Thursday, August 6

outfit | spijkerjurkjes en roze bloemekes

Thursday, August 6
Na twee uur lang in de trein gezeten te hebben, kwam ik aan op station Roermond in Limburg en werd ik opgehaal door Sophie en haar vader. Ze kwam dit keer niet naar Amsterdam, in plaats daarvan besloot ik het zuiden van ons kleine kikkerlandje een bezoekje te brengen. Het was wederom een dag met heel veel foto's. (Roermond is een onwijs mooi stadje met vele mooie fotoplekjes, ik wil hier wel 10.000 outfitplaatjes schieten, echt waar.)

WE ALL START AS STRANGERS, but I have seen you just two times and it already feels like thousand years • zo gezegd mijn instagram caption. Ik heb Sophie echt maar twéé keer gezien, en het voelt alsof we elkaar al jaren kennen. Het is zo gezellig (wat we trouwens een leuk woord vinden, gezellig, ge-zel-lig, en dan met een zachte G uitgesproken, zoals Sophie dat doet ;)).

Kijk je mee?


Het was een van die warmere dagen en morgen wordt het nog erger. Als het in Nederland warm is, is hier écht warm, als het koud is, heel erg koud. We gaan morgen zwemmen (in mijn Triangl bikini, of course) en genieten van deze laatste weekjes vakantie. Van de warmte wordt ik moe en een stuk minder productief. Mijn perfecte temperatuur is een graad of 25 met een klein briesje dat door mijn haren strijkt. Mijn relatief nieuwe jurkje is trouwens van de Forever 21 (ik voel me toch altijd slecht als ik erbinnen loop hoor), topje van Brandy Melville en mijn sandaaltjes van birkenstock die hier niet op de foto staan.

Wij vullen onze dagen met spijkerjurkjes, pizza eten bij een verlaten meertje, spijkerrokjes, instagram, koffie, kletsen en in lachen uit barsten. 

WAT IS JOUW FAVORIETE ZOMEROUTFIT?

30 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Hele leuke outfit Naomi! Veel plezier nog met Sophie! Liefs, Klaske

  ReplyDelete
 2. Wat een prachtige outfit! Je dagen zijn gevuld met gezelligheid zie ik wel; geniet ervan meid!

  ReplyDelete
 3. Leuke outfit(foto's)! Heerlijk die zomerdagen, zoals jij ze beschrijft.

  ReplyDelete
 4. Die outfit is zoooo leuk! Dat jurkje <3 <3 <3 Veel plezier met Sophie! xx

  ReplyDelete
 5. Erg leuk! Vooral met de bloemen zijn zooo mooi.

  ReplyDelete
 6. Ah wat een mooie outfit! Het jurkje is echt schattig en leuk gecombineerd:)

  ReplyDelete
 7. Ah wat mooi, staat je echt goed!

  ReplyDelete
 8. Staat je heel leuk dit! Veel plezier met Sophie maar dat gaat vast goed komen :)

  ReplyDelete
 9. Wow Naomi dat jurkje staat je echt heel mooi!

  ReplyDelete
 10. Oh wauw, staat je echt prachtig! :) x

  ReplyDelete
 11. Wat een leuke outfit! Nog veel plezier in Limburg!

  ReplyDelete
 12. De foto's zijn echt mooi, en je jurkje is zo schattig! Leuk dat jullie het zo gezellig hebben, heel veel plezier!!

  ReplyDelete
 13. ik vind echt dat je een ontzettend leuke blog hebt, je lijkt me echt een superleuk persoon. Trouwens, prachtige foto's!

  ReplyDelete
 14. ik vind echt dat je een ontzettend leuke blog hebt, je lijkt me echt een superleuk persoon. Trouwens, prachtige foto's!

  ReplyDelete
 15. Hele mooie foto's! En die pleister tho

  ReplyDelete
 16. Hihi, echt zo'n leuke Sophie outfit (:

  ReplyDelete
 17. Prachtige outfit! En wat maken jullie beiden zulke mooie foto's! Helemaal verliefd op de plaatjes!
  Liefs

  ReplyDelete
 18. Wauw Naomi, dat spijkerjurkje staat je super goed!

  ReplyDelete
 19. Wat een toffe outfit draag je, vooral je spijkerjurkje is geweldig :) Je dagen vullen met pizza eten en gezellig kletsen klinkt perfect! Geniet ervan xo

  ReplyDelete
 20. Ik was een tijdje niet meer op je blog geweest omdat ik op vakantie was, kom ik terug en wauw wat een mooie nieuwe lay-out! heel erg mooi! En de outfit foto's zijn ook heel erg mooi geworden.

  ReplyDelete
 21. Wat een mooie foto's Naomi! Ik ben eigenlijk niet zo voor de spijkerjurkjes, maar je draagt het op zo'n manier dat het best wel tof is! En bloemekes heeft een Belgische uitstraling vind ik (het woord) zeggen jullie dat in nederland ook gewoon? (:

  ReplyDelete
 22. Wat een leuke outfit en foto's zeg! :)

  xx Alex

  ReplyDelete
 23. Zo leuk dat je Sophie pas net kent, maar dat het al zo vertrouwd voelt! Mooi zomeroutfitje!
  Tot woensdag trouwens, heb heel veel zin in de meet-up! :) xx

  ReplyDelete
 24. Super outfit en wat een mooie foto's. WAUW!

  ReplyDelete
 25. Leuke foto's!! Love your dress!

  ReplyDelete
 26. Die pleister op je knie doet het hem.
  Haha, nee grapje. Leuke outfit! En trouwens ook prachtige foto's.

  Liefs!

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio