Wednesday, July 8

Meet-up 2.0 (de enquete)

Wednesday, July 8
Op mijn artikeltje van ongeveer een week geleden over een meeting is ontzettend goed gereageerd. Ik heb veel meer reacties gekregen dan gedacht en ik kan niet gelukkiger zijn! Omdat de vakantietijden nu eenmaal heel snel gaan (meh) vond ik het een goed idee om maar gelijk dit idee echt waar te maken. Hierbij dus een enquete waar je je op kan geven! (of desnoods even kan kijken wat het idee is) Verder viel me op dat veel mensen dachten dat het in Amsterdam zou zijn. Dat is niet echt de bedoeling, omdat Amsterdam niet bepaald centraal ligt in ons kleine kikkerlandje. Als bijna iedereen dicht bij Amsterdam zou wonen, dan zou ik het zeker doen! Verder vraag ik in de enquete ook even naar wanneer je kan. Er staan ontzettend veel data tussen, dus pak je agenda er maar vast bij! (Of je ouders, dat kan ook, aangezien die meestal het beste weten wanneer je op vakantie gaat.)

DE MEET-UP ENQUETE IS GESLOTEN! MOCHT JE TOCH NOG HEEL ERG GRAAG WILLEN (EN ALS JE KAN OP 30 JULI & 12 AUGUSTUS), STUUR ME DAN EEN MAILTJE!

Je kan de enquete hier invullen!

GA JIJ DE ENQUETE INVULLEN? 

15 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Ingevuld, hihi:) Liefs, Klaske

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wij van The Cousins World gaan samen :) x Rieneke

   Delete
 2. Echt een heel leuk idee. Het valt mij inderdaad ook op dat Amsterdam vaak als plek wordt gekozen voor een meet of een event. Nu snap ik dat ook wel, er is zo veel te doen in Amsterdam, maar het is altijd best wel ver reizen voor mij. :P

  ReplyDelete
 3. Ik heb de enquete ingevuld. Ik kan best wel veel datums, dus de kans is groot dat ik kan :)
  Liefs, Margriet

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik heb trouwens net horen gekregen dat ik 22 juli niet kan, terwijl ik die wel had ingevuld. :$
   Liefs, Margriet

   Delete
 4. Jaa ik heb 'm ingevuld! :D
  X Emma

  ReplyDelete
 5. Jaaa done! :-) ik hoop zo dat ik kan komen! :-) Ik reageer bijna nooit, maar volg je al een tijd, en ik vind je een leuke meid met een originele schrijstijl! (Die steeds origineler word!)You go girl! Xxx Marleen

  ReplyDelete
 6. Aah, ik wou dat ik in Nederland woonde! Dan kwam ik zeker, lijkt me super gezellig zo'n bloggers dagje :)

  ReplyDelete
 7. Ingevuld! Ontzettend leuk initiatief en ik kan veel, dus lijkt mij onwijs leuk! :D

  ReplyDelete
 8. Ingevuld! Ik hoop echt dat ik kan komen. :-)
  Liefs, Jennifer

  ReplyDelete
 9. Yes, ik vul hem in!

  Liefs,

  Joyce

  ReplyDelete
 10. Ik heb hem ingevuld hoor, lijkt me zó leuk! Jammer genoeg ben ik op driekwart van de dagen op vakantie, maar we zullen zien :)

  ReplyDelete
 11. Jammer, ik kan net niet op die data :( Ik woon in België en ik verblijf van 4 tot 8 augustus in een vakantiehuisje dicht bij Amsterdam. Maar misschien een andere keer dan ;) x

  ReplyDelete
 12. Leuk, ik heb hem ingevuld! Ik kan helaas alleen op de dagen in augustus, dus we zullen zien...

  ReplyDelete
 13. Ik heb 'm ingevuld! Ik hoop dat ik kan op de datum die gekozen wordt, ik heb er in ieder geval heel veel zin in :) .
  x Femke

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio