Wednesday, August 5

Groetjes uit Ikea

Wednesday, August 5
Gisteravond renden Laura en ik in het rond op het station Spaarnwoude. 'Shit, de trein, Lau, ik heb niet ingechecked!' roep ik naar Laura, die op haar beurt haar rode portemonnee uit haar tas grist en naar de ov-paal rent. 'Naomi, wacht, ik denk ik ook niet! Toch?' zegt Laura, terwijl ik inmiddels ook naast haar sta. 'Oeps', zeg ik giechelend 'dat hebben we al 10 minuten geleden gedaan.' We grijpen onze overvolle knalblauwe tassen ieder gevuld met een groen tuintje en verlaten het IKEA-grondgebied, waar we de afgelopen 4 uur gespendeerd hebben.TOP ZARA | JEANS TOPSHOP | SHOES BIRKENSTOCK | BACKPACK FJÄLLRAVEN | PLANTS IKEA 

Ikea is een avontuur, een parcour en een pretpark. Twee gillende meisjes raken alles aan, 'NAOMI, OMG, DIT IS 4 EURO! oh het is zwart, waarom bestaat dit niet in wit?' 'LAURA, IK WIL DEZE PLANT WAAAROM IS HIJ ZO DUUR', fantaseren over hun mooie huizen, voor als ze later groot zijn en aan het einde van de rit, bij de plantenafdeling, vullen ze hun winkelwagentje vol met groen. Ze racen met hun winkelwagentje de hele winkel door, eten kanelbullars voor vijftig cent, drinken veel kopjes thee en kletsen erop los. Welkom in de wereld van Naomi & Laura.

Na ons vermoeiende uitstapje besloten we voor de bekende blauwe muren van IKEA een kleine 'plants are friends' shoot te houden, inclusief gekke poses en lachende (starende) voorbijgangers. We lieten onze geliefde plantjes bijna van ons hoofd vallen en stapten uiteindelijk voldaan in de trein, terug naar Amsterdam.

Voor ruim vijftien euro kwam ik thuis met 4 plantjes, bijpassende plantenpotjes, zaadjes, een zak kaneelbullarbroodjes en twee theedoeken. Da's niet veel geld, voor een mooi tuintje in je kamer.

VIND JIJ EEN UITSTAPJE NAAR IKEA OOK ALTIJD ZO LEUK?

30 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Jaaaa liefde voor ikea! En wat een mooie foto's aah <3

  ReplyDelete
 2. Prachtige foto's, as always!

  ReplyDelete
 3. Daar komt vast weer een artikeltje over, dacht ik gisteren, toen ik je Instagram foto zag. En Yay! I was right! Die foto's zijn wederom weer zoooo mooi! <3 Ook heel leuk dat jullie zo samen naar de Ikea gaan, daar voelen mijn nep bloemetjes van de Action zich maar kaal bij, Misschien moet ik ook maar op plantenjacht! xx

  ReplyDelete
 4. Wat een ontzettend leuke foto's! Je blouse is zo mooi! IKEA is fantastisch. Ik ben er alleen heel heel heel lang niet meer geweest... Maar volgend jaar... voor de inrichting van mijn huisjeboompjezonderbeestje-studentenkasteel zweer ik erbij!

  ReplyDelete
 5. Ah echt zulke leuke plantjes allemaal en heel herkenbaar met het inchecken haha.

  ReplyDelete
 6. Super leuk artikel! Heel leuk geschreven!

  ReplyDelete
 7. Leuke foto's!
  Mijn Ikea-uitstapjes zijn bij lange na niet zo spannend en leuk als dat van jullie. Bij mij is het vaak puur zakelijk.

  ReplyDelete
 8. Ik ben ook dol op Ikea! Ik kan er uren doorbrengen haha! Mooie foto's!

  ReplyDelete
 9. Ah leuk leuk leuk. Je tas, de plantjes, je hemd: alles haha. Mooie foto's ook!

  ReplyDelete
 10. Haaa, de Ikea is geweldig! Ik had niet gedacht dat die blauwe muur ook van Ikea was! Leuk!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, grappig hé? We hadden eerst ook niet verwacht dat het er uiteindelijk zo leuk uit zou komen te zien :)

   Delete
 11. Wat een mooie foto's! En zo leuk geschreven. Ik heb nu echt zin om naar de Ikea te gaan! Liefs, Klaske

  ReplyDelete
 12. Zo leuk! De plantjesafdeling is mijn lievelingsafdeling bij Ikea.

  ReplyDelete
 13. Wat een mooie foto's allemaal. Ik ga vanavond naar de Ikea! :)

  ReplyDelete
 14. Mooie foto's! Ikea is echt geweldig, ze hebben zulke leuke dingen (: Oh, en de kaneelbullar's zijn echt zooo lekker <3

  ReplyDelete
 15. Super leuke post. Ik houd echt heel erg van planten en heb laatst maar weer eens een cactus gekocht. Super leuke foto's

  ReplyDelete
 16. Echt hele mooie foto's met super fotogenieke plantjes ;)

  ReplyDelete
 17. Oh ik geniet ook altijd van die ikeatripjes

  ReplyDelete
 18. Wat leuk weer!
  En ja, de ikea is echt geweldig.
  Ik wil heel graag nog een keer gaan deze vakantie!

  ReplyDelete
 19. Ah ja je kunt er ook zo goedkoop en lekker eten! Toevallig wilde ik nog binnenkort terug om rabarber cakejes voor in de oven mee te nemen :)

  ReplyDelete
 20. Ik vidn Ikea zo leuk! Ze hebben ook van die lekkere dingen in dat mini-supermarktje.

  ReplyDelete
 21. Uitstapjes naar de Ikea zijn altijd zó leuk haha! Ik ga verhuizen samen met mijn zus en laatst gingen we er ook een middag heen. We keken onze ogen uit, er is zoveel te vinden! Volgende week gaan we weer een dag, en dan kopen we allerlei kleine dingen. Voor nu hebben we alleen belangrijke dingen gekocht. Oh en die kaneelbroodjes zijn echt lekker <3

  ReplyDelete
 22. Ikea is fantastisch, mijn zusje wilt nooit mee als ik naar de Ikea ga want dan moet ze uren wachten bij de papershop, de plantjes en alle namaak kamertjes. De foto's zijn erg leuk geworden!

  ReplyDelete
 23. Super leuk geschreven :)
  Plantjes maken mij ook altijd blij!!

  ReplyDelete
 24. Ahhh wat een super leuke foto's! Al die plantjes. <3

  ReplyDelete
 25. Ahh zo leuk geschreven! Dit omschrijft m'n ikealiefde echt perfect! En wat een leuke foto's!

  ReplyDelete
 26. Wat een super leuke fotos en Ikea is gewoon heeeeerlijk! :)

  ReplyDelete
 27. Het zijn heel mooie foto's geworden! Ik wist niet dat die muren van Ikea zo fotogeniek waren :) Je hebt ook een heel leuk blouseje aan!

  ReplyDelete
 28. Haha, wat heerlijk geschreven zeg! En leuke foot's! :)

  xx Alex

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio