Sunday, August 2

over mijn nieuwe triangl bikini

Sunday, August 2
Toen ik een paar weken geleden een mailtje ontving van het populaire Australische bikini merk Triangl, kon ik mijn geluk niet op. Ik heb namelijk geen enkele bikini en moest eigenlijk nog even de stad in om er eentje te gaan zoeken. In het mailtje bevond zich één vraag: of ik misschien even een bikini wilde uitzoeken. Nouja even, ik heb er uiteindelijk heel erg veel over getwijfeld en aan iedereen advies gevraagd, want een bikini kopen via internet is natuurlijk niet niks.

Na veel dubben, whatsapp berichtjes over en weer versturen en een Google geschiedenis gevuld met triangl-linkjes heb ik uiteindelijk een kleur en model in mijn mandje geklikt en lag hij binnen vier dagen op de deurmat. Kijk je mee?
FARRAH • WILD THING

Triangl staat bekend om zijn felle kleuren en abstracte bikinimodellen, maar laat ik daar juist net niet voor gegaan zijn. Hoewel ik ze absoluut een plaatje vind (letterlijk, het eerste wat mijn zusje zei was 'huh, ze lijken wel getekend') past de nieuwere collectie een stuk beter bij me. Ik houd meer van de bohemian vibe die het model 'Farrah' uitstraalt, met de witte stiksels en het kant. De kleur was wel een moeilijke opgave, de lijn bestaat momenteel uit negen kleuren, waaruit ik er drie koos om tussen te twijfelen. Deze prachtige zeegroene, een bruinige/oranje en een donkerblauwe (maar wel felle!) bikini. Hoewel ik eerst niet kon kiezen tussen de bruine en de donkerblauwe (bruin is gewoon zo mooi en donkerblauw is heel safe) ben ik heel spontaan uiteindelijk voor Wild thing gegaan. Iets meer gewaagd en redelijk fel kleurtje.


Bij de triangelmodellen (nu niet in de war raken, ik heb het over driehoekige modellen en het merk) zit er bijgevoegd in het pakketje een rugzakje. Deze is van dezelfde stof als de bikini, genaamd neoprene, een soort wetsuit material. Hoewel het eerst een beetje raar voelt, wen je er vanzelf aan en is het uiteindelijk de comfortabelste bikini die ik ooit heb gehad. Het enige nadeel is misschien dat je heel goed voor je bikini moet zorgen, omdat anders het materiaal er lelijk uit kan gaan zien, maar dat neem ik voor lief.

Maten blijven natuurlijk lastig. Ik heb advies gevraagd aan de medewerksters bij triangl via de livechat en ben toen één maat om hoog gegaan. Uiteindelijk ben ik voor een xs gegaan bij het topje en heb ik een s-je voor het broekje genomen. Hij zit als gegoten dus heeft dit kennelijk goed uitgepakt.


Ik ben me er ook zeker van bewust dat er een aardig prijskaartje aan deze bikini vastzit, maar dat is hij dubbel en dwars waard. Makkelijk te zeggen natuurlijk vanaf mijn kant en ik moet ook eerlijk toegeven dat ik hem niet gekocht had zonder deze bikini te passen en werkelijk te 'zien', maar ik zou er eigenlijk best wel nog eentje willen hebben.

Moraal van het verhaal: de bikini zit werkelijk pérfect en ik ben er ongelofelijk blij mee. Dit is de eerste bikini waar ik me echt confident in voel en ik niet kan wachten om hem te dragen. Nogmaals bedankt aan het Triangl team voor de geweldige service en de snelle levering.

WAT VIND JIJ VAN MIJN NIEUWE BIKINI? EN KENDE JE HET MERK TRIANGL AL?

*deze post is niet gesponsord, ik ben benaderd via instagram en niet via mijn blog. Verder schrijf deze post eerlijk en oprecht.
24 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Echt een mooie bikini! Ik heb zelf een neppe Triangl van de Pull and Bear maar hij zit ook lekker en is een stuk goedkoper :) Veel plezier met je bikini!

  ReplyDelete
 2. Heel mooie bikini! Ik heb er zelf ook een, het model bambi in bubble mint. Maar het broekje is helemaal verkreukelt in mijn valies en ziet er helemaal niet meer mooi uit! Dus zorg heel goed voor je bikini!
  En als ik vragen mag waar heb je die boxed water gekocht? :)

  ReplyDelete
 3. Gaaf! Ik stel een bestelling al heel lang uit omdat ik het gewoon zo lastig (en duuur omg) vind. En om eerlijk te zijn vind ik de nieuwe collectie ook toffer dan hun standaard bikini's. Lastig! Maar fijn dat hij jou perfect past, ik denk dat die kleur ook heel mooi staat bij jouw donkere haar!

  ReplyDelete
 4. Wauw! Naomi! Bofkont dat je bent! Hij is echt heel mooi! Veel plezier ermee! <3

  ReplyDelete
 5. Hij is echt super gaaf! Mooie kleur ook!

  ReplyDelete
 6. Aah, hij is zo mooi! Ik wil er ook één :)

  ReplyDelete
 7. Ik will echt al zo lang zo'n bikini! Jammer genoeg zijn ze best wel prijzig dus ben ik er dit jaar niet voor gegaan. Maar wat heb je een geluk gehad, zeg! Ik kan me voorstellen dat je er echt heel erg blij mee bent :). Het model en vooral de kleur zijn super mooi!

  ReplyDelete
 8. Ik will echt al zo lang zo'n bikini! Jammer genoeg zijn ze best wel prijzig dus ben ik er dit jaar niet voor gegaan. Maar wat heb je een geluk gehad, zeg! Ik kan me voorstellen dat je er echt heel erg blij mee bent :). Het model en vooral de kleur zijn super mooi!

  ReplyDelete
 9. Ik verbaasde me in eerste instantie waarom deze bikini's zo populair waren geworden. De kleuren zijn heel leuk, maar niet heel bijzonder, totdat ik hoorde dat het van wetsuit materiaal is gemaakt. Dat veranderd de zaak. Ik ben super nieuwsgierig hoe dat zit. Het lijkt mij dat het veel beter om je lichaam past en minder gaat lubberen. Dat loopt veel lekkerder en zeker met meer vertrouwen over het strand.

  ReplyDelete
 10. Wat is hij prachtig!! Deze had ik nog niet gezien en de details zijn echt heel erg mooi ^^

  ReplyDelete
 11. Hij is echt prachtig! Ik vind deze leuker dan hun standaardbikini's. En de kleur is ook geweldig! Veel plezier ermee! <3 Liefs, Klaske

  ReplyDelete
 12. Wauw, hij is leuk zeg!
  En gefeliciteerd met je 700 volgers trouwens, het gaat zó snel!

  ReplyDelete
 13. zo mooi is deze! als ik er ooit (ooooit) er één uit zo mogen kiezen zou ik deze doen of deze in het blauw. <3

  ReplyDelete
 14. Ik vind Triangl bikini's niet mooi, maar eigenlijk vind ik deze versie wel heel leuk! Deze had ik nog nooit gezien. Tof! :)

  ReplyDelete
 15. Ik vind deze echt zo mooi! Ik heb er zelf ook een mogen ontvangen, nog van de oude collectie. Deze collectie vind ik ook supergaaf.

  ReplyDelete
 16. Goeie keuze Naomi!
  Kende deze collectie van Triangl nog niet en vind hem ook leuker door die stiksters.

  ReplyDelete
 17. Aah, wat een prachtig exemplaar! Ik ben verliefd op de kleur ♥

  ReplyDelete
 18. Hele leuke bikini, heel erg mooi!

  ReplyDelete
 19. Hij is echt prachtig, en wat komt hij mooi aan; mooi in zo'n bijpassend zakje!

  ReplyDelete
 20. Wat een mooi kleurtje! Ik vind triangl bikini's prachtig, maar ik weet niet of ik er zelf zo snel één zou nemen... En, wauw, prachtige foto's!

  ReplyDelete
 21. Hij is echt te mooi, ik kende het merk al maar zoals je zegt hangt er een aardig prijs kaartje aan. Niet voor mijn budget maar anders zou ik er zeker een aanschaffen!

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio