Thursday, July 2

Een meet-up / gewoon een gezellige middag. Ofzoiets.

Thursday, July 2
De brandende zon verhit zelfs mijn boek, nu ik even in rustig in de tuin zit te lezen en van het weer aan het genieten ben. Vandaag wil ik jullie iets voorleggen waar jullie het wellicht niet mee eens zullen zijn, of het misschien heel leuk vinden! Ik ben hier al dagen (of wat zeg ik, maanden) over aan het mijmeren en vond het nu wel eens tijd om het aan jullie te vragen. Kijk je mee?


Want, ook ik heb vakantie (duh.) en dus een aantal weken vrij. Het leek me heel erg leuk om iets van een meet-up (oke, ik haat dat woord maar zo begrijpen jullie tenminste waar ik heen wil gaan met dit rommelige verhaaltje) te houden en om jullie (mijn lezers) te ontmoeten. 

Ik wil er geen ding van maken dat jullie helemaal afreizen naar een plek om mij te ontmoeten (want ohmygaawd, ik ben ZO ontzettend geweldig) - (oke dit moet je dus zien als het meest sarcastische ooit), je mag het zien als een gezellige middag met een vriendin. Daarbij wil ik ook nog even zeggen dat je echt niet hoeft te bloggen of iets dergelijks. Als je het ook gewoon leuk vind om iets leuks te doen met mij en een paar andere meiden (of je ouders mee wilt nemen), it's fine!

Tja, ik leg jullie nu wel dit voor, maar ik heb natuurlijk geen idee of hier überhaupt wel animo voor is! (Ha-ha-ha, niemand wil dit en stiekem zit ik nu 24/7 de reacties te checken aangezien het super eng is om zoiets online te zetten) Dus zou ik graag je opinion willen. Ja, ook van degene die normaal nooit een reactie plaatsen, want misschien wil jij ook mee?

Dus.

WIE HEEFT HIER ZIN IN EEN GEZELLIGE MIDDAG DEZE ZOMERVAKANTIE?


(oh. en ik ben echt niet eng hoor en vind het ook supersuperspannend. De eerste en laatste keer dat iemand me ooit spotte in de H&M kon ik met knikkende knieën geen woord uitbrengen. Maar nu ben ik voorbereid en zal ik veel kletsen om dingen niet awkward te maken, hihi.)


HEB JE DAN OOK IDEEËN OVER WAT JE LEUK VINDT OM TE DOEN? (EN WANNEER KAN JE?)


Ps: ik weet dat het een beetje last-minute is maargoed, ik heb nog geen enkele data of locatie of wat dan ook vastgelegd!

Pps: Oh god, kan iemand me alsjeblieft vertellen waarom ik dit ooit online heb gezet?

*drukt op publiceren*

49 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Aaah lieverd je hoeft echt niet zo zenuwachtig te zijn! Als het mag van mn ouders zou ik heeeel graag willen, supergezellig! :D
  Liefss

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaaa, yaay! Desnoods komen je ouders mee, of brengen ze je en halen ze je weer op. Alles is prima! :)

   Delete
 2. Dit lijkt me juist super gezellig! Zeker nu we allemaal vakantie hebben is het een hele leuke tijd om nieuwe mensen te leren kennen. Heel leuk idee!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Precies wat ik dacht! En ik ga ervanuit dat iedereen die mijn blog leest gewoon een geweldige persoonlijkheid heeft en het sowieso heel gezellig wordt :)

   Delete
 3. Dat lijkt mij heel gezellig, je lijkt mij namelijk heel aardig en lief! Ik vind het een leuk idee!

  ReplyDelete
 4. Wat een leuk idee Naomi! Als ik zelf niet toevallig op vakantie ben op die datum, lijkt het me heel leuk om te komen. Natuurlijk moet ik wel even kijken of het allemaal praktisch is, maar het lijkt me in ieder geval super leuk! En ik weet zeker dat er naast mij nog een hoop meiden zijn die graag zouden willen komen! Daar hoef je je echt geen zorgen over te maken ;)

  Liefs,
  Annerieke

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, laat anders even weten wanneer je precies kan! Of dat kan ik dan in een ander soort poll doen natuurlijk :). En ik merk inderdaad dat ik me niet zo zorgen had hoeven maken. Het internet is natuurlijk heel globaal en ik merk pas echt dat mensen het lezen als ze voor me staan, haha. Maar het wordt vast heel erg leuk!

   Delete
 5. wat een leuk idee Naomi!! het lijkt me heel tof om te komen, ligt natuurlijk aan de datum/locatie maar als ik kan kom ik graag! ♥

  ReplyDelete
 6. Wat een leuk idee! Nu het vakantie is is dit natuurlijk ideaal. Lijkt me heel tof om te komen! Liefs. Jonne

  ReplyDelete
 7. Een heel erg leuk en gezellig ideetje! Ik weet niet wanneer ik precies kan, maar we zullen zien
  x Josie

  ReplyDelete
 8. Jahaaa, wat toevallig dat ik net die comment had achtergelaten op je vorige post, haha. Mij lijkt het ook superleuk! Het is zo leuk om nieuwe mensen te ontmoeten (ook spannend, dat ben ik 't met je eens, maar ook heel leuk) X

  ReplyDelete
 9. Jaahh, dat lijkt me echt heel leuk! Ik zat stiekem al op zoiets te wachten. Ik ben nog nooit echt in Amsterdam geweest. Een klein probleempje is dat ik best lang op vakantie ga. Ik hoop niet dat dat een probleem is, want ik zou je echt graag willen ontmoeten!

  ReplyDelete
 10. Klinkt gezellig! Ik ben een beetje een stille lezer en vanaf nu ga ik meer reageren op je posts! Het lijkt me best leuk en spannend om je te ontmoeten. Al is het best ver reizen, het lijkt me wel gaaf! Ook om andere mensen te ontmoeten natuurlijk! Maar het is echt een leuk idee Naomi!

  ReplyDelete
 11. Ik zat er serieus nog aan te denken om je even te mailen om binnenkort te meeten! Dus dit lijkt me heel erg leuk. :)

  ReplyDelete
 12. Lieve Naomi,

  Aaaah wat een leuk idee! Ik heb je al een keer eerder opgezocht in Amsterdam, bij de American Apparel, maar toen was je jammer genoeg niet aan het werk. Je snapt dus wel dat ik je graag wil ontmoeten.

  Mijn beste vriendin Marjolein en ik vinden je blog, kledingstijl en persoonlijkheid echt geweldig. Daarom lijkt het ons echt gaaf om je te meeten! Maar wij zijn al best wel vaak in Amsterdam geweest en jij volgens ons nog niet zo vaak in Rotterdam. Wij wonen heel dicht bij Rotterdam en komen er erg vaak. Daarom leek het ons leuk als jij naar Rotterdam zou komen en dat wij jou dan die stad zouden laten zien! Als je dit wil, moeten we maar even mailen over wanneer :)

  Wij hebben er heel veel zin in!

  Liefs,
  Emma en Marjolein.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Awh, wat lief, Emma en Marjolein!

   Ja, dat herinner ik me nog dat je het me toen vertelde! (Ik werk alleen op zondag, hihi). Ik zal Rotterdam tussen de opties zetten, ben er inderdaad nog niet heel erg vaak geweest. Ook even kijken wat voor iedereen het handigst is, maar ik zal jullie een keertje mailen! Anders meeten we toch in Utrecht joh :)

   Liefs,

   Delete
 13. Ah, je hoeft echt niet zo zenuwachtig te zijn, er is volgens mij genoeg animo voor (: Ik zou het ook wel supre leuk vinden om jou en andere leuke (blogger)meiden te ontmoeten! Misschien kun je een soort poll ofzo maken waarin je een paar data voorstelt en dat iedereen dan kan aangeven wanneer die kan? xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, ik merk het, haha! Leuk dat je wilt komen. Een poll komt eraan, ben er mee bezig! Eerst even de reacties afwachten, hihi :)

   Delete
 14. Ohhh wat een supertof en gaaf idee! Ook ik zou dit superleuk vinden, ligt eraan wanneer wel, maar ik zou zeker mee willen! En natuurlijk is daar animo voor. :) Heel leuk!

  ReplyDelete
 15. Lijkt me mega gezellig! Goed idee (wel een beetje spannend hoor, haha)! Hoop dat ik dan niet op vakantie ben ;) Veel Liefs

  ReplyDelete
 16. wat leuk! ik volg je blog nog niet zo lang maar als ik kan dan zal ik zeker komen! lijkt me gezellig!

  ReplyDelete
 17. Wat een leuk idee! Als ik mag en kan lijkt het me leuk!

  ReplyDelete
 18. Ik zou het heel leuk vinden om te komen! Wel woon ik in België dus is het wel al wat moeilijker om er te geraken. Ik wacht af waar en wanneer! :)

  ReplyDelete
 19. Wat een leuk idee! Toen ik dit voor eerst las, dacht ik: 'Ik weet het niet hoor. het lijkt me wel een beetje eng.' En een paar seconden later was ik meteen van gedachten veranderd. Ineens leek het me écht superleuk!! Ik heb het gelijk aan mijn ouders gevraagd en ik mag :D
  Het lijkt me echt gewoon superleuk. - xxx Margriet

  ReplyDelete
  Replies
  1. Het is ook best spannend, maar inderdaad ook heel erg leuk! En wat fijn dat het mag! (zo snel al, hihi!) We zullen snel kijken wat de beste datum is :)

   Liefs,

   Delete
 20. jaaa wat leuk! Misschien picknicken in een park in Utrecht? Lekker centraal in Nederland :)

  ReplyDelete
 21. Super leuk idee, ligt er alleen aan waar het is :-)
  Liefs, Jennifer

  ReplyDelete
 22. Ja Naomi, wat een tof idee! Ik wil heel graag komen, haha! En je hoeft niet zenuwachtig te zijn, want je bent hartstikke leuk en het is een superleuk idee! Ik kan de komende 2 weken niet , maar de 3 weken daarna wel! Liefs, Klaske

  ReplyDelete
 23. Ahhh dit lijkt me echt super leuk en ik zal zeker proberen te komen! Picknicken in het park is misschien leuk om te doen? Hopelijk komt er een datum waarop ik kan! :)

  ReplyDelete
 24. Leuk idee, Ik zou het heel leuk vinden om jou te ontmoeten en een gezellige dag
  met andere meiden te hebben. Je hoeft zo te zien je niet druk te maken want er willen al genoeg meiden jou graag een keertje zien :).

  ReplyDelete
 25. Lijkt me heeeel leuk! Ik ben alleen wel zo'n awkward persoon die in het begin niets weet te zeggen, maar ik zou het wel heeeeeeeeeel heel leuk vinden!

  ReplyDelete
 26. Oh my, een supperleuk idee :) ! Ik zou het gewoon doen, je hoeft niet zo onzeker te zijn hoor! Ik wil gerust helemaal uit mijn ver Belgenlandje komen, wil deze zomer toch nog afzakken naar het verre Amsterdam.

  Wat ik eens heeel graag wil doen, is een reuzepicknick in het Vondelpark (of een andere leuke plek) en dan/ of dan allemaal leuke plaatsjes/ vintagewinkeltjes gaan bezoeken :) .


  Zo, hopelijk kan dit plan tot uitvoering komen!


  Liefs!

  ReplyDelete
 27. Naomi, knoop dit goed in je oren: dit is zó een leuk idee!
  Lijkt me heel gezelli,
  Liefs Nina

  ReplyDelete
 28. Het lijkt mij ontzettend leuk, sowieso vind ik het leuk om mensen te ontmoeten, so I'm in!

  ReplyDelete
 29. Naomi! Yaay, wat een fantastisch idee! Ik heb tot 16 juli gratis OV dus dat is ook nog eens mooi meegenomen. Lijkt me onwijs gezellig, ik hou je in de gaten, haha. :)

  ReplyDelete
 30. Wat een super leuk idee! Weet noet of ik wel kan/mag, maar ik zou het wel heel gezellig vinden...

  ReplyDelete
 31. You've got my number girl *dirty face emoji*

  ReplyDelete
 32. Hee, hallo, hier het meisje dat nooit een comment plaatst *zwaaiend handje* . Waarschijnlijk zeggen mijn ouders: neeee. Maar ik zeg: jaaaa! Super leuk idee, ik zou het geweldig vinden om je te ontmoeten (en nog veel meer leuke meiden). Laatst zag ik (volgens mij) Laura (Lauresque) in de stad, en ik mocht niet achter haar aan om een selfie te maken van mijn moeder. Meeeh, ik wil haar en jou zo graag een keer ontmoeten! Super leuk idee dus :) .
  x Femke

  ReplyDelete
 33. Ah superleuk Naomi! Ik las het op je Insta en mij lijkt het ook superleuk, "meetings" vind ik altijd superleuk dus yeaay! Ik kan vanaf 17 augustus haha, en als ik niet kan komen, dan wens ik je bij deze veel plezier! Oh en ik snap stiekem heel goed dat je het eng vindt! ;)

  ReplyDelete
 34. Wat leuk (en een beetje spannend)! Ik hoop dat ik erbij kan zijn.

  ReplyDelete
 35. O dit lijkt me zo ontzettend leuk! Alleen wel jammer dat ik al vrij snel op vakantie ga, en ik dus pas vanaf ongeveer begin augustus kan. Damn it, heb ik eindelijk de kans om jou en andere leuke bloggers te ontmoeten en dan kan ik niet komen... :(

  ReplyDelete
 36. Leuk! Ik zou in ieder geval graag willen komen. Er staat - nog - niks op de planning behalve een vakantie van 1 t/m 9 augustus (ofzoiets?!) dus dan alsjeblieft niet haha! Maar een picknick of gewoon een tour door heel Amsterdam met jou favoriete winkeltjes en cafétjes zou ook leuk zijn! Liefs, Joyce.

  ReplyDelete
 37. Die ene keer dat ik je ontmoet had in de H&M kwam je echt niet zenuwachtig over hoor, hahah.
  Super leuk initiatief, ik kom zeker!

  ReplyDelete
 38. Wij willen je zo graag eens ontmoeten! Maar we wonen in Belgie :( Doe een meet in Gent yaaay! :)) haha

  ReplyDelete
 39. Had graag willen komen maar helaas woon ik in het zwarte gat van Nederland, genaamd Nijverdal. Het gaat mij i.v.m. met weekjes weg niet meer lukken in Amsterdam te komen. Tof dat er nog zoveel mensen open staan om anderen te leren kennen! Veel plezier! (Als het doorgaat)

  ReplyDelete
 40. Wat een superleuk idee zeg! Lijkt me heel gezellig om eens een gezellige middag door te brengen met een aantal meiden. Misschien picknicken en dat iedereen dan wat lekkers meeneemt? Liefs

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio