Thursday, September 24

outfit | yes, it's autumn

Thursday, September 24
Momenteel geniet ik in de Bagels and Beans van een soja-hazelnoot cappuccino, gehuld in een dikke cashmere coltrui. Het begint al behoorlijk koud te worden en ik als pro-koukleum kan dan ook niet anders dan leven in enorme sjaals en me verstoppen in zachte vesten. Het liefst nog een topknot, maar mijn haar is daar nu eenmaal te kort voor. Enfin, ik heb maar besloten even wat gedachten op te schrijven en een nieuwe (favoriete) outfit te delen.


CARDIGAN F21 | TOP F21 | JEANS TOPSHOP | SHOES DR. MARTENS | SCARF MONKI

Over een paar weken (om precies te zijn, twee) vertrek ik naar Rome voor 10 dagen. Zon, kerken en school. Het is raar dat die ene Romereis die je op het gymnasium maakt nu nog maar twee weken van me verwijderd is. Het is iets waar ik naar uitkeek, maar wat me tegelijkertijd ook behoorlijk angstig maakte. Het enige grote evenement wat hierna nog rest is; het eindexamen.

Desondanks ga ik er natuurlijk enorm van genieten en de vesuvius (yay, daar ben ik ZO benieuwd naar!) beklimmen. Ik verlang ook wel naar wat vitamine D (geloof me, het is fijn om licht aan het einde van een tunnel te zien) en ongerust ijsjes te kunnen eten zonder een enorme brainfreeze. Hopelijk kan ik tussen alle informatie door me lekker uitleven met mijn camera zodat jullie over een paar weken van wat plaatjes kunnen genieten. 

Als ik terug kom is het herfstvakantie. Ja, dan al. Ik dringt nog niet echt tot me door, maar het betekent dat ik de eerste weken van school nog best wel overleefd heb. Min de down-momenten (maar dat komt later nog wel een keertje terug, voor nu wil ik jullie die even besparen) en de aankomende PTA's.

Mijn blog is trouwens ontploft na mijn nieuwe layout. Mijn statistieken zijn de lucht in geschoten (misschien ook omdat het in de zomer allemaal een beetje minder was en nu in de herfst iedereen volop blogjes begint te lezen) en ik vind het allemaal een beetje raar. Ook kreeg ik een heel lief kaartje naar me gestuurt (waarom zou iemand me in hemelsnaam iets willen sturen?!?!?!??!?) en dat was heel gaaf, lief en mooi. (ik heb hem trouwens veilig opgeborgen, hihi, thanks Miriam!)

Ik heb laatst trouwens iets heel tofs gedaan waarvan jullie hopelijk binnenkort het resultaat kunnen zien (als alles goed lukt enzo, hihi). 

Even tussendoor, ik heb nog allemaal verslagjes van events en andere posts van een tijdje geleden in concepten staan, maar ik heb geen idee of jullie dat nog zouden willen zien. YAY or NAY?

HEEL VEEL LIEFS!


Photocredits: Janne www.radiatefashion.com

32 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Je ziet er zo leuk uit! Ik zit momenteel alleen in de mediatheek met spotify op, ik heb tussenuur maar er is letterlijk niemand en ik verveel me kapot. Was heel blij toen dit artikeltje opdook in mijn feed :)

  Heeeeel veel plezier in Rome! Ik snap dat het spannend is, maar het wordt vast heel leuk en gezellig!

  (Ik kan ook niet geloven dat het al bijna vakantie is, die weken zijn omgevlogen. Helaas wordt het voor mij de hele vakantie leren, want mijn toetsweek is letterlijk een week na de vakantie al :( )
  Liefs!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oja, en een dikke yay voor de artikeltjes die je nog niet gepubliceerd hebt trouwens.

   Delete
 2. Mooie foto's! Super super leuk dat je bijna naar Rome gaat!

  ReplyDelete
 3. Wat een heerlijke outfit! Ik vind je sjaal echt zo leuk, echt heerlijk voor de herfst.

  ReplyDelete
 4. Wat een mooie foto's! Ik heb ook de vesuvius beklommen en dat was heeel gaaf! Ik vond vooral de klim naar de vulkaan toe echt super mooi! Het is heel leuk dat je steeds hoger komt, en als je geluk hebt en er geen wolken zijn kun je over de stad uitkijken en Pompeii zien! Als het kan moet je daar ook echt heen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Omdat ik met school ga en we elke dag een heel programma hebben ga ik er sowieso heen! Tenzij het weer ons niet laat gaan natuurlijk ;). Heb er echt heeeeel veel zin in.

   Liefs,

   Delete
 5. Yay voor zachte sjaals en vesten, en ook yay voor de artikeltjes in je concepten! Supermooie outfit, je staat er prachtig op as always<3
  X Emma

  ReplyDelete
 6. Wat een super mooie foto's! Heerlijk trouwens, zo'n fijne zachte sjaal. <3

  ReplyDelete
 7. Op dit moment zit ik lekker weggedoken in een warme trui met thee op de bank, heerlijk. Wat ziet je cardigan er lekker zacht uit, en ook nog zo leuk! Volgend jaar is het voor bij tijd om op Rome-reis te gaan, oh, ik heb er ook gewoon nu al zin in! Ik snap wel dat je wat behoefte hebt aan vitamine D :) Heel veel plezier!!

  ReplyDelete
 8. zo jaloers dat je bijna naar rome gaat! geniet ervan. het is echt een geweldige stad met een leuke sfeer. en je bent zo mooi! je outfit is echt helemaal leuk :)

  ReplyDelete
 9. Heel veel plezier in Rome! Ik ben vorig jaar naar Griekenland geweest met school en het was echt een van de beste ervaringen ooit :) Je nieuwe layout is super, logisch dat je dan ook resultaat ziet toch?

  ReplyDelete
 10. Ik krijg zin om een trui aan te trekken. Heel mooi vest heb je aan! Veel plezier in Rome.

  ReplyDelete
 11. Wat zie je er mooi uit! En heerlijk dat je nog met school weggaat :) in de 4e klas heb ik een uitwisseling gedaan in Athene. Dat was super leuk!

  ReplyDelete
 12. Altijd yay voor jouw artikeltjes! Ik vind die sjaal zo enorm mooi. Op het moment dat jij dan in het zonnige Griekenland bent, zit ik ook heerlijk in het regenachtige Londen hihi. Veel plezier alvast! Lievvvs.

  ReplyDelete
 13. Absoluut een yay voor de artikelen in je concepten! Wat een leuke outfit en je schoenen zijn gewoon geweldig. Oh, zo tof dat je bijna naar Rome gaat. Geloof me, het is geweldig. Geniet heel erg van alles en laat je camera/telefoon/portemonnee niet stelen in de overvolle metro (het is zelfs mij niet gebeurd, dus als je een beetje oplet, is er niks aan de hand). En ohja, ik weet niet of je dit al wist, maar je hebt overal (beetje overdreven, maar als je het ziet, snap je wat ik bedoel) van die kraantjes. Als er niet bijstaat dat het GEEN drinkwater is, kan je daar gewoon je waterflesje vullen. Is prima water en scheelt weer geld;) Liefs, Klaske

  ReplyDelete
 14. Wat een leuke outfit en mooie foto's! Gaaf dat je naar Rome gaat, alvast heel veel plezier!

  ReplyDelete
 15. Dacht dat ik al gereageerd had op je post, maar volgens mij was dat het moment dat mijn NL lerares mijn mobiel afpakte haha. Ik ken je gevoel, over 3 weken komt mijn italiaanse uitwisseling naar NL. DÉ uitwisseling waar het op het vwo om gaat bij ons op school. En idd, daarna is het enige grootte nog hét examen... Ik wens je veel plezier! X

  ReplyDelete
 16. Aaaaaah tof dat je me heb genoemd. Ik was zo verward en enthausiast. Ik ben blij dat je het zo leuk vind.

  ReplyDelete
 17. Wat een geweldige outfit :)! En tof dat je blog zo goed gaat. Die artikelen die je nog als concept hebt.. Online ermee :).

  ReplyDelete
 18. Ahh wat een heerlijke look zeg, zou ik ook zo kunnen dragen, hihi! Enne, je lay-out is ook gewoon heel mooi! :)

  xx

  ReplyDelete
 19. Style of point. Al-ways. Ik voel je op het hele koukleum gedeelte. Ik ben altijd degene die in de klas zit en zegt "mag het raam dicht? Het is ZO koud!". Yup... Veel plezier in Rome! Focus vooral niet op school en examens (want bahbahbah) en geniet gewoon van het moment dat je daar bent. De rest komt daarna ;)

  Have a nice day!
  x I

  BLOG: http://www.isabeldot.blogspot.com/

  ReplyDelete
 20. Prettyyyyy picsss! Super tof dat je naar Rome gaat, ben vorig jaar eind oktober ook met school geweest, we hadden echt zoooo warm weer nog (T-shirtjes en ja, ijsjesweer). Koop een ijsje op Piazza Navona, ze zeggen dat daar het beste ijsjeskraam is (en ik spreek niet tegen!).

  ReplyDelete
 21. I looooove you're hair! Ik hou van korte kapsels :)

  ReplyDelete
 22. oehhh rome ik ben net een paar dagen terug van onze romereis. Het was zooooo geweldig raad je wel aan veel blarenpleisters mee te nemen! En als je tijd hebt de kerk paulus buiten de muren en daarna het strand in ostia te bezoeken is zeker de moeite waard. Ook moet je eten bij pizzeria baffette, dat is de beste pizzeria van heel Rome en altijd erg druk dus ga vroeg. Dat geldt trouwens voor alle restaurants ga rond 7 uur als je met een grotere groep bent. Neem 's avonds ook zeker een kijkje bij piazza Navona en maak foto's vanaf de Engelenbrug richting de sintpieter tijdens de zonsondergang die foto's worden erg mooi. Ook zou ik als ik jou was een paar heuvels op gaan je hebt vanaf daar zo mooi uitzicht over de stad!
  stuur maar een berichtje naar kim.vegt@yahoo.nl xx
  ps. heel veel plezier

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aaaaawh, wat een lieve reactie! Ik krijg hierdoor echt NOG meer zin in Rome. We slapen om de hoek van Piazza Navona in een klooster (echt letterlijk aan het plein) dus I'm happy, hihi. We gaan ook naar de Engelenbrug met de excursie, alleen niet bij zonsondergang... Verder zal ik je tips van blarenpleisters zeker meenemen, hihi! Ik hoop dat we genoeg vrije tijd krijgen voor leuke restaurantjes en heuvels.

   Liefs,

   Delete
 23. Praaaaachtige foto's en ik ben verliefd op je topje! <3 Ik volgde je al op Instagram maar nu ook op Bloglovin'. Ik ben fan :D x

  ReplyDelete
 24. You're gorgeous! Your top is echt mooi en jouw jeans is super cool! Have fun in Rome :D
  Jade xo

  ReplyDelete
 25. Hee hee!
  Ik heb je net ontdekt maar ik geniet heerlijk van je mooie foto's en leuke oufits. Ik kan een hoop van je leren!
  Respect voor jou.
  x Tess

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio