Wednesday, June 10

June goals

Wednesday, June 10
Voorzichtig ga ik op mijn tenen staan. 'Nee, this is not possible', denk ik als ik naar de spiegel kijk. Terug naar de muur. Jaren van herinneringen staan er inmiddels op gekliederd. Wit is hij niet meer en je kan zien hoeveel hij alweer versleten is. Pennen, potloden en heel veel data gingen voorbij om deze muur te krijgen zoals hij nu is. Ik bestudeer ons nog eens goed. Nee, het is echt waar. Mijn broertje van drie jaar jonger is groter dan ik ben. Sjeetje mina, hij is GROTER. Hoewel ik wist dat deze dag er ooit aan zou komen kwam het toch als een big surprise. Wat ik nu ga zeggen is enorm cliché maar zo ontzettend waar: De tijd vliegt voorbij. Het is alweer juni.
EEN BETERE HOUDING HEBBEN

Al sinds ik heel erg klein ben heb ik een ontzettend slechte houding en dat zou ik graag willen verbeteren. Om niet constant een kromme rug te hebben (wat ik dus wel heb) en om er gewoon een beetje degelijk en netjes uit te zien. Recht zetten die rug dus!KNALLEN IN DIE LAATSTE WEKEN SCHOOL

Nog anderhalve week en dan is mijn school afgelopen. (Nouja, nog twee weken niet zoveel doen en klassentoernooi maar dat tellen we even niet mee.) Deze laatste proefwerkweek even knallen en dan kan ik hopelijk eindelijk tot rust komen! (Daarbij moet ik een -5 halen voor Latijn om een voldoende te staan, een -1 voor Natuurkunde en een 0 voor Nederlands dus het komt wel goed, aangezien het laagste wat ik kan halen een 1 is...)EEN VAKANTIE BOEKEN MET LAURA (EN MARA)

OMG. Ik ben zo excited. Als dit doorgaat (het hangt allemaal af of mijn moeder me wel of niet te jong vind om alleen te gaan!) gaan Mara, Laura en ik deze zomervakantie op citytrip naar het Oostblok. En dan heb ik het over interrailen naar Berlijn, Praag en Budapest. Het zijn drie onwijs gave steden die al een hele tijd op mijn bucketlist staan om te bezoeken, dus ik hoop heel erg dat ik mag gaan. Ben jij daar al wel eens geweest?GEEN SERIES OF FILMS KIJKEN TOT NA DE PWW

De afgelopen twee maanden is mijn serieverslaving drastisch verminderd, totdat ik al een paar weken (meer dan een maand om precies te zijn) 0,0 series heb gekeken. I'm proud! Zelfs de doorstuurmailtjes die mijn vader naar me doorstuurt met 'Het nieuwe seizoen van PLL staat op Netflix' kunnen me niet overtuigen. (Oh ja, thanks nog daarvoor pap, wat aardig! Pffff....)MIJN DELF-EXAMEN FRANS GOED VOORBEREIDEN

Hmmm, tja. Het grootste deel van dit afsluitingsexamen is alweer voorbij en ik kan op dit moment nou niet precies inschatten of ik het goed gemaakt heb of niet. Want zoveel had ik niet voorbereid. Wel heb ik als laatste onderdeel deze zaterdag nog een mondeling van 20 minuten met Franse mensen. Als een angsthaasje dat tijdens improvisatie mondelingen (en al helemaal bij Frans, hallaluja) helemaal stilvalt is dat een van de grotere (vrijwillige) uitdagingen die ik ben aangegaan deze paar maanden. Maar ik ga het proberen en wie weet lukt het me wel!Dat waren mijn goals voor de komende maand! Eigenlijk gelden bijna al mijn doelen voor tot aan de proefwerkweek en voor daarna heb ik niet echt grote plannen op mijn lijstje staan. Ik wil voornamelijk genieten van alle rust die op me af gaat komen. Zoals jullie misschien wel weten is dit schooljaar voor mij heel erg anders gegaan dan 'normaal' en het voelt fijn om dat hopelijk goed af te kunnen sluiten. Het gaat alweer een heel stuk beter.

De afgelopen weken en maanden waren vooral een combinatie maken tussen school en een sociaal leven hebben (want ja, dat heb ik ook!) wat resulteerde in enorm veel feestjes (wauw, Naomi, even lekker recalcitrant bezig zijn) en gezelligheid. Het bloggen schoot er een beetje bij in, mijn writersblock en foto's-maken-block zijn beide nog steeds enorm aanwezig en hoop ik weg te werken deze vakantie.

Enfin, misschien voel je hem al aankomen, maar ik ga (yaay, ik heb het tenminste aangekondigd) tot volgende week vrijdag niet eens één keer op mijn blog kijken. De afgelopen we(e)k(en) heb ik me veel met mijn blog bezig gehouden maar niets online gezet. Dit keer wil ik er gewoon niet eens mee bezig zijn, puur omdat ik écht eens aan mezelf moet gaan denken. Jullie vinden het vast helemaal niet erg dat er een stilte is en dat moet eens echt tot me door gaan dringen.

HOE OVERLEEF JIJ DEZE LAATSTE WEKEN SCHOOL?

Heel heel heel veel liefs en succes deze paar laatste weken.

LET'S DO THIS!

Naomi


17 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Succes met je DELF-examen! Ik was er ook heel erg zenuwachtig voor maar uiteindelijk had ik een hele lieve vrouw en was het zelfs een heel klein beetje leuk. :)

  ReplyDelete
 2. Heel veel succes met je laatste paar weken school! En dat interrailen lijkt mij zó tof! Ik ben vorig jaar naar Berlijn geweest en het is echt een prachtige stad, ik zou graag een keertje terug willen. xx

  ReplyDelete
 3. Ontzettend veel succes meid! Je kan het, echt.
  En wauw, wat zou dat tof zijn als jullie op vakantie gaan!
  Liefs Lonneke

  ReplyDelete
 4. haha succes met geen series kijken ;-) Ik herken dat moment van wanneer broertjes groter zijn - maar dat mocht ook wel een keer eens gebeuren maar toch - pijn in het hart. Huil.

  ReplyDelete
 5. Succes nog even met de laatste schoolweken! Ikzelf moet nog een weekje en ben keihard aan het stressen, maar gelukkig staan er daarna alleen nog maar leuke dingen op de planning. En wat leuk dat je (hoogstwaarschijnlijk) gaat interrailen! Ontzettend gaaf! XX

  ReplyDelete
 6. Heel veel succes, het gaat je sowieso lukken! En waahh dat interrailen, wat gaaf!! Ik duim voor je dat het mag haha.
  Ze zeggen dat mijn broertje 2 meter 5 wordt. TWEE METER VIJF. Woah.
  X Emma

  ReplyDelete
  Replies
  1. TWEE METER, WACHT TWEE METER VIJF? SJESUS!

   Ik blijf ook duimen, haha :)
   xx

   Delete
 7. Ik moet ook nog volgende week even knallen met de toetsweek en dan mag het leuke vakantie leventje beginnen! Ik ga deze vakantie ook naar Berlijn. Ik ben er al een eer eerder geweest en ik vind het echt een hele leuke stad. Als je er bent ga dan zeker even naar de markt in het mauerpark. Daar verkopen ze allemaal leuke vintage en nieuwe dingen.
  Liefs Nina

  ReplyDelete
 8. Heel veel succes! Ik heb ook proefwerkweek binnenkort en na daar even voor te knallen hoop ik op een hele leuke en gezellige vakantie!
  Liefs Anne

  ReplyDelete
 9. Succes met je DELF- examen, en wat een goede doelen. Ook je intro vond ik heel leuk.

  ReplyDelete
 10. Succes met alles Naomi! Ik geloof dat het je gaat lukken allemaal! En ik zal voor je duimen voor die citytrip! Lijkt mij ook geweldig! Liefs

  ReplyDelete
 11. Oh haha, die van die houding is zoooo herkenbaar!

  ReplyDelete
 12. Zestien is toch wel oud genoeg om te gaan interrailen? Zeg maar tegen je moeder dat ik op mijn zestiende alleen ging kamperen in Italië en dat alles goed kwam ;)
  Hopen alleen dat ze Taken niet heeft gezien XD

  ReplyDelete
 13. Wat leuk dat je misschien gaat interrailen! En wat grappig dat je delf doet, ik doe het ook en heb zaterdag ook mondeling, zo zenuwachtig, want ik ben ook helemaal niet goed in improvisatie en zeker niet in het Frans, haha, succes in ieder geval!!

  ReplyDelete
 14. Spannend, je DELF-examen! Succes met de laatste paar weken school, zelf ben ik nog een beetje aan het uitzoeken hoe ik ze door ga komen, haha!

  ReplyDelete
 15. Herkenbaar van die PW week. Nog even doorbijten en dan klassentoernooi! Succes nog!

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio