Thursday, December 31

2015 in favourite songs and blogposts

Thursday, December 31
Eerlijk gezegd vind ik het allemaal een beetje angstaanjagend. Mijn brein roept heel hard NEE! als ik denk aan het feit dat het vandaag 31 december is, maar ik kan het toch niet laten om het af en toe hardop te zeggen. tweeduizendzestien. tweeduizendenzestien. tweeduizendenfreakingzestien. Ik snap ook totaal niet hoe het kan, wat ik eigenlijk precies gedaan heb dit jaar en hoe erg ik ben veranderd. Want, dat er veel gebeurd is kan ik met zekerheid zeggen. Om dit jaar lekker non-sedimenteel af te sluiten (want, een 2016 artikeltje zal ik zeker nog eens plaatsen) heb ik vandaag mijn favoriete posts en mijn favoriete liedjes van elke maand om een rijtje gezet. Enjoy!


ein-de-lijk plaatste ik eens een filmpje en nog steeds kijk ik met een glimlach terug naar deze dag. Een lieve vriendin, een (nog, nee grapje) lievere kat en een prachtige locatie. Dat het filmpje in de smaak viel was te merken, deze post is bijna 5000 keer bekeken en dat maakt dit de meest gelezen post dit jaar! Niet getreurd, er komt snel nog een short movie aan. :)

Ik heb welgeteld één behind the scenes post online gegooid dit jaar en ik moet zeggen dat ik dat zo ontzettend jammer vind. Ik lach mezelf regelmatig uit om mijn o-zo prachtige momenten (uhm, not) en de mooiste gezichten en ik denk dat ik binnenkort nog wel wat met jullie deel. Als het niet al te erg is natuurlijk ;)Dat mijn favoriete posts allemaal redelijk recent zijn is geen verrassing. Naar mijn mening zijn mijn schrijf en fotografieskills (oke, uhm, alleen mijn foto's dan) vooral de laatste tijd een beetje verbeterd en kan ik eindelijk zeggen dat ik een beetje tevreden ben. Soms dan. ofzo. Maar deze post was heel spontaan en ik vind 'm heel erg leuk. Omdat ik gewoon zo van op avontuur gaan houd.


Misschien wel mijn favoriete outfit ooit geplaatst op mijn blog. De laatste tijd schiet het outfitfoto's maken (en misschien wel het bloggen in het algemeen) er een beetje bij in en heb ik dus heel erg veel (echt heel heel heel erg veel) outfits om jullie te laten zien. Maargoed, deze outfit vind ik heel erg leuk! (oh, fun-fact, momenteel staat er een gereposte foto op mijn instagram waarin ik deze outfit draag (dezelfde dag) en die heeft de 3.000 likes behaald. Ik voel me echt heel slecht dat ik dit even plaats maar dat is een enorm enorm enorm groot getal en ik snap echt voor geen meter hoe dit uberhaupt mogelijk is, maargoed, ik ben jullie heel dankbaar! Mocht je me nog niet op instagram volgen, daar ben ik momenteel een heel stuk actiever dan hier. Oeps)

Afgelopen jaar heb ik ook nog elke maand bijgehouden wat mijn favoriete liedje was. Here you go!
favourite songs
january • paint - paper kites
february • riptide - vance joy
march • big jet plane - angus & julia stone
april • maxwell's silver hammer - the beatles
may • first day of my life - bright eyes
june • move together - james bay
july • dirty paws - of monsters & men
august • livewire - oh wonder
september • flume - bon iver
october • there she goes - babyshambles
november • iceman - the libertines
december • heaven can wait - charlotte gainsbourg & beck

voor nu wens ik je alvast een fijn 2016 en moge je een prettige jaarwisseling ervaren!

17 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Wat een fijne dingetjes Naomi! (Alvast) Een gelukkig nieuwjaar gewenst!!!

  ReplyDelete
 2. Wat een leuk artikel om terug te kijken op 2015. Gelukkig 2016 alvast! X

  ReplyDelete
 3. Oeh wat een fijne onbekende liedjes zitten er tussen! De artikelen die je plaatst zijn echt superleuk en die outfit is nog steeds geweldig. Wat gaan jij en Laura trouwens hard op Insta haha, wauw!<3

  ReplyDelete
 4. Jaaa, hele fijne blogposts allemaal. Mooi! Hihi, ben benieuwd naar meer behind the scenes foto's. Hele fijne jaarwisseling, geniet <3!

  ReplyDelete
 5. Wat een leuke blogpost! Alvast een gelukkig nieuw jaar gewenst! X

  LITAH

  ReplyDelete
 6. Ik vind het ook zó bizar dat er alwéér een jaar om is. Het gaat zo snel. Heel leuk om te lezen dit (vooral dat favoriete liedjes gedeelte, zo slim om dat bij te houden - ben het ook met een hoop nummers eens :))! Alvast een gelukkig nieuw jaar Naomi! (En hopelijk komen we er dan eindelijk aan toe om een keertje af te spreken) X

  ReplyDelete
 7. Jij ook een heel fijn 2016!! behind the scenes was nogal een geniale post haha, wanneer komt er een volgende? :)

  ReplyDelete
 8. hahaha ik ging echt stuk om die behind the scenes post <3 Ik wens je al het goeds voor 2016! Fijne jaarwisseling xx

  ReplyDelete
 9. Al je blogposts vind ik altijd zo leuk! LKTH is zeker een van mijn favoriete blogs!

  ReplyDelete
 10. Heel fijn artikeltje alweer. Jij ook een leuke jaarwisseling! :)

  Liefs!

  ReplyDelete
 11. Leeeuk Naomi, jij ook een gelukkig nieuwjaar♥

  ReplyDelete
 12. Leuk artikel! En gaaf dat je je favo liedjes van elke maand hebt bijgehouden, goed plan om dit jaar te doen (:

  ReplyDelete
 13. Tof zo'n recap! Jij ook een heel fijn 2016 gewenst, have fun vanavond! ♥

  ReplyDelete
 14. Leuk bericht! De what's in my bag was ook een van mij favorieten, vooral de foto's. Alvast een gelukkig nieuw jaar! Liefs

  ReplyDelete
 15. Heel erg fijn om te lezen, gelukkig nieuwjaar!

  ReplyDelete
 16. Heel erg leuk om even zo terug te kijken op 2015! Ik wens jou een heel gelukkig, fijn en liefdevol 2016!

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio