Tuesday, August 11

een kleine update + laatste kans voor de meet-up

Tuesday, August 11
Ik heb alweer een tijdje niks anders dan outfits en kletspraatjes (ook wel updates genoemd) geplaatst op mijn blog. Het is vakantie, toch echt minder mensen lezen blogs en ook ik spendeer mijn tijd graag even aan andere dingen. De laatste tijd is er veel gebeurd rondom mijn eigen internetplatform en persoonlijk (lees; een nieuwe camera, de meet-up, nieuwe samenwerkingen en ik ga donderdag nog vrij spontaan naar Berlijn!). Morgen is de laatste (en tweede) meet-up en als je dat wilt, dan kan je je hier door een reactie te plaatsen je op deze pagina nog aanmelden! (Mijn beste vriendin en mede-blogster Laura zal ook aanwezig zijn!)


Hierboven zie je nog een paar van mijn geliefde plantjes in-actie (lees: hangend in een potje op de wind meewiegen). Deze plaatjes zijn geschoten met mijn nieuwe camera, de Nikon d5500, een liefde opzich, waar jullie vast snel nog wel een artikeltje over kunnen verwachten! Deze week is de laatste week van de vakantie en oh, wat gaat die snel voorbij. Het liefst praat ik nog even niet over school, omdat, nouja, dat kan je zelf ook wel bedenken.

KOM JIJ MORGEN NAAR DE MEET-UP?

16 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Oh wauw die plantjes zijn wel echt #goals en jaaa ik heb super veel zin in morgen!

  ReplyDelete
 2. Wat een fijne dingen allemaal. Een nieuwe camera! En wat een toffe plantjes! En veel plezier in Berlijn! Cool trouwens, zo'n meet-up :). Helaas ben ik nogal druk de komende tijd.

  ReplyDelete
 3. Lievde voor de plantjes:) Ze zijn leuk! En mooie foto's maakt je nieuwe camera!

  ReplyDelete
 4. Ah die plantjes, cuute! Ik wil graag komen naar je meet-up maar ik mag niet :(

  ReplyDelete
 5. Zo cool die hangplanten!

  www.fleursophia.com

  ReplyDelete
 6. Ik vind het zo jammer dat ik weer niet kan komen ; (
  Ik hoop dat ik de volgende keer wel kan! Heel veel plezier morgen! < 3

  ReplyDelete
 7. Wat gaaf dat je donderdag naar Berlijn gaat! Ben er aan het begin van de vakantie ook geweest. Fijne stad!! X

  ReplyDelete
 8. Jaaaa! Nog maar één nachtje! :) :) Super veel zin in!

  ReplyDelete
 9. Wauw, wat een prachtige foto's! Heel veel plezier morgen! :)

  ReplyDelete
 10. Veel plezier bij de meet-up! Gaaf dat je het georganiseerd hebt :)

  ReplyDelete
 11. Veel plezier bij de meet-up! Gaaf dat je het georganiseerd hebt :)

  ReplyDelete
 12. Die plantjes zijn echt onwijs tof! En heel veel plezier bij de meet-up!

  ReplyDelete
 13. Helaas helaas helaas kon ik niet komen gisteren, balen! Ik hoop dat jullie een fijne dag hebben gehad met z'n allen, komen er nog foto's of verhaaltjes online? En wat gaaf dat je een nieuwe camera hebt! Ik heb zelf net een week geleden de D5200 gekocht, ook megablij mee <3 Liefs!

  ReplyDelete
 14. Wauw, de foto's in je post zijn zo mooi! Wat tof dat jullie een meet up organiseren, have fun ♡

  ReplyDelete
 15. Hoi Naomi, mag ik vragen waar je dat netje hebt gekocht waar het plantje instaat? Echt super leuk!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi Frances,

   Ik heb het 'netje' zelf geknoopt! Je heb een bol stevige wol nodig en wat geduld maar het is super simpel en kost niet veel tijd. Tutorials kan je online vinden!

   Liefs,

   Delete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio