Saturday, December 19

over kerst, vakantie en gezelligheid.

Saturday, December 19
Het is weer zover hoor, ik sta te dansen in mijn kamer en mee te bléren met alle kerstliedjes die iedereen wel kent. Mijn familie wordt inmiddels gek van dat 'ááááááááááááál I want for Christmas, is youuuuu' en ik, om eerlijk te zijn, ook wel een beetje. Het is vrijdagavond, 18 december. Het begin van mijn kerstvakantie.

Vandaag sloten we het jaar af met onze traditie; schaatsen met de hele school. Het is voor mij één van de herkenningspunten in het jaar dat de tijd echt voorbij vliegt. Anderen die zich in het rijtje mogen scharen zijn mijn verjaardag en het begin van de zomervakantie. Hoewel een groot deel nooit op komt dagen en ik nog maar net op mijn schaatsen kan blijven staan zonder te vallen, vind ik het altijd iets heel ergs gezelligs en kijk ik er elk jaar weer naar uit.

Deze vakantie heb ik heel wat dingen te doen. Ik switch van Wiskunde B naar A, wat betekent dat ik 2 weken heb om alles in te halen voor een herkansing. Anderhalf jaar wiskunde - 10 hoofdstukken om precies te zijn - in twee weken. In de vakantie. Maargoed, ik heb een hele planning gemaakt en hoop dat ik me daar zo goed mogelijk aan kan houden! (inclusief een beloning of meerdere aan het eind van de vakantie, maar ik weet nog niet zo goed wat.)

Verder heb ik de eerste week al helemaal volgepland met leuke afspraken. Ik ben van plan om naar het strand te gaan, het bos te bezoeken en uit te rusten. Ook ga ik naar de meet-up van Chantal en zie ik hopelijk Sophie deze vakantie nog.

Dit alles ga ik proberen (als ik er zin in heb!) vast te leggen, zodat er nog meer short movies online komen.Voor nu wens ik jullie een fijne kerst(vakantie!), rust lekker uit en geniet! (oh en vergeet niet je helemaal vol te proppen met heerlijk eten)


19 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Wat bedoel je eigenlijk met van B naar A gaan? Heeel veel succes met het leren en geniet ook maar van je vakantie!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Volgens mij bedoelt ze dat ze dan minder moeilijke wiskunde heeft (of zo gaat dat toch bij mij op school haha), maar daar komt wel bij dat het ook andere wiskunde is, die zij dus nog niet gezien heeft en moet bijleren :) Het kan ook iets totaal anders zijn dus verbeter me als ik fout ben, Naomi ;)

   Delete
  2. Dat klopt! Minder moeilijk is het niet persé, het ligt er heel erg aan welke soort wiskunde je fijner vindt. Voor mij is het heel erg fijn, doordat ik doordat ik overspannen geraakt ben afgelopen jaar en wiskunde B en natuurkunde (wat voor mij extra vakken zijn bij mijn profiel) even in de weg lopen. Dus heb ik besloten om natuurkunde te laten vallen en over te stappen naar Wis A :) Het overlapt ook voor een klein deel, maar het is inderdaad een hele andere wiskunde en ik moet dat allemaal even in gaan halen en goed bekijken (en vooral, twee uur per dag sommen maken).

   Liefs,

   Delete
 2. FIJNE VAKANTIEEE! Geniet ervan, en heel veel succes met wiskunde! Bij in de klas zijn er ook twee nu nog van WisB naar WisA geswitcht, en dat is ze heel goed gelukt. You can do this<3 Ik ben benieuwd naar je short movies, ze zijn zo mooi en rustgevend! X

  ReplyDelete
 3. I love reading your posts.. They make me feel all.. good? Hahah enjoy your holiday! And hope you can keep to your schedule as well. All the best!

  ReplyDelete
 4. Yay, wat een fijn berichtje. Maakt me helemaal vrolijk! Veel succes met leren, ik heb ook wat opdrachten die ik moet maken :/ .

  Liefs!

  ReplyDelete
 5. Geniet ervan! Het is helaas zo weer voorbij.

  Liefs, Elbrich

  ReplyDelete
 6. Geniet van je welverdiende vakantie Naomi! En ik wens je heel erg veel succes met dat hele wiskunde gedoetje! En je zelf maar goed belonen.
  Dikke kus Iep xo

  ReplyDelete
 7. Succes met inhalen van Wiskunde A. Mijn ervaring leert dat het gewoon lukt hoor! Ik heb het ooit met aardrijkskunde moeten doen. =D En een beloning aan het eind helpt altijd. :)

  ReplyDelete
 8. Poeh, succes met wiskunde! En een hele fijne vakantie!

  ReplyDelete
 9. Jij ook een hele fijne vakantie en heel veel succes met je wiskunde! Ik heb nog niet zo veel plannen, maar waarschijnlijk ga ik met mijn zusje nog een dagje naar Amsterdam❤

  ReplyDelete
 10. Leuk! Fijne feestdagen en succes met je leerwerk :)

  ReplyDelete
 11. Jij ook een fijne kerstvakantie Naomi! Ik ben zo blij dat er eindelijk een moment van rust is aangebroken en ik ben van plan om zoveel leuke dingen te doen deze vakantie. Maar natuurlijk ook te genieten van mijn rust met een mooi boek. xo

  ReplyDelete
 12. Een hele fijne vakantie gewenst Naomi! Fijne kerst en een gelukkig Nieuwjaar alvast! :)

  ReplyDelete
 13. slimme keuze met wiskunde! A is iets begrijpelijker (vind ik dan haha)
  succes ermee!!

  ReplyDelete
 14. Jeetje, succes met wiskunde!! maar ik lees dat je ook een hoop leuke vakantieplannen hebt, supertof! Ik ben benieuwd naar die short movies :). Fijne vakantie! ♥

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio