Saturday, November 7

october favourites

Saturday, November 7De tijd vliegt voorbij, het is inmiddels alweer november en ik ben volop bezig met kerstliedjes neuriën en heb mijn sinterklaasverlanglijstje paraat staan. Oktober was een échte herfstmaand en daar heb ik volop van genoten. Ik bezocht een concert, ontving nieuwe schoenen en ging naar Rome. Om deze prachtige herfsttijd een beetje te vieren heb ik weer een ouderwetse gif in elkaar geflanst. (Je weetwel, die totaal niet perfect kloppende bewegende plaatjes die ik een jaar geleden altijd plaatste..) Klik maar snel verder om mijn favorieten van de afgelopende maand te lezen!


music

james bay concert

Een poosje terug alweer, 26 oktober om precies te zijn, stonden Laura en ik om half 6 's avonds in de metro. We checkten even onze instagrams, kletsen wat, lezen mailtjes en kijken af en toe stilzwijgen naar elkaar op met een kleine glimlach; we hebben er zin in. Die avond staat het James Bay concert op de planning, iets waar we ons al maanden op hebben verheugd en er zelfs een paar euro extra voor over hadden om de 'officiele' concertkaartjes thuis toegestuurd te krijgen.

één woord? adembenemend. Live is hij 10 keer beter dan als ik thuis naar zijn muziek luister, de hele sfeer tijdens het concert was geweldig (iedereen luisterde echt naar de liedjes in plaats van er als een gek doorheen te zingen) en ik heb een hele leuke avond gehad. Zeker een van mijn favoriete momenten van de afgelopen maand(en)!


beauty

burts & bees // hurraw

Huh, wat? Een beauty favoriet? Ja, Naomi doet af en toe ook nog iets aan d'r uiterlijk, haha. Het weer wordt grauwer, de dagen kouder en de lucht is droger. Ik heb normaal al een vrij droge huid, maar de winters zijn een complete hel en ook mijn lippen hebben het zwaar te verduren. Daarom heb ik een hele stash aan lippenbalsems (oh god, wel 25 ofzoiets) maar heb ik twee persoonlijke favorieten. Eentje van Burts and Bees die naar honing ruikt en een vegan lippenbalsem van Hurraw die heerlijk geurt naar chai spice thee. Als ik ze gebruik krijg ik de laatste tijd een opmerking dat het opeens zo naar honing of chai ruikt en dat zegt volgens mij meer dan genoeg. Verder ruiken ze niet alleen ook heel lekker, maar omdat ze beide veel verzorgdende 'biologische//gezonde' (of hoe je het ook zegt) bestanddelen bevatten werken ze ook binnen no-time.


weather

fog
Aan het begin van deze week konden we amper iets zien. Een dikke laag mist bedekte de stad, die een grote grijze deken om zich heen sloeg. Binnen 50 tot 100 meter kon je af en toe nog een flikkerend fietslampje in de verte voorbij zien komen of een van de weinige autos die nog door amsterdam reden. Mysterieus beweegt de mist zich door de straten. kerktoppen, bomen en mensen verdwijnen in een grote witte waas. Hoewel sommige mensen het misschien vreselijk vinden, hou ik juist enorm van mist. Je kan er helemaal in verdwijnen en worden opgeslokt in de wolken. Even bevind je je in een andere wereld die bestaat uit niks anders dan mist en kalmte. Ik heb trouwens welgeteld één foto kunnen maken en die zie je hierboven.


fashion

vans
Een poosje geleden ontving ik deze vans van defshop. Ik draag al bijna drie jaar geen gympen, maar ik viel opslag op deze simpele zwarte (oeps, al mijn schoenen zijn zwart, maargoed) vans. Hoewel ik ze maar één dag gedragen heb zien ze er al wat grijziger uit. Ik vind het leuker als ze wat afgetrapter uit zien en moet eerlijk bekennen dat ik ze misschien expres een beetje vies gemaakt heb (met hulp van mijn vriendin die besloot lekker op mijn schoenen te gaan staan, maargoed, dankjewel Keetje, het proces is al goed op weg!). Ze lopen heel lekker en ik vind het wel fijn om eens een keer wat 'lichtere' schoenen te dragen. Helemaal vergeten dat gympen onwijs handig kunnen zijn en begrijp eigenlijk niet hoe ik zonder gympen heb kunnen leven deze afgelopen jaren, hihi.city

rome
Jullie hebben al een aantal diaries kunnen lezen van mijn reis naar Rome en ik moet alvast verklappen dat we nog niet eens op de helft zijn. Ik weet zeker dat jullie daaruit hebben kunnen opmaken dat ik het een prachtige stad vind. De kleine straatjes, pittoreske cafétjes en de mooie gebouwen met een oeroude geschiedenis. Het land van de pizza, pasta en wijn. Het land van de vele ijssmaken (ik bedoel, caramel met himalaya zout?) en de mooie sierlijke taal. Word jij ook niet op slag verliefd?

tot zover mijn favorieten van de afgelopen tijd. waarop ben jij de afgelopen maand opslag verliefd op geworden?

ohja en mag ik heel even fangirlen over jullie, omdat jullie super lief zijn en ik de 800?!?!?!? followers op bloglovin heb bereikt! (DANK-JE-WEL!)

heeeeeel veel liefs,
Naomi


20 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Wat een leuke post! De foto van de mist ziet er echt gaaf en mysterieus uit! X

  ReplyDelete
 2. Ooh, wauw! Wat een super mooie foto's allemaal! Hele leuke favorieten! Ik houd ook zo van de mist, haha! Rome lijkt me geweldig! Liefs

  ReplyDelete
 3. De lipbalsem van Burts en Bees is echt zo fijn! Afgelopen maand heb ik de nieuwe van labello ontdekt en die vind ik ook super fijn. Afgetrapte Vans zitten zo veel fijner dan nieuwe, hihi

  ReplyDelete
 4. Ik stond op het punt om ook zo'n lippenbalsem te kopen, maar heb het toch niet gedaan omdat ik er ook nog mega veel heb haha. Je Vans zijn super tof Naomi. Het lijkt een beetje suede achtig, of is dat niet zo? Rome is zooo mooi.. En gefeliciteerd met je 800 volgers!! Verdiend!!

  ReplyDelete
 5. Jaaa, leuk artikeltje! En wat maak je toch weer mooie foto's!
  Ik ben deze maand verliefd geworden op alle herfstkleurtjes aan de bomen. Had iemand ooit gedacht dat er zoveel verschillende tinten rood, oranje en bruin bestonden? Ik geniet serieus van iedere boom die ik zie! :)
  Liefs Anne

  ReplyDelete
 6. Aah wat leuk om te lezen. En die gifjes, ze blijven leuk haha. Je vans zijn echt ontzettend tof! Ik ben benieuwd naar de rest van je artikeltjes over Rome, want daardoor waan ik me ook weer even in die prachtige stad. Liefs

  ReplyDelete
 7. Dat gifje is zó leuk!!!! Zo fijn om hier de dag mee te beginnen :) En gefeliciteerd met je 800 volgers trouwens Naomi, je verdient het! Liefs!

  ReplyDelete
 8. Hoi Naomi! Prachtige foto's, en leuk om je favorieten-artikel te lezen. Mooi trouwens, die gif, erg leuk gedaan! En ik vind Burt's bees ook een heerlijk merk - liefs :-)

  ReplyDelete
 9. Hey Naomi, nu maak je me wel benieuw wat er op je sinterklaaslijstje staat hoor! Ik heb wat inspiratie nodig :) x

  ReplyDelete
 10. Je Vans zijn leeuk! En ja, zwarte-schoenen-addict hier. Maar ik draag ze dan ook echt altijd haha. Die lippenbalsems lijken me fijn zeg! En trouwens gefeliciteerd met de 800 volgers, you go girl<3
  X Emma

  ReplyDelete
 11. Wow, je gifje is ZO goed gelukt Naomi! Hoe heb je hem zelfs genomen. Heb je een of andere constructie opgezet waarbij je je camera aan het plafond laat hangen? (ofzoiets?) (Ik ben hier echt benieuwd naar, haha.) Op de dag (maandag?) dat de Benelux bedolven werd onder één grote wolk was ik gaan lopen. Dus ik hoopte stiekem ook dat dat de andere dagen ook zo zijn. Helaas.. Anders was ik erop uit getrokken in mijn dorpje om dat tafereeltje vast te leggen, meh. Die Vans zijn eigenlijk nog best gaaf, hoewel ik er een haat verhouding mee had gekregen drie jaar geleden, lol. (Ik wilde trouwens dat ik mijn witte schoentjes even kon ruilen voor zwarte want ze zien er niet meer zo wit uit. Ze neigen eerder af naar vies bruin..)

  ReplyDelete
 12. Je gifje is zo erg leuk en oh wat zijn je foto's mooi, je 800 volgers zijn meer dan verdiend :-)

  ReplyDelete
 13. Wauw, gefeliciteerd met je 800 volgers op bloglovin'! En tof dat het concert zo mooi was:) Ik kan me zelf ook altijd enorm ergeren aan mensen die keihard meezingen tijdens een concert, gelukkig gebeurde dat nu niet! X

  ReplyDelete
 14. Wat een fijn berichtje. Zo fijn om dit in alle rust op mijn vrije zaterdagavond te lezen.
  Een super toffe favorieten. Je schoenen vind ik te gek , de mist heb je prachtig vastgelegd en stiekem vind ik dat ieniemienie filmpje heel erg leuk!
  Liefs Iep xo

  ReplyDelete
 15. James Bay is inderdaad echt een bae (oeps, silly, I know) en zohard de moeite waard om live te zien :D Ik zag hem afgelopen zomer op een festival maar heb alvast tickets voor in maart. De ultieme concertbeleving, hihi! Ja hallo, ik ben ook weer megajaloers op je foto's! ;) X

  ReplyDelete
 16. Yes, please, FOG! Ik vind het zo mooi. Ook als ik naar school fiets. Kan er erg van genieten.

  ReplyDelete
 17. Ik vind die intro foto/gif zo leuk, heb daar echt even een tijdje naar zitten staren haha :) Ik hoor heel veel goede dingen over de burts bees lippenbalsems, heb hem zelf nog niet geprobeerd! Ik ben de laatste tijd helemaal dol op mijn nieuwe tas, die is zo fijn!

  ReplyDelete
 18. Fijn artikeltje! Ik zou zelf ook nog wel graag een keer de Burts & Bees lippenbalsem willen proberen.

  ReplyDelete
 19. Jou blogposts geven me leven, je houd het zo interessant! Dit is de eerste keer dat ik een paar van je posts lees, en ik ga zeker in de toekomst blijven lezen, je hebt een heel opwekkend karakter, en dat past wel bij het mijne.

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio