Saturday, September 5

outfit • a thousand splendid suns

Saturday, September 5
De regen tikt hard tegen de ramen. Het dondert, af en toe is er een flits te zien en ik zou niets liever willen dan nu thuis in mijn zachte bed te liggen met een kop warme dampende thee. Wellicht met een serie erbij, of een mooie tranentrekker. Met mijn lievelings cashmere trui aan terwijl alleen de prille schijn van de kerstlampjes mijn kamer verlicht. Helaas. School is begonnen en ook ik bevind me in de kleine opgepropte en benauwde klaslokalen. Ook deze ochtend zeul ik weer met een zware schooltas door de gangen. Mijn wallen lopen van hier tot tokio als ik mijn Engels les binnen kom. Mijn lerares start de les met d woorden Today, we will be reading and I brought some tea. Ik zie verontwaardigde gezichten, soms verveeld maar ik zou niet blijer kunnen zijn. Ik settle me in een hoekje met wat oortjes, thee en een mooi boek en begin te lezen.TOP american apparel | PANTS monki | HEELS american apparel | JACKET vintage |

A THOUSAND SPLENDID SUNS


Mariam was five years old the first time she heard the word harami.

It happened on a Thursday. It must have, because Mariam remembered that she had been restless and preoccupied that day, the way she was only on Thursdays, the day when Jalil visited her at the kolba. To pass the time until the moment that she would see him at last, crossing the knee-high grass in the clearing and waving, Mariam had climbed a chair and taken down her mother's Chinese tea set. The tea set was the sole relic that Mariam's mother, Nana, had of her own mother, who had died when Nana was two. Nana cherished each blue-and-white porcelain piece, the graceful curve of the pot's spout, the hand-painted finches and chrysanthemums, the dragon on the sugar bowl, meant to ward off evil.


Ik vind het nu al een wonderful boek, Khaled Hosseini is geweldige schrijver. Zijn eerste boek The Kite Runner is ook al zo prachtig.

Ga lekker lezen en geniet van je zaterdag!

Liefs,
Naomi

fotocredits gaan naar Laura (lauresque)

23 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Ja, school. Beter niet over hebben ;) Nu heb ik ook zin in een goed boek! Geniet van je weekend Naomi!

  ReplyDelete
 2. outfit on point! <3. Lijkt me trouwens een heel mooi boek :)

  ReplyDelete
 3. Je broek vind ik héél mooi!

  ReplyDelete
 4. Dat roze topje past echt heel erg mooi bij je haar! Ik ga zo ook een kop thee pakken en mijn boek 'to kill a mockingbird' en kruip weg onder de warme deken van mijn bed.
  Liefs Nina

  ReplyDelete
 5. Dit staat je echt heel goed! Leuke outfit.

  ReplyDelete
 6. Heerlijk een lekkere kop thee en een goed boek met een deken! Gelukkig is het weekeind en hebben we er de tijd voor. Geniet ervan!

  ReplyDelete
 7. Oh, ik ben verliefd op je outfit! En die roze top staat je echt onwijs goed. Dat boek lijkt me heerlijk! Xx

  ReplyDelete
 8. Wauw... Mooie foto's! Ik houd echt van jouw kleding. En dat boek klinkt echt geweldig!

  ReplyDelete
 9. Dat truitje is echt heel erg cute Naomi, die kleur staat je mooi! En ik ben het helemaal eens met het feit dat je helemaal blij wordt van thee en een goed boek. Ik wil de Kiterunner nog gaan lezen:)

  ReplyDelete
 10. Wat heb je weer een leuke stukje geschreven :) Love it! En mooie foto's!

  ReplyDelete
 11. Super mooie foto's Naomi! Lijkt me een leuk boek maar waarschijnlijk heel erg moeilijk in het Engels? Ben namelijk niet heel goed in Engels haha. Wat leuk dat jullie begonnen met een kopje thee! Wij moeten met Engels the hunger games lezen :)

  ReplyDelete
 12. Heel erg leuke outfit! Mooie foto's ook, as always!

  ReplyDelete
 13. Ah wauw ondanks het druilerige weer kan ik alleen maar wensen dat ik ooit zo een engelse les had !
  wij lazen enkel vooroorlogse literatuur en mijn docente was heel gemeen :(
  ik vind je roze top heel erg mooi, geen schreeuwerig barbie roze maar mooi liefelijk roze.
  xx ish

  ReplyDelete
 14. Mooie outfit. Succes met school!

  ReplyDelete
 15. Vorig jaar had ik ook zo'n enorm fijne docent voor Engels, ze nam dan nog net geen thee mee maar ik snap wat je bedoelt :) Zo enorm fijn! Helaas heb ik dit jaar een andere, en merk meteen dat ik Engels veel minder leuk vind.

  Je spijkerjack is zó leuk!

  ReplyDelete
 16. Ah wat een toffe outfit! Je broek ziet er heel mooi uit, ik hou van dat model! Khaled Hosseini lijkt me een fantastische schrijver. Heb al zo veel goeds over zijn boeken gelezen! Toch zelf ook maar eens aan beginnen, haha!

  ♥♥♥ Saskia

  ReplyDelete
 17. Ik vind jou stijl zo tof! Hele mooie outfit :)

  ReplyDelete
 18. Staat je goed, die roze kleur! :)

  ReplyDelete
 19. Die zwart-wit foto is echt goals. Wauw echt heel erg mooi! En i feel u girl, ik heb zulke vreselijke wallen haha. Ik moet echt weer wennen aan het schoolritme zoals iedereen denk ik. Ohja en het begin van je post is echt leuk om te lezen :)

  ReplyDelete
 20. Super leuke outfit! Ben dol op die broek :)

  ReplyDelete
 21. Wat een prachtige outfit. Ik vind je style zoo leuk!

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio