Sunday, July 26

Outfit: I am not, nor will I ever be a morning person

Sunday, July 26
Deze vakantie ben ik tot de conclusie gekomen dat ik officieel een avondmens ben. Niet dat ik het niet wist, het was namelijk wel duidelijk, maar ik wilde het gewoon liever niet weten. Een ochtendmens zou mijn 'drukke' leventje een stuk gemakkelijker maken, ik moet immers naar school (heh, bah, waarom praat ik hierover in de vakantie?) en dan is een ochtendmens zijn nogal handig. En dan heb ik het nog niet over de weekenden, waar ik uren spendeer met niks doen.

Waar ik voorheen als excuus gebruikte dat die rust nodig was na zo'n week school als ik weer eens een luie weekend-ochtend had, is het in de vakantie wel anders. Vol energie ben ik nog tot een uur of drie op en ben ik enorm productief. Ik ruim mijn kamer op - per uitzondering! -, schilder of tik een artikeltje. De volgende morgen lig ik gapend in mijn bed een dergelijke serie te kijken (het zijn er zo veel!) en slaat de westertoren al weer 1 slag.

Ik zou willen dat ik mijn vakantiedagen wat beter zou benutten, voor je het weet is de helft al weer voorbij (om precies te zijn, morgen, en ik heb geen idee wat ik nu eigenlijk gedaan heb!). En jij?TOP H&M | SHORTS BERSKHA | SANDALS BIRKENSTOCK |

Oké, genoeg over ochtend en avondmensen, het is weer even tijd voor een van mijn vele kletspraatjes. Ik zit te denken om mijn favoriete vakantie playlist met jullie te delen, maar misschien hebben jullie daar geen behoefte aan, verder update ik even mijn welkomtekstje in de sidebar met wat informatie over de meeting, toen mijn oog viel op de bloglovin teller. Zien jullie wat ik zie? Nog even en dan... (omg, ja i know, whut)

Dinsdag zat ik bij een persvoorstelling van Papertowns en volgende week donderdag is al de eerste meet-up. Ik kan ik écht niet wachten en weet ik ook niet wat ik kan verwachten.. Gekke dingen hoor, om dit te mogen doen en zulke lieve lezers te hebben! Ik vond het eerst een beetje raar om zoiets te houden aangezien ik helemaal niet zo groot ben als blogger, maar het feit dat mensen echt de moeite nemen om naar Utrecht af te reizen voor een gezellige middag vind ik zo ontzettend geweldig. Oké, en nu hou ik erover op, want ik heb zo'n gevoel dat dit onderwerp nog veel te vaak aan bod gaat komen de komende weken ;)


! MEET-UP: als je geen mail hebt ontvangen maar wel de enquête hebt gemaakt, stuur even een mailtje naar littlekeystohappiness@gmail.com! Mocht je nog wel willen komen dan moet je me ook even een mailtje sturen!


BEN JIJ EEN OCHTEND-, OF EEN AVOND MENS?

Foto's gemaakt door Chantal (blamethefireworks)

15 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Ah ik ben ook echt een avondmens! In de avond ga ik altijd mijn kamer opruimen, artikels schrijven, dansen, noem maar op. Het probleem is alleen dat ik niet kan uitslapen (vraag me niet waarom) dus dat is wel vervelend... Ik vind je outfit heel leuk! En grappig dat je dat zei over je vakantie playlist want ik heb zo'n artikel ook al ingepland staan voor vrijdag haha! Liefs

  ReplyDelete
 2. Haha, ik ben juist een ochtend mens! Lekker om 7 uur s'ochtends artikeltjes tikken, haha! Leuke outfit Naomi! Veel Liefs

  ReplyDelete
 3. Dit klinkt voor mij zo herkenbaar! Ik ben zelfs ook een avondmens. 's Ochtends ben ik niet uit bed te krijgen, maar s' nachts kan ik nog lang wakker blijven zonder moe te worden.

  ReplyDelete
 4. Ja, ik herken dit zó erg. Ik ben ook nog tot midden in de nacht op, en ben stiekem een beetje huiverig dat als dit zo door gaat, ik niet enorm goed aan het nieuwe schooljaar begin :') De vakantie gaat zo hard inderdaad!
  Ik blijf je haar prachtig vinden trouwens :)

  ReplyDelete
 5. Heel herkenbaar! In de vakanties kijk ik 's avonds helemaal niet meer op de klok, en ben ik nog druk bezig met allerlei dingen als ik erachter kom dat het alweer middernacht is... En dan slaap ik extreem lang uit, en zo gaat het elke dag. Haha!

  ReplyDelete
 6. Ik heb precies hetzelfde op dit moment, sliep gisteren pas om 3 uur en nu pas een paar uurtjes wakker. Dat word echt aanpassen, gelukkig hoef ik het aankomende schooljaar niet naar school maar moet ik wel vroeg op als ik als au pair ga werken :(

  ReplyDelete
 7. Zo grappig en toevallig, ik had het er dit weekend nog over met een vriendin. We hadden zo veel plannen voor de zomer, maar tot nu toe nog lang niet alles daarvan uitgevoerd. Zo bijzonder, dat altijd als ik geen ritme heb, ik gewoon amper wat doe. :P
  Ik ben trouwens wel echt een ochtendmens, ik vind het heerlijk om vroeg wakker te zijn en dingen te doen. Leuke outfit heb je aan! :D

  ReplyDelete
 8. Onwijs leuke outfit en ik vind je haar zooo leuk!

  ReplyDelete
 9. Wat een leuk broekje! Het staat je goed

  ReplyDelete
 10. Erg herkenbaar haha! Leuke shorts trouwens :)

  ReplyDelete
 11. Jaa zo herkenbaar, 'wat heb je allemaal gedaan?' Ehhmm.. ja gewoon van alles weet ik veel! Maar een superleuke outfit, je truitje is zo mooi!
  X Emma

  ReplyDelete
 12. Oh ik kan echt niet vaak genoeg zeggen hoe leuk je outfits altijd zijn! Ik kom ook altijd in een fase waarin ik denk: hallo wat doe ik met mijn leven .. Laatst ook maar een stukje over geschreven, dat voelt tenminste productief hehe. Vakantie is er om te luieren :) Liefs!

  www.liefschas.blogspot.nl

  ReplyDelete
 13. Ik ben echt een avond mens. 's Ochtends draai ik me liever nog even om en 's avonds wil ik juist zoveel mogelijk doen.. Ik heb al veel zin in donderdag!

  ReplyDelete
 14. Echt een super leuk broekje! Ik ben niet per se een ochtendmens maar ook niet echt een avondmens. Ik hang er een beetje tussen in denk ik haha. :)

  ReplyDelete
 15. Ik ben nog maar net op je blog gestrand, heb twee outfitposts van je bekeken, en ik vind je nu al helemaal geweldig. Hoe is het toch mogelijk.

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio