Friday, December 4

outfit • rome vibes

Friday, December 4
Voordat mijn laptop in gruzelementen viel afgelopen maandag (ja, dit is alweer de tweede keer. Ik ben gewoon een enorme kluns), zag ik dat ik nog een aantal concepten had openstaan over Rome. Geluk bij ongeluk waren alsnog een aantal foto's al geupload op mijn blog. (ik hoop enorm dat ik de rest van mijn romefoto's niet kwijt ben geraakt en ik ze nog ergens vandaan kan halen, dat zou namelijk ontzettend jammer zijn) Anyways, ik wil jullie graag nog deze in rome geschoten outfit gerelateerde plaatjes laten zien aangezien ze me weer hemaaal die rome vibes geven en me terugbrengen in die prachtige stad van de liefde. Kijk je mee?TOP primark | SKIRT pull & bear | SCARF monki | SHOES dr martens | BACKPACK fjällraven kånken

Het contrast tussen het weer nu en het weer toen is enorm. Desalniettemin maakt het me niet zoveel uit welk weer het is. Ik hou van de zomer, struinen door een stad die je niet kent, in korte broekjes en met een ijsje in je hand, maar de winter is ook niet verkeerd. Fijn, knus opgerold in een dekentje met een grote kop dampende thee of chocolademelk in je hand en de regen (of het liefst, spierwitte sneeuw) die tegen de ramen tikt. Het enige mindere vind ik dan dat ik mijn camera veel minder erbij pak. De zon is nog niet op als ik van huis vertrek en is al lang en breed verdwenen als ik weer thuis arriveer, niet zo gunstig als je een paar plaatjes wilt schieten.

Maargoed, de komende tijd zal ik mijn Rome reeks - weliswaar twee maanden later, maar dat nemen jullie even voor lief - weer vervolgen en hopelijk beindigen voordat de kerstdagen aanbreken. Dan zullen jullie alles weten over mijn geliefde reis en kan ik tussendoor verder met wat kerst gerelateerde artikelen. Laten we er maar wat van maken deze laatste maand van 2015, niet waar?

wat vinden jullie van mijn outfit? en hebben jullie zin in aankomende maand?

foto's gemaakt door Laura (lauresque)

14 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Echt super mooie foto's, lieverd! Ik ben benieuwd naar de rest van de Rome gerelateerde artikel. Liefs

  ReplyDelete
 2. Ah, wat stom dat je laptop stuk gevallen is. Hopelijk zijn je foto's nog te redden! En ohhh, ik heb zoveel zin in de zomer als ik naar deze foto's kijk. En om op vakantie te gaan naar Rome natuurlijk :). Prachtige foto's. Je schoenen zijn zo tof!

  ReplyDelete
 3. Prachtige foto's! Wat vervelend van je laptop, hopelijk doet 'ie het snel weer!

  ReplyDelete
 4. Prachtige foto's! Mag ik vragen hoe jij jouw foto's bewerkt? :D

  ReplyDelete
 5. Wat een mooie foto's! Hierdoor wil ik echt super graag naar Rome. X

  ReplyDelete
 6. Wat een fijne outfit! En oo wat is Rome een mooie omgeving om foto's in te maken. Liefs!

  ReplyDelete
 7. Ahh ik ben verliefd op deze outfit. Die rok is echt super leuk! En je schoenen, ik wil ook nog altijd lage Dr Martens.

  ReplyDelete
 8. Jeeetje, wat een prachtige foto's. Liefs

  ReplyDelete
 9. Jeetjemina wat ben je toch mooi Naomi. Als ik deze foto's zo zie wil ik ZO GRAAG weer eens terug naar Rome, ik vind het zo'n magische stad! En wat balen van je laptop, hopelijk zijn je foto's nog te redden. )):

  ReplyDelete
 10. Wauw allemaal prachtige foto's, die 7e foto is mijn favoriet! Ik zou nog heel graag een keertje naar Rome willen, daar ben ik nog nooit geweest :)

  ReplyDelete
 11. Wat een gave outfit, staat je super mooi! Je sjaal vind ik echt geweldig <3

  ReplyDelete
 12. Ik word zo jaloers door al deze prachtige plaatjes, volgens mij is letterlijk elk hoekje van Rome fotogeniek. Super fijn <3

  ReplyDelete
 13. Heeel mooi! Lekker zomers outfitje. Ik fotografeer ook veel minder nu het winter is, het is zo lastig met dit weer! Maar ik heb wel veel zin in komende maand, winter kan heel fijn zijn. ♥

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio