Saturday, January 31

Outfit | sneeuw, een cafétje een een gridprintdress

Saturday, January 31


Gisterochtend schrok ik me een hoedje. Had het nu WEER gesneeuwd? Niet dat het niet leuk is hoor. Ik had het gewoon nooit verwacht. Er stond die ochtend een hele leuke planning op 'het menu'. Eerst ontbijten in de Bagels & Beans met Laura (heaven), om daarna door naar school te gaan een een leuke project dag te hebben, om daarna heel blij het weekend in te gaan. Dat was ook weer lang geleden zeg, dat weekend

Thursday, January 29

Ik kocht een mac lipstick

Thursday, January 29


Ik ben een MAC verslaafde. Ook al heb ik er pas twee keer iets gekocht. Maar het is echt zo, altijd als ik in de stad ben loop ik alle MAC filialen af (Douglas, Mac pro store, Mac counter etc) om maar op zoek te gaan naar die nude lipstick. Iedereen die met mij toevallig in de stad is sleur ik mee. Ik kijk maar heeeeuul eventjes hoor, zeg ik dan. Een half uurtje (of meer) later loop ik de winkel weer uit zonder een nude lipstick. Want helaas is die al maanden uitverkocht (ik blame Kylie Jenner). Toch ging ik afgelopen maandag naar de stad met Laura en Claudia (je kan hier meer zien over onze dag) en kocht ik een lipstick. Mijn tweede lipstick inmiddels en ook met deze ben ik ontzettend blij!

Saturday, January 24

Eindelijk bakte ik een dadeltaart

Saturday, January 24Mijn kleine broertje klimt op het krukje bij het aanrecht en bekijkt het bakblik. "Mag ik ook een stukje taart?" Mijn moeder en ik zijn verbaasd. Benjamin, die iets eet wat hij normaal niet lekker vind? Ik bedoel, hij heeft het nog nooit gegeten en in zijn ogen is iets dan hartstikke vies. Ik snijd een groot stuk voor hem af, stiekem hopend dat hij het verschrikkelijk lekker vindt. Terwijl hij aan het eten is laat ik hem de dadels zien, en zeg "Kijk eens wat er in zit! Dit noem je dadels" Mijn moeder fluistert gelijk: "Doe dat nu niet", maar Benjamin eet vrolijk verder.  Hij hoeft niet nog een stukje, want deze taart is heel erg machtig. Maar hij eet het! En dan moet het wel heel erg lekker zijn ;)

Al dagen zit ik te zeuren dat ik dadeltaart wilde gaan bakken. Dat is namelijk mijn favoriete taartje van de Bagels & Beans, en ik eet hem zó vaak dat ik volgens mij heel wat euro's bespaar door hem zelf te maken. En het is ook nog eens ongelofelijk simpel! Dus wat deed ik donderdagmiddag toen ik ziek was? Juist, ja ... ik 'bakte' een dadeltaart.

Thursday, January 22

Happy list #3

Thursday, January 22Een happy list, die voornamelijk over dingen gaat die de afgelopen tijd zijn gebeurd. Ik schrijf ze op omdat ik het leuk vind en omdat ik deze later dan terug kan lezen. Gewoon, lezen over de dingen die op dat moment aan de hand waren! Ben je benieuwd? Dan zou ik maar verder klikken ;)

Tuesday, January 20

outfit | scherven brengen geluk

Tuesday, January 20


Er zijn dingen die alleen mij gebeuren. Of nouja, zo voelt het althans. De titel verklaart het al, ik heb iets gebroken en al helemaal op zo'n stomme manier. (eh, een hele domme manier). Verder heb ik gistermiddag deze foto's gemaakt in de mist! Mist is zo ongelofelijk mooi, zeker als je op een pier staat en je helemaal omringt bent door water en vooral, mist.

Sunday, January 18

dit eet ik graag als lunch

Sunday, January 18
Onder het mom van 'alles kan' zet ik dit ''receptje'' (wat het dus niet is) op mijn blog. Iets wat ik graag eet als lunch, of het nu in de pauze op school is of op een zondag zoals deze. Enjoy!

Tuesday, January 13

mijn opstaanroutine 2.0

Tuesday, January 13


Hier mijn tips & tricks deel #2, het deel waar het echt om gaat. Mijn opstaanroutine, die misschien ietsje anders is dan die van jullie, maar jullie misschien wel kan helpen om een goed op te staan. Want echt, (JA ECHT!) een goede opstaanroutine helpt bij het goed wakker worden in de ochtend. Enjoy!

Monday, January 12

mijn opstaanroutine 1.0

Monday, January 12
Helaas. De ehh (ik durf het bijna niet te zeggen) vakantie is weer een weekje voorbij en mijn opstaanroutine is nergens te bekennen. Dus ik moet weer aan de bak! Vorig schooljaar heb ik veel tips voor mezelf bedacht, en deze ga ik weer helemaal nalopen om mijn opstaanroutine weer terug te krijgen! (Hé bah, ik zou willen dat ik er niet eens eentje nodig had...) Vorig jaar was ik namelijk op wonderbaarlijke wijze elke dag op tijd op school, terwijl ik lekker lang zat te ontbijten en blogs te lezen. Hier mijn tips & tricks deel 1. Enjoy!

Friday, January 9

ER GING WEER EEN STUKJE AF (VAN MIJN HAAR)

Friday, January 9Nieuw jaar = nieuw haar. En dus ging ik naar de kapper. Sinds Augustus ben ik er niet meer geweest, en ik wilde het wel weer eens korter. Mijn haar is de afgelopen maanden namelijk ongelofelijk snel gegroeid. Kijk je mee?


Wednesday, January 7

ik snak naar die voorjaarsvakantie (update)

Wednesday, January 7

(Ik stond trouwens weer op Teskuh.nl voor de tweede keer, helemaal vergeten te zeggen!)
'Naomi, heb JIJ? JIJ? een 4.5? JIJ? Maar je leert altijd zo goed toch?' of 'Ha! Ik heb een hoger cijfer dan Naomi' of 'Niet goed geleerd zeg je, hahahaha, je haalt toch wel weer een 9' is wat ik de laatste tijd veel naar mijn hoofd geslingerd krijg. Ik? Naomi? Die haalt toch altijd goeie cijfers. Die hoeft er niks voor te doen. Ja hoor, ze zegt weer dat ze niks heeft gedaan maar in werkelijkheid...

Sunday, January 4

current favourites

Sunday, January 4


Hey! Hoe bevalt 2015 voor jullie tot nu toe? Overmorgen begint voor mij, ehh ik ga het er nu niet over hebben want dat wil ik niet. (dat ene woord dat ik gewoon nog niet wil horen) Omdat ik vind dat jullie van deze (soort van laatste vrije) zondag moeten genieten (dat betekent dat je dus NIET de hele tijd achter een beeldscherm geplakt zit, doe iets moois, iets leuks, iets gezelligs, iets creatiefs) heb ik een korte, maar hopelijk een leuke post voor jullie! Hij is ietsje anders dan normaal, maar wel wat specialer denk ik.

Thursday, January 1

waarom mijn avond gister heel leuk was

Thursday, January 1
Het is dus 2015 (no shit) en ik heb dus geen idee wat ik hier moet vertellen. Laat ik er maar mee beginnen dat ik voor twaalf uur de 400 followers heb bereikt (dat was nog eens een goede afsluiter van het jaar!), aka in minder dan een maand er 100 bij, aka dit alles nog in 2014, aka mijn blog bestaat niet eens een jaar, aka bedankt Teske! Het gaat gewoon te snel. (en zelfs nu kan ik gewoon niet stoppen met vreugdedansjes doen aangezien er weer eentje bij is gekomen. Of twee)

Hoe ik mijn oud en nieuw heb geviert? 

© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio