Wednesday, July 15

urban vibe

Wednesday, July 15
Deze outfit is van 'toen ik nog lang haar had'. Ik droeg een staartje (en dat doe ik normaal nooit) en had mijn nieuwe jas aan. Samen met de bril (die trouwens niet echt is, maar ook niet nep, daar vertel ik later meer over) en de locatie vond ik dat deze hele outfitpost echt een 'urban' vibe heeft, als ik het zo mag noemen. Wat verandering op zijn tijd is nodig en deze keer had ik eens zin in iets helemaal anders!
COAT CLAUDIA STRÄTER | TOP ZARA | SHORTS MONKI | 
SOCKS ? | SHOES PRIMARK | GLASSES POLETTE |

Een nieuwe jas, een nieuwe short en een nieuwe bril (gaat lekker Naomi, haha). De jas kreeg ik van mijn tante en is extreem oversized, maar op een of andere manier vind ik het juist wel leuk. Een aantal weken geleden ontving ik deze bril van Polette. Geen zonnebril dit keer, maar een e-polette! Een bril om je ogen te beschermen tegen het licht van beeldschermen en je telefoon. Hoe het allemaal precies zit zal ik je snel (volgende week?) vertellen.

DOE JIJ WEL EENS IETS 'TOTAAL' ANDERS AAN?

(Morgen sluit ik de enquete voor de meet-up. Wil je ook komen? Klik dan hier!)

Foto's gemaakt door Laura (lauresque)

20 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Zo'n staartje staat je net kei mooi, vaker doen! Al weet ik niet of dat met je korte haar nog goed lukt. (: En die jas is ZO mooi! Zijn je schoentjes trouwens platform of lijkt het alleen maar zo? En ik ben wel benieuwd naar die e-polette, haha, nog nooit van gehoord!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Een staartje lukt jammer genoeg niet meer (een heel mini lelijk plukje wordt het dan, haha) En mijn schoenen hebben inderdaad een platform! Wordt ik wat langer door, altijd mooi meegenomen, toch? En ik zal je alles vertellen over e-polette, dat wordt leuk!

   Delete
 2. Wat een leuke outfit! Die jas is zo tof!
  Ik ben best benieuwd naardie e-polette, ik heb er namelijk nog nooit van gehoord :D
  Liefs. Jonne

  ReplyDelete
 3. Wat een mooie foto's Naomi! Super leuke outfit! Die bril klinkt best wel tof, ben benieuwd!

  ReplyDelete
 4. De bril viel me gelijk op! Super handig lijkt mij! En je outfit is natuurlijk ook weer super leuk! Veel Liefs

  ReplyDelete
 5. Wat een toffe outfit! De bril staat je heel erg mooi, ik ben benieuwd naar e-polette, want dat heb ik nog nooit gezien. De jas is echt heel erg tof!

  ReplyDelete
 6. Aaah, liefde voor die jas! Zo'n bril staat je erg leuk en een hele leuke locatie.

  ReplyDelete
 7. Ik weet nog dat je die foto op instagram plaatste, ik herkende je amper :) Zó mooi!

  ReplyDelete
 8. Wauw Naomi wat staat deze bril je leuk! Heel tof sfeertje, met die oversized jas en ja.. dikke like!
  X Emma

  ReplyDelete
 9. Hele gave outfit! Ik vind zo'n oversized jas echt heel mooi staan!

  ReplyDelete
 10. Superleuke outfit! Staat je goed! Liefs, Klaske

  ReplyDelete
 11. Mooie foto's! Die bril staat je echt heel erg mooi <3

  ReplyDelete
 12. Heerlijke outfit! Die bril staat je echt tof!

  ReplyDelete
 13. Oh wauw, prachtige foto's zeg!
  Ik vind deze outfit zo leuk. Ik houd wel van die urban vibes.
  Liefs Lonneke

  ReplyDelete
 14. super leuke look! ik vind het shortje je echt beeldig staan, de pasvorm is echt perfect
  xx ish
  Tiny Heart Beats

  ReplyDelete
 15. Wauw, prachtige outfit! Ik vind een hele andere outfit iets super leuks geven en het staat je ook leuk!

  ReplyDelete
 16. Persoonlijk vind ik dit een van je leukste outfits (en believe me, dat is moeilijk kiezen haha). Ik hou wel van de hele "urban vibe", het is zo'n chille maar toch een beetje een hipster stijltje en dat spreekt me altijd wel aan haha. De bril staat je ont-zet-tend goed! Ik ben benieuwd naar het hele verhaal erachter...
  x I

  BLOG: http://www.isabeldot.blogspot.com/

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio