Wednesday, July 1

Outfit • This weather feels like heaven

Wednesday, July 1


Samen met Sophie (sophievstheuniverse) trok ik erop uit door Amsterdam (waarover je later nog veel meer verwachten kan) en liet ik haar de ins en outs zien van mijn geliefde stad. Nadat ik haar nog geen 6 uur kende sliepen we al samen in een bed in een random studentenhuis (oké, zo random was het nou ook weer niet, als ik het zo beschrijf klinken we wel ontzettend recalcitrant, terwijl dat helemaal niet het geval was) en deelden we beide het gevoel alsof we elkaar al jááááren kenden.

Met een glaasje limonade en een gekleurd rietje lig ik  op dit moment te zonnen op mijn balkon. Over enkele minuten vertrek ik naar een barbecue met vrienden (de zoveelste 'chilling' deze week in het park) waar ik onwijs veel zin in heb. Het park is mijn thuis. De afgelopen twee weken was ik er bijna elke dag wel te vinden. Ik vind het heerlijk om zo te genieten van de vrije uurtjes en zo mijn tijd te spenderen. Het bloggen schiet er een beetje bij in, maar ik heb heel veel ideetjes voor jullie klaar staan dus hopelijk heb ik genoeg tijd en inspiratie om die voor jullie te verwerken! 


TOP AMERICAN APPAREL | DUNGAREES ZARA | SHOES PRIMARK | SOCKS ??? | BAG FJALLRAVEN

Foto's door Sophie (sophievstheuniverse)

HOE SPENDEREN JULLIE DEZE ZOMERSE DAGEN?

21 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Wat leuk dat jullie zo samen door Amsterdam zijn geweest! Veel plezier met alle meetings die nog komen (in het park) ;)

  ReplyDelete
 2. Wat een mooie foto's! Wat leuk dat jullie het zo gezellig hebben gehad samen.

  ReplyDelete
 3. Mooie foto's in Amsterdam! Je ziet er mooi uit :)

  ReplyDelete
 4. Wauw je hebt een ontzettend mooi figuur en deze dungarees omarmen het echt perfect! love it love it love it

  ReplyDelete
 5. Wauw, Naomi deze outfit staat je echt geweldig! En ik spendeer deze dagen met werken van 8 tot half 5. Met schoolboeken uitpakken en opruimen in een aula zonder airco. Maar dat is na morgen verleden tijd en dan ga ik genieten! Liefs!

  ReplyDelete
 6. Wauw echt een prachtige outfit zeg! En zo'n dagje met Sophie klinkt heerlijk, ik wou dat er bij mij in de buurt zo'n park was haha! Ik spendeer deze zomerse dagen met leren voor tentamens, echt vreselijk... Maar ja, over 2 dagen is het voorbij! :')
  X Emma

  ReplyDelete
 7. Ahh hele leuke outfit is dit zeg! En wow hé, het wordt ook echt steeds heter hier :)
  Ik geniet van het weer en ga zo lekker zwemmen!

  Liefs,
  Didem

  ReplyDelete
 8. Gave foto's en leuke outfit! Ik heb afgelopen dagen hard geleerd voor mijn toetsweek, maar nu dat voorbij is kan ik eindelijk weer lekker bloggen en genieten van het weer <3

  ReplyDelete
 9. Hele mooie outfit! Ik vind het ook heerlijk om in het park te zitten of door de stad te dwalen! :)

  ReplyDelete
 10. Deze outfit staat je echt heel leuk!! De laatste dagen heb ik geleerd en morgen heb ik, eindelijk, mijn laatste toets. De komende dagen staan al vol geplant met zwemmen, varen, dagje Amsterdam - met 30°C- en gewoon alles. Dit weer bevalt mij ook wel en de -bijna- vakantie;)
  O, ik ga ook nog even op de blog van sofie een kijkje nemen.
  #sorrylangecomment

  ReplyDelete
 11. Superleuke dungarees! Wat leuk dat je met Sophie was (gaan wij ook nog eens afspreken in A'dam? haha). En het lijkt me zooo chill als je een park in de buurt hebt.
  xx

  ReplyDelete
 12. Wat een geweldige outfit en het klinkt als een onwijs leuke dag met Sophie. :) XX (groetjes vanaf Ibiza!)

  ReplyDelete
 13. Die outfit is echt heeeel leuk

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio