Friday, July 24

• Paper towns •

Friday, July 24
Het is je vast niet ontgaan - Amsterdam (en misschien ook de rest van Nederland) hangt werkelijk vol met posters van de onder andere mooie Cara Delevingne - want binnenkort - 30 juli om precies te zijn - gaat de film Paper Towns in première. Vandaag is Amerika al aan de beurt en ook ik wachtte met spanning af. Met nadruk op wachtte, want ik heb de film op dit moment al gezien. Afgelopen dinsdag zat ik om half 11 bij de persvoorstelling in een klein zaaltje naar deze nieuwe verfilming van een boek van John Green te kijken. Niet zomaar een film, maar een film met een onderliggende boodschap en die je verlangen naar reizen flink versterkt.Het boek heb ik de avond van tevoren nog maar snel gelezen (al stond het al eeuwen op mijn readinglist, ware dat ik het niet thuis had) en de volgende ochtend zat ik daar dan, in die kleine minibioscoop van Warner Bros. Eenmaal thuis had ik zin om even snel iets te schilderen, dus dat deed ik en dit kwam eruit.

Nu ga ik je niet vertellen waar je film over gaat (misschien ben ik te lui, misschien vind ik gewoon dat je eerst het boek moet lezen, want daar ben ik altijd voor, eerst een boek, dan pas de film) maar zal ik wel even de trailer - als je die niet al 134.752 keer gezien hebt, zoals ik - hieronder laten zien, zodat je in iedergeval een indruk hebt. (Oké dan, vier woorden. Margo, Quentin en Paper Towns)Wat ik er van vond? Prachtig. Ik ben een sucker voor mooie verhalen, topmodellen (ik bedoel, ik volg Cara al twee jaar lang op de voet en hoewel ik niet zo'n celebrityfan ben vind ik Cara echt een prachtmeid vanbuiten én vanbinnen), John Green boeken en wanderlust films en laat dat nu nét allemaal in deze film gestopt zijn. Ik ben één van die personen die nog dagenlang (of wat zeg ik, weken of maandenlang) na kan denken over een film en hem projecteren over mijn leven heen.

John Green is ook een buitengewone schrijver die prachtige quotes verstopt in zijn boeken. Hoewel ik na een tijdje wel een beetje gek werd van de hele Greengekte kan ik er nog steeds niet om heen, zijn boeken blijven mooi. Vlak na de film had ik ook gelijk de neiging een kaartje te boeken naar 'overal'. Ik wilde (en wil) hier weg, de wereld verkennen en nieuwe culturen ontdekken. Ook nu nog, een paar dagen na de film, is die neiging nog steeds enorm.


Papertown is een film die iets met je doet. Je weer even na laat denken over je leven, je vakantie, wat je nu echt wilt. Het laat je nadenken over wat je hebt en hoe je je omgeving leert waarderen. Je wilt op reis gaan en de wereld verkennen, netzoals Margo.

Eigenlijk moet je er maar zelf naar gaan kijken en uitvinden hoe jij je voelt tijdens deze film.


GA JIJ NAAR PAPERTOWNS? 

EN BEN JE OOK ALTIJD ZO EXTREEM DRAMATISCH ALS HET OVER FILMS GAAT?PAPERTOWNS

Cara Delevingne & Nat Wolff


RELEASE 

30 JULI 2015

22 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Ik ben ook zo zo zo benieuwd en wauw wat een leuke creatieve fotos :)

  ReplyDelete
 2. Ik ga het boek tijdens mijn roadtrip lezen en de film kijken naar de vakantie want Wanderlust is zegmaar mijn tweede naam, haha! Leuk geschilderd Naomi, wordt er helemaal vrolijk van! Veel Liefs

  ReplyDelete
 3. Ik moet het boek eerst nog lezen, maar ga daarna absoluut naar de film!

  ReplyDelete
 4. Wat tof dat je de film al hebt mogen bekijken! Ik ben er erg benieuwd naar, wil ook nog steeds het boek heel graag lezen. :) John Green schrijft gewoon zulke fijne verhalen, daar kan je niet echt omheen haha. x

  ReplyDelete
 5. paper towns is mijn favoriete green boek, en ik vind die term 'green gekte' echt heel mooi haha
  maar ja ik ben mega benieuwd naar paper towns, het verhaal is zo perfect ( en ik ben zo benieuwd naar cara haar acteer talent !)
  x ish
  Tiny Heart Beats

  ReplyDelete
 6. Ik ben heel erg benieuwd maar ik denk dat ik nog even wacht tot ik het boek heb gelezen. Het boek kan ik dan ook meenemen op vakantie!

  ReplyDelete
 7. Ik heb nog altijd helemaal niks van John Green gelezen en had eigenlijk geen idee waar hij over schreef maar je hebt me enthousiast gemaakt.

  ReplyDelete
 8. ik heb ook het boek gelezen en ben zooo benieuwd naar de film! ik ga hem denk ik kijken als ik in antwerpen ben in the spirit of wanderlust ;)

  ReplyDelete
 9. Elke keer weer sta ik versteld van je artikels. Je kan op zo een mooie manier schrijven en de foto's zien er ook altijd prachtig uit! Ik heb het boek net voor de vakantie in het Engels gelezen en ik kan echt niet wachten tot de film uitkomt!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wat een lief compliment! En altijd in de originele taal lezen, doe ik ook! (Ik lees mijn boeken eigenlijk allemaal alleen maar in het Engels, hihi)

   Delete
 10. Ik ben superbenieuwd naar deze film! Ik ben de soundtrack nu al constant aan het beluisteren haha:D .

  ReplyDelete
 11. Ik ben echt heel erg benieuwd! Eerst nog even het boek lezen! :)

  ReplyDelete
 12. Ik ben echt enorm benieuwd naar deze film! Ik hou van John Green en zijn schrijfstijl, hopelijk vertolkt de film het boek goed :)

  ReplyDelete
 13. Ohjezus, wat is waterverf fotogeniek. Ik kijk of de film of ik lees het boek. De film valt namelijk áltijd tegen (op uitzondering van Harry Potter- gosh, liefdoh). Ik was laatst naar de persvoorstelling geweest van De Reünie (ook in een klein zaaltje, ik dacht eerst: aaaahh, dezelfde zaal- en dan roem of zo, maar dit was van A-film) en dat was 'n prima film, maar het boek is duizend keer beter. Afijn, ik neem dit verhaal mee op vakantie. Thanks voor de tip, haha! ;-)

  ReplyDelete
 14. Wat leuk gedaan! Ik ga zeker naar de bios om de film te zien, maar waarschijnlijk volgende week wanneer het minder druk is.

  ReplyDelete
 15. Wauw, wat enorm mooi gemaakt zeg. Ik wil het boek nog steeds graag lezen.

  ReplyDelete
 16. Yass, eerst het boek, dan de film. Zo gaat het áltijd bij mij en het is zoveel beter vind ik ;) Maar oh boy ik MOET Paper Towns lezen en de film zien want ik ben nu zoo benieuwd!
  X Emma

  ReplyDelete
 17. Ik ben superbenieuwd om Cara te zien acteren! Zeker omdat ik het boek zo zo zo graag gelezen heb :D Die kunstwerkjes zijn top trouwens xx

  ReplyDelete
 18. Aahh je hebt het echt leuk geschilderd, Naomi! Ik had het boek eerder dit jaar al voor Engels gelezen en ik ben er ook echt gek op, ik weet nog dat iemand ooit tegen mij zei dat als je een boek van John Green leest, je de rest minder leuk gaat vinden. Maar ik disagree totally! Paper Towns vind ik ook zo'n bijzonder boek dat je inderdaad enorm laat nadenken over niet alleen reizen maar gewoon van alles en nog wat (het klinkt misschien ietwat cliché; over het leven).
  Oh, en een persvoorstelling, dat is zo onwijs cool! Hoe heb je dat geregeld?

  Liefs,
  Didem

  ReplyDelete
 19. aahhh ik ben echt heel benieuwd! Zeker nu ik zoveel positieve reacties te horen heb gekregen!

  ReplyDelete
 20. Jajaja! Ik ben zo benieuwd naar dit boek en helemaal naar deze film! kan niet wachten!

  ReplyDelete
 21. Ik heb zo'n zin om deze film te gaan bekijken !1!1!1!

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio