht marmer voor maar €4,95-. Ik weet dat je bij winkels als Gekaapt hetzelfde formaat snijplank voor 50 euro kan kopen, die overigens overigens wit zijn en waar geen mooie vormen en kleuren erin verwerkt (of gepolijst is...).

Ik ben hier ontzettend blij mee, niet alleen dient het als een prachtig interieur item en zijn het een super leuke fotografie 'props', mocht je ooit brownies en taartjes maken, of fruit eten of andere lekkernijen dan is het een feestje om ze hier op te leggen en op te eten!BLOG

• we need to live more 

Ik heb werkelijk géén idee waarom ik 'We need to live more' niet eerder een plaatsje op mijn blog heb gegeven. Ik volg haar al vanaf de eerste post en het blijft nog steeds geweldig. Ella (ook wel bekend als de vriendin van Jack - Jacksgap) post over haar leven, wat ze doet, haar gedachten, haar veganistische leefstijl die ze sinds een tijdje heeft, eigenlijk alles waar ze zich mee bezig houdt. Ze is een hele bijzondere meid met een fijne schrijfstijl en originele posts. Ik raak altijd enorm geïnspireerd van haar blog en vind elke post geweldig. Oh my, wat hou ik toch van Ella.


Zo. Dat waren mijn favorieten van de afgelopen tijd. (Voor wie het opgemerkt heeft. Ja, mijn header en mijn lettertype is (alweer) veranderd. Sorry!)

EN JIJ? WAT WAREN JOUW FAVORIETEN?

21 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Ooh, dit is echt een leuke rubriek, hihi. Ik hoop dat je snel een leuke naam vindt, maar deze vind ik niet mis hoor! Al die leuke stadjes van Nederland, ik moet er eens werk van maken om ze eens te bezoeken (ookal duurt het reizen langer dan het bezoekje zelf). Prachtige foto's van Leiden! Ik zag het al op Laura haar instagram voorbijkomen trouwens, dat marmeren plankje. En ik ben heeel blij dat ik niet meer moet wachten waar het vandaan komt. Yay, 5 euro voor zo'n prachtige snijplank, het wordt al zonde om erop te snijden omdat ie zo mooi is, hihi. En je lay-out is echt leuk! ❤

  ReplyDelete
 2. Super leuk om te lezen! Die marmeren snijplank, wowie! Heel mooi.

  ReplyDelete
 3. Vind deze artikelen echt heel leuk om te lezen. Dat marmeren blad is echt heel mooi! :)

  ReplyDelete
 4. Ik vind die Japanse bloesem ook zo ontzettend leuk, lekker fleurig. Ik ben er alleen een beetje allergisch voor, dus dat is wel jammer.

  ReplyDelete
 5. Wat een leuke post om te lezen! Ik ben ook echt gek op Leiden en die tip van de snijplank ga ik zeker onthouden :)

  ReplyDelete
 6. Heerlijke post met prachtige foto's weer!
  En die blog ga ik snel eens bekijken. Klinkt super!
  Liefs Lonneke

  ReplyDelete
 7. Ik vind de bloesem zo mooi, echt jammer dat ze bijna uitgebloeid zijn. Wat is die snijplank gaaf. Die tip ga ik zeker onthouden ^^

  ReplyDelete
 8. Zo fijn om te lezen! En ik deel je gevoel wat betreft 'wandering' wat ohh, een beetje door een stad dwalen en mooie plaatjes schieten is heel leuk om te doen. Ik zou willen dat ik er meer tijd voor had! En bedankt voor het sharren van je favo blog momenteel, inderdaad om verliefd op te worden, haha. Veel liefs!

  ReplyDelete
 9. Heel leuk artikel! Ik ben verliefd op die marmeren planken! Ik had ze bij de H&M gezien, maar ga eerst maar eens bij de Blokker kijken dan. En ooit zet ik zo'n Japanse kers in mijn tuin, zo mooi <3

  ReplyDelete
 10. Leuke favorieten! En die marmeren snijplank voor maar 5 euro? *rent gelijk naar de Blokker* (:

  ReplyDelete
 11. Marmeren platen bij de Blokker? Whaaat, no way! Super leuk!
  Prachtige foto's weer Naomi, en heerlijk artikel om te lezen. Liefs

  ReplyDelete
 12. Wat een super mooie foto's zeg!

  ReplyDelete
 13. Mooie favorieten! Die snijplank is echt te gaaf (en zo goedkoop wow!)

  ReplyDelete
 14. Oh wauw, die bloemen zijn echt mooi! En wat leuk die blog! Ik ken JacksGap al onwijs lang maar wist niet dat Ella een eigen blog heeft!

  ReplyDelete
 15. Wauwie leiden ziet er zo mooi uit door jouw foto's! En ik kende die blog nog niet, ik ga hem eens opzoeken :)

  ReplyDelete
 16. ik vind je harder persoonlijk veel mooier nu, ook zo minimalistisch!
  en o, ik houd ook zoveel van Ella ♡ (en van jack, ofcourse haha)

  ReplyDelete
 17. OP NAAR DE BLOKKER YAAYYY :D En ik deel je liefde voor Leiden en bloesem haha! Die blog lijkt me echt heel leuk, thanks for sharing :)
  X Emma

  ReplyDelete
 18. Oehh, favorieten vind ik
  altijd leuk :) Wat de titel
  dan ook mag zijn. Je hebt
  ook echt supergave fav's
  op dit moment!

  Liefs,
  Didem

  ReplyDelete
 19. Aaah Leiden is zo zo zo leuk! Ik ben er afgelopen zomervakantie een weekje geweest om op een huis van iemand te passen en ik mis het zo erg. :(

  ReplyDelete
 20. Wat een mooie foto's! En die snijplank, wauw ik denk dat ik binnenkort ook weer een bezoekje ga doen aan de blokker want wat is die mooi. (en goedkoop:))

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio