Tuesday, August 18

outfit • oneindig durende vakantiedagen

Tuesday, August 18
Een dromerige perkje en oneindig durende vakantie dagen. Het leek alsof het nooit over zou gaan, maar onze zomerstop is nu toch écht voorbij. Ik heb maar geen artikel geplaatst de afgelopen week, omdat als ik het op mijn blog zou zeggen, het werkelijkheid werd en geen verbeelding of alleen maar een gedachte was. I guess, dat ik daar inmiddels wel overheen gekomen ben en school met goede moed tegemoet ga. Als een opvrolijkertje heb ik de afgelopen weken nogal veel dingen gekocht,  en een paar mogen ontvangen, waaronder deze nieuwe outfit. Ok, het heeft wat gekost, maar in de vakantie mag je jezelf wel een beetje verwennen. Toch?Zo gezegd, zo gedaan, een paar weken terug besloot ik een vestje terug te brengen naar de stad en kwam ik terug met een gloednieuw paar dr Martens en een prachtige zwarte must-have broek. Beide stonden al onwijs lang op mijn wishlist (de dr Martens al weer bijna 5 jaar) en toen ik daar in de winkel stond kon ik het liet laten. Mijn portemonnee was hier overigens niet heel erg blij mee. Gelukkig keurde hij het wel goed dat ik wat kleding van Stylemoi mocht ontvangen, onder andere deze dungarees (waar ik de afgelopen dagen in heb geleeft, ze zitten onwijs comfortabel en mooi) en deze boho lila top. Helaas kon ik de linkjes niet meer terug vinden, anders had ik ze zeker toegevoegd. 

Vandaag ben ik trouwens vrij en morgen begint 'het echte werk', een (bijna) gewone schooldag. Nu maar eerst even mijn boeken kaften (met prachtig Dille & Kamille cadeaupapier, yaaay!) en genieten van dit laatste dagje rust. Lekker keihard muziek draaien, dansen, bloggen en mijn kamer opruimen.

HOE SPENDEER JIJ JE LAATSTE DAGJE VRIJ HET LIEFST?

27 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Naomi wat een ongelooflijk leuke outfit! Staat je heel goed! Ik ben verliefd op je dr. Martens, hihi. Ik moet over een half uur weg en dan mijn eerste echte schooldag, dat laatste dagje vrij heb ik helaas al gehad. Geniet er nog even van! Liefs, Klaske

  ReplyDelete
 2. Ah, geniet er nog maar even keihard van Naomi! Zelf heb ik gelukkig nog een weekje, waarin ik lekker veel ga afspreken met lieve vriendinnen en ook lekker aan de slag ga met mijn blog. Yay!

  ReplyDelete
 3. Ahh wat een leuke outfit! Echt leuk dat je zo'n eigen stijl hebt nu! Ik heb vandaag ook nog vrij, en morgen weer naar school... Meh... Liefs

  ReplyDelete
 4. Wauw, wat een mooie look en foto's weer! En geniet van je laatste vrije dagje :)

  xx

  ReplyDelete
 5. Wat een mooie outfit, Naomi. Staat je heel erg mooi! Die Dr. Martens maken mij zo hebberig. Ik heb gelukkig nog een weekje. Volgende week dinsdag moeten wij als 2e jaars helpen bij de introductie van de 1e jaars studenten. Woensdag begint het echt leven weer. Liefs x

  ReplyDelete
 6. staat je super dit! veel plezier en succes op school :)

  ReplyDelete
 7. Jouw stijl is echt geweldig Naomi! Deze outfit is prachtig; je schoenen zijn fantastisch, zeker met die sokken erboven!

  ReplyDelete
 8. Ah, waaaaaaauw, prachtige outift! Ik heb de laatste dagen zo ongeveer 10 keer per dag je blog opgezocht in de hoop dat er een artikel online stond :) (Positief!)
  Ik wens je superveel succes op school! (Ik mag nog twee weekjes :)
  Liefs!
  Anne

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aaawh wat lief! (en wow, jesus, wat veel, haha) En veel plezier nog met je vakantie, maak er lekker gebruik van!

   Liefs,

   Delete
 9. Het ziet er ZO schattig uit je outfit! En zulke Dr martens staan eigenlijk ook al veels te lang op mijn wishlist. Geniet van je laatste vrije dag. Ik weet zeker dat die net extra lang gaat duren, omdat je wéét dat het de laatste is. En super ook, dat je met goede moed aan die eerste dag gaat beginnen. Zo kan je het zeker aan! Ik vind trouwens dat die Dr Martens een béétje weg hebben van Clarks, of ligt dat aan mij?
  Liefs,
  Britt

  ReplyDelete
 10. Ik blijf je tuinbroek zo onwijs schattig vinden!
  Fijn dat het gelukt is met het Dille & Kamille cadeaupapier trouwens ;)
  Geniet nog even van je laatste vrije dagje, heel veel succes morgen!

  ReplyDelete
 11. Wat een leuke outfit, heel fris en jong!

  ReplyDelete
 12. Ah wauw, wat zie je er toch weer prachtig uit!
  Jij rockt echt die tuinbroek.
  Liefs Lonneke

  ReplyDelete
 13. Oh wauw, wat een prachtige foto's allemaal!

  www.fleursophia.com

  ReplyDelete
 14. Wat een lieve outfit! Ik vind de mouwtjes van de blouse heel tof.

  ReplyDelete
 15. Leuke outfit, die overall staat je goed Naomi! Veel succes met school, you can do it!

  ReplyDelete
 16. Wat een keimooie outfit! Love it. Geniet nog lekker van je laatste weekje<3
  X Emma

  ReplyDelete
 17. aaah super leuk dat je eindelijk Dr. Martens hebt gekocht!
  Ik heb ze ook en ze zijn het écht waard.
  Ik moet ook weer naar school, bleeeg,..
  Liefs Nina

  ReplyDelete
 18. Cutie dat je bent. Ik wil je eens als model voor mijn camera.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meen je dat serieus? Lijkt me namelijk heel erg tof! Vind je foto's altijd zo prachtig, hihi :)

   Delete
 19. Oh wat een prachtige foto's weer! Succes met je eerste weekje school :)
  Ik had gisteren een hertentamen en nu gelukkig nog twee weekjes vakantie.

  ReplyDelete
 20. Ah, love it hoe goed jouw stijl in deze outfit uitkomt! Ik begin volgende week dus ik heb nu nog een paar daagjes vrij. Ik ruim op, blog, lees heel veel blogs, bekijk veel youtubefilmpjes, series en films en bereid met (mentaal en fysiek) voor op school. :( Lekker afspreken met wat vriendinnen en dan zal deze week helaas wel weer zo omzijn.

  Liefs,
  Didem

  ReplyDelete
 21. Wauw Naomi! Super mooie outfit! Staat je ook ontzettend mooi! Vind je tuinbroek echt heel leuk, je dr. Martens zijn echt mooi en eigenlijk is alles super mooi hihi

  ReplyDelete
 22. Wat een super leuke outfit en mooie foto's!

  ReplyDelete
 23. Superleuk Naomi! Geniet nog maar van je vakantie, ik zit alweer op school :(

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio