Monday, July 13

Dingen waar ik de afgelopen tijd gelukkig van werd

Monday, July 13
Nu het hartje zomer is en de vakantie er ook nog eens bijgekomen is werd het weer eens tijd om mijn geliefde dingen van de afgelopen paar weken (of ehh, maanden) met jullie te delen. Ook nu heb ik weer een hele berg voor jullie bij elkaar gesprokkeld. Naast het feit dat ik een stuk meer werk geniet ik volop van deze rust met de hoop dat de warmere dagen weer terug zullen komen. En dat doe ik graag met deze nieuwe favorieten!


MAKE-UP


&otherstories eyebrow créme

Mijn wenkbrauwen zijn een van de weinige delen van mijn gezicht die ik een beetje bijwerk als ik make-up opdoe. Helaas heb ik een hele lastige haarkleur, heel donkerbruin, maar net niet zwart, en ze neigen af en toe een beetje naar een grijzere tint. Wenkbrauwpotloden zijn altijd óf te licht óf te donker en idemdito voor de wenkbrauwpoeders. Laatst vond ik bij &otherstories deze créme. Hij heeft de perfecte kleur en is nog eens longlasting. Misschien een tip voor de meiden met moeilijke donkere wenkbrauwen onder ons!


MUSIC


plaat: everything but a girl • eden (1984)

Toen mijn vader vroeg of ik een dagje mee wilde naar Arnhem zei ik daar natuurlijk geen nee tegen! Hoewel ik niet echt wat wist over dit leuke stadje (of beter gezegd, stad) had ik altijd heel veel goeds gehoord en wilde ik er maar al te graag heen. Ik kwam terwijl ik rondstruinde door Arnhem een heel gaaf cafétje genaamd 'Tape' tegen en kocht er onder andere een plaat voor 2.50! Het is eens iets andere muziek, maar ik vind het nog steeds wat hebben en heb er de afgelopen tijd vaak naar geluisterd. (kunnen we daarbij ook even stilstaan voor de platenhoes-lijst?)LIFESTYLE


kaartje •  TILTIL

Confession: ik heb een kaartjes obsessie. Op een of andere manier lukt het me steeds om, waar ik ook ben, het voor elkaar te krijgen dat ik een postkaartje/getekend kaartje koop voor een euro of 1/2/3. En dan vraag ik mezelf elke dag af hoe het nu in hemelsnaam kan dat ik zoveel geld uit geef. Nou, hierdoor dus. Deze is van Things I like, Things I love en is zo onwijs cute! Cactusjes zijn nóóit verkeerd. Toch?

FASHION


shorts • Bershka

Een zacht fluwelen broekje stond al eeuwen op mijn wishlist. Bij de Berskha vond ik een donkerblauwe in de sale voor 10 euro en ik nam hem gelijk mee. Lekker luchtig, classy, maar toch casual! Inmiddels ben ik tot de conclusie gekomen dat als ik zelf shop, veel en veel meer koop dan als ik samen met iemand shop. Hoe dat kan? Ik heb werkelijk gééééééén idee. ;)


PLACE


Hortus • botanical garden

Samen met Sophie (sophievstheuniverse) bezocht ik de Hortus, een botanische tuin midden in Amsterdam. Vooral vroeger, toen ik klein was, kwam ik er vaak. Maar na er een hele lange tijd niet geweest te zijn vond ik het ook deze keer weer prachtig. Al die planten, al dat groen, als je door deze kassen en tuin loopt waan je je even in een oerwoud, of in de woestijn. Prachtig vind ik dat, plekken als deze moeten gezien worden. Dat even gezegd, wilde ik ook nog even vertellen dat er eentje in Leiden is!

ZIJN JULLIE WEL EENS IN EEN BOTANISCHE TUIN GEWEEST?13 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Leuke favorieten! Dat kaartje is zo leuk! Liefs, Klaske

  ReplyDelete
 2. Wat een leuke favorieten!
  Hortes botanicus is echt ZO mooi <3
  Liefs Lonneke

  ReplyDelete
 3. Ja klinkt inderdaad allemaal heel leuk! Vooral de botanical garden!
  liefs. Jonne

  ReplyDelete
 4. Het kaartje is echt heel schattig! Ik ga binnenkort ook weer eens naar de Hortus want het is echt een mooie plek.

  ReplyDelete
 5. Wow, die tuin. Daar moet ik een heen!

  ReplyDelete
 6. wauw de tuin ziet er echt prachtig uit, ik ben er nog nooit geweest. Deze vakantie staat er nog een dagje Amsterdam gepland dus lijkt mij super leuk om daar heen te gaan. :-) En dat kaartje is echt heel cute!

  Liefs, Evelien

  ReplyDelete
 7. Hortus lijkt me erg mooi! Met het weer van nu vooral! Leuke post Naomi! Veel Liefs

  ReplyDelete
 8. Ik heb langs de botanische tuin in Leiden gelopen, maar ben er niet echt in geweest. Wil ik zeker nog eens doen! Dat kaartje is zo cute!<3
  X Emma

  ReplyDelete
 9. Oh, wat een heerlijke dingen allemaal! Vooral die short is prachtig. :)

  ReplyDelete
 10. Aaah, ik zit sinds een jaartje in Arnhem op school en een vriendin van mij sprak geregeld over Tape- tijd om er nú echt een keertje langs te gaan! Hortus lijkt me trouwens écht fantastisch! Is dat hartstikke gratis? (En thanks voor het delen van dat nummer, erg fijn!) :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niet hartstikke gratis, maar wel hartstikke 4,5 euro (met cjp pas tenminste, anders 8 volgens mij). Museumkaart is helaas (goh, jammer) niet mogelijk! Maar het is die €4,50- of €8,00- helemaal waard! En ja, je moet écht eens even langs Tape gaan. Het hipsterlevel is alleen wel enorm hoog, haha.

   Liefs,

   Delete
 11. Aah, zulke mooie dingetjes allemaal! Die crème van &otherstories is zo tof en ik snap je liefde voor kaartjes helemaal!

  ReplyDelete
 12. Ahw wat jammer dat ik je niet ben tegengekomen in Arnhem.. (ik woon in Arnhem). En wat een mooie foto's met alle bloemen. Geeft de foto's een heel leuk effect :)

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio