Wednesday, September 2

de meet-ups

Wednesday, September 2
Langzaam zie ik Amsterdam uit mijn zicht verdwijnen en bevind ik me al snel tussen de weilanden, koeien en bossen. Met knikkende knietjes en klamme handen check ik voor de de zoveelste keer of mijn sd-kaart wel echt in mijn camera zit. Om maar even voor wat afleiding te zorgen post ik een foto op instagram en whatsapp ik met mijn beste vriendinnen. 'Heb je er zin in?' krijg ik met een klein fluitje binnen op mijn samsung. 'JAAAAAA' antwoord ik, rustig intypend op mijn telefoon. Maar vanbinnen ontplof ik en sta ik te dansen op de stoelen in de trein. Ik ga naar Utrecht. Ik heb mijn eigen meeting georganiseerd. Kan iemand me even knijpen?


Na veel organisatie, brainstormen en over en weer communiceren (lees: on-tel-baar veel mailtjes) hield ik op 30 juli en 12 augustus een meet-up.

30 JULI • REGEN, DE UTRECHTSE GRACHTEN EN HEMA


Hoewel buienradar aangaf dat het een mooie zonnige dag beloofde te worden, betrok de lucht al vroeg. Donkere wolken vormden zich boven Amsterdam en ik was niet meer helemaal gerustgesteld. Eenmaal aangekomen in het Wilhelmina park in Utrecht begonnen niet alleen de eerste meisjes binnen te druppelen, maar ook de regen kwam met bakken uit te lucht vallen. Buienradar hield zijn standpunt vol, het was écht nog droog volgens hen. Daar stonden we dan, picknickmanden in de handen, met zijn veertienen onder 3 parapluutjes.

Terug in het centrum van Utrecht, waar, je raadt het al, de lucht strakblauw werd en de zon achter de wolken vandaan besloot de komen, streken we neer bij de grachten. Afgezien van de starende mensen was het een heel fijn en rustig plekje. Het overvloed aan eten werd uitgestald en na ons allemaal even voorgesteld te hebben (ik had de namen al binnen 2 minuten onthouden, yaay!) genoot iedereen van een heerlijke picknick. Minuten, uren gingen voorbij waarna we onze spullen inpakten en Utrecht verkenden. Dille & Kamille, Episode, de Monki, de Dom, stuk voor stuk leuke plekjes kwamen aan bod. We maakten een groepsfoto, maar helaas was een deel van de groep al vertrokken, dus staat niet iedereen erop.

Terwijl de tijd voorbij vloog vertrokken ook de meisjes en uiteindelijk ben ik in de avond met een klein groepje gaan dineren in de Hema. Onwijs gezellig en met een gerustgesteld hart zat ik al snel weer terug in de trein naar Amsterdam.12 AUGUSTUS • ZON, HET PARK EN HEMAIn tegenstelling tot de vorige keer leek het deze dag écht mooi meer te worden. Vandaag kwam Laura ook, maar toch zat ik nog steeds met knikkende knieen en klamme handjes in de trein. Dit keer spraken we af op het station en zag ik het ene na andere meisje op me af komen. Fleur kwam ook nog even, (ik was een beetje verrast) en uiteindelijk stapten we met zijn allen op de bus naar het Wilhelmina park. De kleedjes werden neergelegd, er werd gelachen, gekletst en iedereen had wederom de lekkerste dingen klaar gemaakt. Ik kreeg nog een cadeautje van Daphne en Myrthe gaf Lau en ik een tekening.

Nadat we onze buikjes vol hadden gegeten vertrokken we naar Utrecht en gingen we ook weer bepaalde adresjes af (de Dom tuin, Dille & Kamille, je moet toch wat, hihi). We maakten een groepsfoto met mijn nieuwe camera en strandden nogmaals bij de Hema. Ik bestelde een overheerlijke Ijskoffie en kletste met volop met iedereen. (Wat hebben jullie allemaal veel te vertellen zeg, hihi!)

Ik moest weer vroeg naar huis (de volgende dag stond Berlijn om 5 uur s'ochtends op de planning) en daarom eindigde deze meet-up ook wat vroeger. Desalniettemin was deze net zo leuk als de vorige!
Ik vond het echt heel erg bijzonder om jullie te ontmoeten. Dit had ik nooit durven dromen en toch heb ik het gedaan. Beide meet-ups waren zo onwijs gezellig, ik heb met iedereen leuk kunnen kletsen over echt van alles en nog wat. Had me geen betere lezers kunnen voorstellen. Ik zeg; dit moeten we snel nog een keer doen!

WAS JIJ ERBIJ? ZOU JE (NOG) EEN KEER WILLEN KOMEN OP EEN MEET-UP?
28 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Super leuk zeg, wat gezellig!

  ReplyDelete
 2. Het was onwijs leuk! En wat sta ik toch weer charmant op die groepsfoto :') Ik vond het echt heel erg gezellig en als je nog een keer zoiets organiseert, kom ik zeker! Liefs

  ReplyDelete
 3. Ahhh wat leuk!! Ik was er niet bij, maar het ziet er zo gezellig uit!

  ReplyDelete
 4. Het was super gezellig!! :)

  ReplyDelete
 5. Het was echt super gezellig en de foto's zijn ook leuk geworden! Als er een volgende keer komt lijkt het me zeker leuk om er dan ook bij te zijn! Liefs!

  ReplyDelete
 6. Het was echt super leuk en ik zou zeker nog een keer naar een meet-up willen komen

  Liefs

  ReplyDelete
 7. Wat een leuke foto's! Ik vond het erg gezellig om jou en de andere meiden te ontmoeten, en ik zou zeker nog een keer komen als je nog iets organiseert! (:

  ReplyDelete
 8. Wat ontzettend leuk! Ik kon helaas niet, maar lijkt me zeker leuk!

  ReplyDelete
 9. Yass het was zeker voor herhaling vatbaar! (Hopelijk moet ik dan niet zo vroeg weg, ugh haha) Leuke foto's heb je gemaakt, en je wilt niet weten hoeveel zin ik nu heb in die cupcakes ;)
  X Emma

  ReplyDelete
 10. Wat ziet dat er gezellig uit! Ik zou er een volgende keer graag bij willen zijn :)

  ReplyDelete
 11. Superleuk dat het zo leuk was! Het zag er in ieder geval gezellig uit (dat zal het ook wel geweest zijn)

  ReplyDelete
 12. Aah de foto's zijn echt heel leuk geworden!! X

  ReplyDelete
 13. Het was super leuk en ik zou zeker nog een keertje op een meet-up komen! Liefs,

  ReplyDelete
 14. Wat bijzonder & onwijs leuk zeg! Klinkt als twee spannende maar toch hele gezellige meet-ups!
  Liefs Iep

  ReplyDelete
 15. Ziet er heel erg gezellig uit!

  ReplyDelete
 16. Ja, ik zou heel graag nog een keer willen komen!!!! Het ziet er zo leuk uit en ik ben heel blij voor je! :)
  Liefs,
  Anne

  ReplyDelete
 17. Het was echt supergezellig! :)

  ReplyDelete
 18. Het was echt heel erg leuk Naomi! De foto's laten ook zien hoe leuk het was! Liefs x

  ReplyDelete
 19. Dat ziet er superleuk uit! Misschien kan ik de volgende keer wel komen, hopelijk :) !

  ReplyDelete
 20. Ontzettend leuk om dit te lezen! Ik heb echt een hele gezellige middag gehad met alleen maar lieve meisjes. Je had het perfect georganiseerd, en ik denk dat iedereen het met me eens is dat dit voor herhaling vatbaar is:)

  ReplyDelete
 21. Wow! Het is zo raar om mijn eigen hoofd op jouw blog te zien! haha.
  Wat een fantastische foto's! Ik word er weer zo ontzettend blij van! :) Het was zo ontzettend leuk! Mocht er weer een volgende keer komen, ik ben aanwezig hoor haha. Dankjewel voor de gezellige middag! xx :)

  ReplyDelete
 22. Het ziet er echt zó gezellig uit! Doe gauw nog maar een keer en dan kom ik ook xxx

  ReplyDelete
 23. Aah! Wat ziet dat er gezellig uit! Jammer dat ik niet mocht ):

  ReplyDelete
 24. Aw dat ziet er zo leuk uit! Ik zou het heel leuk vinden maar uhm ja dit klinkt heel stom maar ergens vind ik het een beetje eng haha. Maarja, de derde foto van dat ene meisje vind ik trouwens echt een hele mooie foto wauw! De rest van de foto's zijn ook heel erg leuk.

  ReplyDelete
 25. Yess, het was super leuk! <3

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio