Sunday, November 8

outfit • zjan & an blogmeeting

Sunday, November 8

Een tijdje geleden zag ik plots een mailtje in mijn mailbox verschijnen. 'Blogmeeting Tilburg' stond er als onderwerp ingevuld, en toen ik in een flits anoucks emailadres zag begon mijn hart toch wat sneller te kloppen. Het mailtje kwam ongeveer hierop neer: een bloggermeeting in Tilburg met supertoffe bloggers en in een supertof winkeltje georganiseerd door de supertoffe Anouck & Jeanine. (om dit korte maar toch lange verhaal kort te maken: 'supertof' dus). Een paar weken later was het dan eindelijk zover, Laura en ik waren beide gelukkig vrij vroeg uit en vertrokken rond een uur of 4 vanaf Amsterdam naar Tilburg, een redelijk lange treinreis tegemoet.


Eenmaal in Tilburg aangekomen vonden we de locatie (conceptstore 'Tien', een heuse aanrader) binnen 10 minuten. We waren nogal vroeg en besloten Tilburg even te verkennen, ik was er tenslotte nog nooit geweest en was best wel benieuwd naar deze stad. Na op elke hoek samen met Laura even door elke etalage getuurd te hebben naar alle leuke hebbedingetjes, schoten we even snel wat outfitfoto'tjes in de schemer. Kletsend en wandelend verzamelden we herfstblaadjes in de mooiste kleuren en liepen we uiteindelijk nog steeds vrij vroeg Tien binnnen.


We waren niet de enige, Silvana en Saske hadden Tien al ruim voor ons gevonden en dus stonden we al snel kletsend de winkel te bewonderen. Ik keek mijn ogen uit, heel veel leuke spullen voor een schappelijk prijsje (oeps, gevaarlijk!) en de mooiste kunstwerkjes hingen aan de muren. De kleding is zacht, de mutsen warm en ik zou mijn kamer nú volstoppen met alle leuke interieurgerelateerde dingen die op de planken lagen.

De avond verliep soepel, we kregen heerlijke zelfgemaakte pompoensoep voorgeschoteld, gemaakt door de eigenaresse van de winkel, Jantien (HA, zie jij ook waar de naam van de winkel vandaan komt?) en Anouck en Jeanine hadden voor lekkere hapjes gezorgd. Er kwam zelfs een singer-songwriter wat liedjes zingen (ook supertof!) wat zorgde voor een nóg fijnere sfeer als dat nog mogelijk was.


Turtleneck sweater Repeat | Top Brandy Melville | Pants Subdued | Shoes Vagabond

Als kers op de taart (alsof al dat andere niet genoeg was) kreeg iedereen die aanwezig was óók nog een handgemaakt wit (marmeren look-a-like) kettinkje gegrafeerd met ieders initiaal in een schattig handbetekend doosje. Ik draag eigenlijk bijna nooit meer kettinkjes of überhaupt sieraden, maar deze heb ik de afgelopen week elke dag aan gehad en kreeg er een aantal complimentjes over!

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het best een beetje spannend vond. Hoewel ik Anouck al ooit had ontmoet kende ik de meeste bloggers alleen van gezicht en was ik erg benieuwd hoe iedereen in het echt was.. Trillend van de spanning en met knikkende knietjes ben ik dan toch Tien binnen gelopen en dat was het helemaal waard. Iedereen kent elkaar al een beetje en omdat je toch een paar dezelfde interesses hebt maakt de rest helemaal niks meer uit. Het was onwijs gezellig en zeker voor herhaling vatbaar!

fotocredits gaan naar Laura (die overigens nog een heel leuk stukje schreef over de treinreis terug. Uhm, uiterst genant voor mij dan, haha)
heel erg bedankt, zjan & an!

19 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Wat een gave broek! Hij heeft een hele mooie kleur en je hebt hem leuk gecombineerd !!

  ReplyDelete
 2. Wauw prachtige foto's weer! En wat een leuke outfit, ik vind jouw kledingstijl zo leuk!

  LITAH

  ReplyDelete
 3. Wat een sfeervolle foto's, 'Tien' ziet er erg knus en fotogeniek uit!

  ReplyDelete
 4. Supermooie foto's :-) Ik lees je blog elke keer met zo veel plezier!

  ReplyDelete
 5. Echt prachtige foto's, very moody :) X

  ReplyDelete
 6. Wat tof, een bloggersmeeting in een winkeltje (die er overigens heel leuk uitziet!). Ik ben verliefd op je broek, hij is geweldig!

  ReplyDelete
 7. Leuke outfit Naoom! En de meeting klinkt echt heel leuk!

  ReplyDelete
 8. Ahh het klinkt echt als een heel leuk dagje! Je ziet er ook super leuk uit trouwens!! Liefs

  ReplyDelete
 9. Klinkt superleuk! Heel gaaf die broek, staat je goed:)

  ReplyDelete
 10. Jaaa, was zo'n toffe avond. Leuk je te ontmoeten :). En wat een prachtige foto's. Ik vind je broek zo tof!

  ReplyDelete
 11. Leuk dat je zo gedetailleerd schrijft, zo kan ik me helemaal inleven!

  ReplyDelete
 12. Het winkeltje ziet er echt mega leuk uit en wat lijkt zo'een meeting mij gezellig. Ik moet ook echt even veel internet vriendinnetjes krijgen en dan lekker meeten in nieuwe steden :))

  ReplyDelete
 13. Wauw, ik ben verliefd op je outfit!

  ReplyDelete
 14. jouw foto's zijn zo ongelooflijk mooi!!!!

  ReplyDelete
 15. Wat een gave outfit! En wat een aparte broek! Hij staat je erg tof!

  ReplyDelete
 16. I adore your style so much! It's super chic!
  check out my blog + follow back?

  xo,
  Jess | wildvagabondss.blogspot.com

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio