Friday, July 17

Amsterdam verkennen met Sophie

Friday, July 17
'Wow. Naomi, moet je kijken! Is deze niet prachtig?'. Voor me rent Sophie (sophievstheuniverse) in het rond terwijl ze haar enthousiastme niet kan bewaren in de vlinderkas. De ene na andere vlinder moet en zou ze bewonderen en er wordt een glimlach op haar gezicht getoverd als een vlinder met een zacht briesje op haar hand landt. Na 20 minuten krijgen we het écht te warm (32 graden is niet niks met een panty) en lopen we verder door de Hortus. Sophie glundert helemaal en het is ontzettend lief om haar zo blij te zien tussen alle planten. Dit beloofd weer een hele gezellige dag te worden.Al weer twee weken geleden ben ik samen met Sophie op pad gegaan door Amsterdam. Na een nachtje spontaan bij haar slapen spraken we twee dagen later weer af en hadden we een hele gezellige tijd met veel fietstochten, avonturen en kletspraatjes. Hoewel Sophie al snel op de trein naar Limburg stapte weet ik zeker dat we elkaar weer zullen zien.

De eerste twee foto's hierboven en de foto hieronder spelen zich af op de eerste dag (of nouja, avond) dat we elkaar ontmoette, een warme zaterdag in Amsterdam met vooral heel veel toeristen. Ik fietste spontaan naar het vondelpark met het idee om elkaar even te meetten, maar voor we het wisten vloog de tijd voorbij en belandden we bij mij thuis met het idee voor een heus slaappartijtje. Nadat ik mijn spullen had gepakt vertrokken we naar het Westerpark, waar we nog een gezellige avond hadden met wat vrienden van me en waren we uiteindelijk rond een uur of 1 s'avonds veilig thuis bij Sophie's tijdelijke verblijfplaats in slotervaart.

Zo erop terugkijkend zou je kunnen zeggen dat het een hele rare avond was (ik bedoel, je kent iemand nog geen 4 uur en slaapt dan al samen in een bed in een studentenhuis in Slotervaart) maar het voelde helemaal niet zo aan. Het was net alsof we elkaar al jaren kenden en dat was nu net het fijne eraan!

Twee dagen erna spraken we nog een keer af (we hadden er wel zin in hoor!) en hadden we het plan om naar de hortus te gaan. De Hortus is een botanische tuin in het centrum van Amsterdam (of misschien nét erbuiten) en is zeker een bezoekje waard! Mocht je daarna nog meer willen doen, dan kan je altijd nog Artis of de vintage markt op het waterlooplein (en alle winkeltjes erom heen) bezoeken.

Een kleine greep uit de honderen foto's die we schoten heb ik hieronder neergezet. Ik had nog lang haar (lol) en Sophie ziet er zoals altijd weer vintage-perfect-achtig uit. Vinden jullie die foto van Sophie en het zeer toepasselijke boek wat wij vonden ook niet onwijs schattig?


Ik zou nog veel langer kunnen doorpraten over hoe wij op een verborgen steiger aan het water midden in het centrum een mini-picknick hielden, of over de lange fietstochten die we maakten (Naomi fietst, Sophie zit achterop, 200 ongelukken in 20 minuten ;)) maar ik denk dat ik jullie daar alleen maar mee ga vervelen. 

Punt van dit eindeloze verhaal: Sophie is een topmeid, de Hortus is leuk en het was onwijs gezellig!

HOU JIJ OOK ZO VAN DIT SOORT VAKANTIEDAGEN?

13 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Ahh wat leuk!! Het ziet er zo gezellig uit allemaal! Liefs

  ReplyDelete
 2. Wauw dat klinkt als een perfecte dag! Wordt helemaal vrolijk van de foto's! Veel Liefs

  ReplyDelete
 3. Ziet er ontzettend gezellig uit! Ik ga waarschijnlijk deze zomer enkele dagen met mijn vriend naar Amsterdam, dus daar kijk ik ook alvast naar uit :)

  ReplyDelete
 4. Dat klinkt echt super gezellig!! Stiekem zou ik zelf ook wel en keer zo'n dag met je willen beleven, je klinkt altijd als zo'n gezellige meid! Wie weet op de meet-up...

  ReplyDelete
 5. Ah het ziet er uit als een heel gezellig dagje en wat een prachtige foto's!
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  ReplyDelete
 6. Wat ontzettend leuk! klinkt als een perfecte dag!
  liefs. Jonne

  ReplyDelete
 7. Klinkt echt perfect! En wat een leuke foto's! Liefs

  ReplyDelete
 8. Ahh wat ziet dit er gezellig uit zeg! Supermooie foto's en wauw Sophie heeft mijn droomjurk aan<3
  X Emma

  ReplyDelete
 9. Het klinkt echt heel gezellig en de foto's zijn heel leuk geworden! Op die laatste zien jullie er echt schattig uit :)

  ReplyDelete
 10. Ohh wat heerlijk zeg, zulke spontane nachtjes!

  ReplyDelete
 11. Het ziet er echt super gezellig uit! De foto's zijn echt heel erg leuk. Zo te zien hebben jullie je goed geamuseerd! Liefs, X

  ReplyDelete
 12. Het klinkt als een hele leuke dag , je hebt het ook heel erg leuk geschreven! Het zijn ook echt prachtige foto's<3

  ReplyDelete
 13. De foto van jou bij de gracht ziet er echt mega mooi uit :) Liefs

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio