Tuesday, September 15

LKTH in een nieuw jasje en antwoord op jullie vragen

Tuesday, September 15
Nu de dagen weer korter worden, het weer guurder en we allemaal op de bank onder een dekentje gaan zitten en met een warme kop thee weer volop blogs lezen, vond ik het wel eens tijd om Little Keys to Happiness in een nieuw jasje te steken. Zogezegd, zo gedaan, de afgelopen twee dagen was mijn blog offline (hebben jullie daar iets van gemerkt? Ik kreeg iedergeval veel lieve berichtjes via instagram) en nu ben ik weer terug! De afgelopen anderhalf jaar heb ik eigenlijk maar één layout gehad, die ik beetje bij beetje meer perfectioneerde en veranderde. Anderhalf jaar is een lange tijd en inmiddels ben ik een beetje uit mijn blog layout gegroeid en was het wel nodig om mijn blog wat professioneler te laten lijken. Tevens heb ik een paar dagen geleden gevraagd of jullie wat vragen voor me hadden op Instagram om deze bij te voegen in dit artikeltje. Een nieuw begin en zo leer je me (nog meer, want ik vertel al veel te veel) kennen. Lees je mee op mijn vernieuwde blog?


Ik heb in plaats van zelf te coderen deze keer een layout gekocht en hem een klein beetje omgetoverd naar smaak. De details zijn nu okergeel (waar ik nog steeds over twijfel), wat me lekker herfstig leek en hij is veel beter te bekijken op je telefoon! Ik vind mijn header nu veel en veel mooier en het is nu een geheel. Je zou wel kunnen zeggen dat deze lay-out echt Naomi-achtig is. Ik moet nog wel wat dingen verbeteren, zoals toekomstige fotokwaliteit en hopelijk ook mijn menubalk.

wat staat bovenaan je wishlist?

een koptelefoon. Ik wil graag een witte of zwarte Urbanears! Oortjes zijn namelijk nogal irritant en ik kan daar (de kluns die ik ben) gewoon niet zo goed mee omgaan.

naar wat voor genre muziek/artiesten luister je vooral?

momenteel luister ik naar Chef's Special, James Bay, Arctic Monkeys, the Neighbourhood, the Paper kites, the Fratellis, Tame Impala , om maar even wat op te noemen ;)

wat is je favoriete kledingstuk?

Ik denk dan toch mijn zwarte Monki broek. Past bij alles en kan zowel chic als casual gecombineerd worden. Oh en niet te vergeten, hij zit als een pyjama.

wat vind je het leukste vak op school?

Aardrijkskunde. Ik vind het heel interessant om de verbanden tussen de samenleving en geografie te zien (demografische gedeelte), maar het geografische gedeelte (over vulkanen en ijstijden) vind ik ook heel leuk! Veel mensen bij mij op school hebben een voorkeur, maar ik niet. Verder is het ook heel verrassend, ik sta sneller stil bij dingen waar ik anders nooit stil bij had gestaan. We kijken nu bijvoorbeeld een hele hele hele heftige documentaire over Congo en twee weken daarvoor eentje over een ander conflict in Afrika. Heel onthutsend en meeslepend.

in welk land zou je gaan wonen als je uit Nederland verbannen zou worden?

Engeland?!!?!?!? Alles in dit land heeft een enorme aantrekkingskracht en het lijkt me dan ook onwijs gaaf om daar te wonen.

ooit de gedachte gehad om te stoppen met je blog?

Ja. Zeker. Maar ik doe het niet! De momenten waarin ik deze gedachten had waren niet de leukste momenten of de momenten waarin ik het beste nadacht. Nogmaals, ik ben zeker niet van plan om binnenkort te stoppen met mijn blog, daarvoor is het veeeeeeel te leuk.

als je op dit moment sneakers zou moeten kopen welke zouden dat dan zijn?

Ik ben dus totaal geen sneaker persoon en heb dus ook geen enkele sneaker in mijn kast liggen. Een nieuw paar schoenen is natuurlijk nooit verkeerd en ik denk dat ik zou gaan voor een paar zwarte Nike Free Runs (die lopen toch zo lekker?) of een paar Adidas Superstars. Ik weet het, heel cliché en mainstream maar dat boeit op dit moment eventjes niet.

wie zou jij graag een keer willen ontmoeten, waarom, wat zou je diegene vragen?

Alexa Chung of Cara Delevigne! Ze zijn beide powerwomens en ik heb al jaren een girlcrush op ze. De houding die ze hebben, hoe ze in het leven staan vind ik erg inspirerend en wat ze bereikt hebben mogen we ook niet vergeten. Verder vind ik Cara ook heel grappig en heeft Alexa Chung een prachtige stijl. Iets aan hen vragen zou waarschijnlijk niet lukken, ik ben toch wel verstijfd van verbazing en angst dat ik ze überhaupt heb kunnen ontmoeten.

wat is het leukste reisje dat je hebt gemaakt tot nu toe?

In totaal 3 keer ben ik naar Thailand geweest, op bezoek bij mijn hele grote Thaise familie en daar heb ik veel geleerd en gereisd. Ik zou graag daar nog een keer heen gaan (en dat ben ik ook van plan) om daar in mijn eentje Azië beter te leren kennen!

als je nog maar vijf kledingstukken mocht hebben welke zouden dat dan zijn?

Mijn zwarte cashmere coltrui, mijn monki broek, mijn topshop jeans, een gestreept shirt en een zwarte mouwen lange croptop.

vind je jezelf een optimist of meer een pessimist?

Beide! Al moet ik zeggen dat ik de laatste tijd wel echt meer een pessimist ben dan een optimist. Ik denk dat dat komt omdat het niet al te best en vlekkenloos gaat op dit moment en ik iets pessimistischer ben opgesteld dan vroeger. Maar dat komt wel goed!

wat zou je nog willen bereiken in je leven?

uhm. dat weet ik niet zo goed. Ik hoop dat ik ook later nog kan doen wat ik leuk vind, net zoals ik nu dingen doe die ik leuk vind. Ik streef niet zozeer naar 'gelukkig zijn' voor mijn latere leven, maar ik vind eerder dat ik dan beter nu zo 'gelukkig mogelijk kan zijn', want je weet nooit wanneer het leven ineens voorbij kan zijn.

welke blogs lees jij?

Framboise Fashion, Mondetmoi, Yvetvdn, Heywhat en Paperboats.

zou je altijd in Amsterdam willen blijven wonen?

Nee! Amsterdam is echt heel erg druk en hoewel ik midden in de stad opgegroeid ben en gewend ben aan de enorme hordes toeristen en de keer op keer bijna-dood ervaringen als ik hier fiets verlang ik ook wel eens naar wat anders. Als het even kan woon ik in een stad in het buitenland. (Berlijn, Londen, Oxford, Utrecht of misschien wel buiten Europa!)

wanneer komt er weer eens een nieuwe video?

Geen idee?!? Ik krijg deze vraag wel wat vaker (ik heb ooit, bijna een jaar geleden een verschrikkelijke shoplog opgenomen die blijkbaar erg in de smaak is gevallen, vraag me niet waarom) en het lijkt me heel erg leuk. Tijd is alleen best een moeilijke opgave, ik moet wat meer liefde voor mijn eigen stem creeëren en de vorige keren dat ik me zoiets voornam is het niet zo goed gelukt. Dus hierbij, je zou heeeel misschien ooit weer een video kunnen verwachten! Maar dan denk ik lekker onge-edit en gezellig, want het lijkt me heel leuk als het gewoon kletsvideo's zouden zijn toch? (wat zouden jullie daarvan vinden, kletsvideo's, niet te lang, niet te kort en in één take opgenomen? Met bijvoorbeeld elke keer een door jullie gekozen onderwerp!)

WAT VINDEN JULLIE VAN MIJN NIEUWE LAY-OUT EN ZONDER WELKE 5 KLEDINGSTUKKEN ZOU JIJ NIET KUNNEN LEVEN?

16 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Je layout is erg mooi! Je bent erg gegroeid en je artikels zijn heel fijn om te lezen en je foto's zijn echt perfect!

  Liefs Esmée

  ReplyDelete
 2. Ik besefte me eigenlijk niet hoe vaak ik eigenlijk je blog bezocht, want ik vond het echt jammer dat ik er niet gewoon bij kon haha. Ik vind je layout ook erg mooi geworden!

  ReplyDelete
 3. Wauw, je lay-out is zo mooi! En leuk om al je antwoorden op de vragen te lezen. Liefs, Klaske

  ReplyDelete
 4. Ik vind hem echt prachtig Naomi! Ik snap dat je er even aan moet wennen, maar dat komt vast wel goed.
  Dat okergeel is zo enorm leuk trouwens! (En je favicon is zo schattig hihi (al is het maar 'gewoon' een geel bolletje))

  ReplyDelete
 5. Ah wat mooi! Ik ben jaloers op je lettertype want ik wil die ook ontzettend graag voor mn blog, maar geen idee hoe die heet.. x

  ReplyDelete
 6. Ja lay-out is echt prachtig! Echt zo een eigen stijltje heb je. Love it! <3

  ReplyDelete
 7. Wauw, prachtige layout!! Hele leuke antwoorden ook en ik hou van het okergeel. Niet over twijfelen! Heerlijk herfstig en een prachtige kleur.

  ReplyDelete
 8. Wauw, prachtige lay-out zeg, heel anders maar het past wel heel goed bij je! Superleuk om te lezen‹3
  Liefs Emma

  ReplyDelete
 9. Haha, ik vind het echt leuk om mijn vraag hier te zien:) Ik vind je blog erg leuk en je lay-out is mooi geworden met die kleur! Liefs x (@xloesb op instagram)

  ReplyDelete
 10. Vind je nieuwe layout heel erg mooi! Prachtige foto's ook weer! Zag ik er maar zo leuk uit in een tuinbroekje <3

  ReplyDelete
 11. Je layout is echt heel erg mooi geworden! Ik vind je blog heel leuk om te lezen, je hebt een hele prettige schrijfstijl en je foto´s zijn altijd zo mooi

  ReplyDelete
 12. Leuk artikel & je layout is echt heel mooi!

  ReplyDelete
 13. Wauwieee, wat is het mooi geworden! ♥ Enneh, ik zeg JA tegen video's.

  ReplyDelete
 14. Je nieuwe lay-out is zo leuk en die okergele details vind ik juist heel tof! Ik zou echt niet overleven zonder mijn zwarte broek van Forever21, trui met turtle neck (zo heet dat toch? haha), high waisted jeans, shirtje met streepjes van de Brandy en heule dikke sokken, want ik ben echt een koukleum :).

  ReplyDelete
 15. Je layout vind ik mooi! En leuk dat je mijn vraag beantwoord hebt. Ik kan niet zonder strakke skinny jeans (blauw en zwart), een skater skirt, een blazertje en statement ketting.

  ReplyDelete
 16. Oeh, je lay-out is mooi geworden! Lekker overzichtelijk en met prachtige kleuren (geel = altijd leuk)! En de kleur als je tekst selecteert (ik heb zo'n irritante tik om alles wat ik lees te selecteren) is ook moooi. Leuk om alle antwoorden te lezen! Aardrijkskunde vind ik ook een interessant vak alleen hebben wij dit jaar zo'n leraar die het zelf helemaal niet leuk lijkt te vinden, dus dat is een beetje jammer. En jaaa die kletsvideo's moet je doen! ;)

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio