Wednesday, December 16

what's in my bag • going on adventures

Wednesday, December 16


Ik heb een zwak voor nieuwe steden ontdekken, voor rondrennen door het bos en voor zittend op het strand naar de zee staren. Die blaadjes die knisperen onder mijn voeten, het zand waar ik tot aan mijn enkels in zak, mij kan je altijd meesleuren. Ook deze kerstvakantie ben ik weer van plan om zo vaak mogelijk op avontuur te gaan. Een aantal afspraken staan al vast, maar de rest laat ik open! Ik zie wel waar ik beland en wat ik ga doen. Het leek me een grappig idee om jullie eens te laten zien wat ik allemaal meeneem als ik op avontuur ga! Laten we maar eens kijken wat er zoal in mijn tas gepropt zit.een boek
Neem een boek mee om te lezen in de trein of in de tram. Nu heb je eindelijk eens de tijd om rustig te lezen, misschien zelfs wel in het bos of op het strand. Zo kan je tot rust komen. Je hoeft tenslotte niet altijd mét iemand op pad te gaan, alleen gaan is net zo fijn en misschien zelfs wel prettiger.

een paar oortjes
Luisterend naar je favoriete liedjes loop je door een (nog) onbekende stad, om op ontdekking uit te gaan. Met muziek lijkt alles soms net een film, vind je ook niet? Binnenkort zal ik mijn favoriete liedjes met jullie delen in een (of meerdere, het zijn er namelijk nog al wat) mixtapes!

een lenspen
Mijn lens van mijn camera wordt soms nogal vies. Vandaar.

mijn portemonnee
Voor mijn ov-chipkaart en mijn pinpas waarmee ik zoveel geld te besteden heb (uhm, not).

mijn telefoon
Je hoeft je telefoon niet pérse mee te nemen. Het kan fijn zijn als je muziek wilt luisteren of wat foto's wilt maken, maar vergeet ook niet om hem af en toe eens thuis te laten. Ook te gebruiken als reddingsmiddel als je verdwaald bent!

lippenbalsem
Je lippen kunnen nooit genoeg verzorging krijgen. Vooral met dit droge en gure weer kan het wel eens handig zijn om er eentje bij je te hebben. Ik heb er in elke tas een zitten! Dit is er eentje van Hurraw, die heerlijk naar kokos ruikt.

thermoskan gevuld met thee
Het kan soms zo verschrikkelijk koud zijn. Als je op avontuur bent op het strand heb je dit harder nodig dan in de stad. Ik had er in ieder geval de afgelopen dagen eentje bij me. (TIP!: neem er eentje mee naar school als je een beetje grieperig bent of als het heel erg koud is. De thee blijft bijna de hele dag warm en het is heerlijk om tijdens de lessen even een warm slokje thee naar binnen te werken!)

pen + notitieboekje
Soms kan het helpen om even van je af te schrijven. Om wat te tekenen, wat gedachtes die door je hoofd dwarrelen op papier te zetten. Je vergeet gelijk niet alle geweldige ideeën die in je op komen én je hebt wat leuks om terug te lezen.

wat zijn jullie geplande adventures voor deze vakantie? (of heb je nog niks gepland en zie je wel waar je terecht komt?)

17 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Wat een goed idee om thermoskan mee te nemen met wat thee erin! En wat een mooie foto! Ik neem ook altijd dennentakjes mee als ik opweg ga. Leuk dat we dat gemeen hebben!! ;p

  ReplyDelete
 2. Zo'n goed idee, om een thermoskan met thee mee te nemen! Ik neem als ik ga reizen vaak ook nog mijn 'polaroid' camera mee. Loop dan wel met twee camera's, maar die kleine instant fotootjes maken herinneringen wel extra speciaal!

  ReplyDelete
 3. Is dat de mini? Wow, ik wist niet dat daar zoveel in zou passen, haha. Ik ga niet veel avontuurtjes beleven vrees ik. (Mijn ouders zijn niet zo van het loslaten en vertrouwen want wie weet wat gebeurd er als ik onderweg ben, haha.) Dat idee van de thermoskan vind ik wel erg slim, hihi! Zeker met mij als theeleut, haha.

  ReplyDelete
 4. Leuk om dit te zien :-) mooie foto's ook! En ik hoop op Instagram of zo te zien wat je van dat boek vindt! Ga er binnenkort aan beginnen. Wiehoe! Liefs!

  ReplyDelete
 5. Fijne foto's <3. En ha, mijn tas heeft eigenlijk best veel dezelfde spullen. Zonder lippenbalsum bijvoorbeeld ga ik echt niet de deur uit. Vooral nu in de winter, droge huid alom. Fijne tas ook heb je, een Fjallraven :).

  ReplyDelete
 6. Hele fijne blog post! Kan ik ook weer wat ideeën van op doen. X

  ReplyDelete
 7. Ahh, ik ga gelijk even een kopje thee zetten. Ik ben niet mega avontuurlijk, maar als ik dit zo zie heb ik gelijk zin om m'n tas in te pakken en lekker ergens te wandelen! Moet het eigenlijk veel vaker doen, meh.

  ReplyDelete
 8. Ik vind die Fjalraven tas zo te gek!

  ReplyDelete
 9. hmmm ik heb een soortgelijke vulling in mijn rug of schoudertas, en deze kerst ga ik vooral kerstmarktjes bezoeken en uitrusten geen grote avonturen van mij jammer genoeg :(
  xx ish

  ReplyDelete
 10. Ik heb een treinricket gekocht waarmee ik een dag onbeperkt door heel nederland kan reizen. Eens kijken hoe ik deze ga gebruiken. Ik zit er aan te denken om random in een trein te stappenen te kijken waar ik uit kom. Ik vind dat wel best eng maar 'life starts at the end of your comfortzome' right?

  ReplyDelete
 11. Superleuk berichtje! Het lijkt mij ook echt heerlijk om deze vakantie eens op avontuur te gaan. Ik ben mijn saaie woonplaats meer dan zat. xo

  ReplyDelete
 12. Dat boek heb ik net gekocht! Ik ben er erg benieuwd naar :)

  ReplyDelete
 13. Oeh dat boek lijkt me zo mooi! Origineel idee dit, hele mooie foto's ook<3

  ReplyDelete
 14. Wat een super leuk artikel!

  ReplyDelete
 15. Wat leuk! Ik neem altijd een thermoskan thee mee naar school (en water om er bij te gieten). Deze vakantie ga ik naar Denemarken. De tweede week is ook al helemaal volgepland, maar misschien blijft er nog een dagje rust over. :)

  ReplyDelete
 16. Slim van die thermoskan! Ik word echt gek van al dat eentonige 'water drinken' op school, thee is wel een goed idee als je het hebt over afwisseling.

  ReplyDelete
 17. Je blog is super leuk <3 ik volg je al een tijdje op instagram, maar dit is de eerste keer dat ik hier kijk..
  Liefs x Kim

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio