Saturday, February 28

mijn aankoopjes van een dagje utrecht

Saturday, February 28
Ik ging weer een dagje naar Utrecht. Ik kom er niet heel vaak (want ik zit natuurlijk op school en heb een baantje) maar ik zou als ik kon er elke week wel heen willen gaan. Stiekem is niet Amsterdam, maar Utrecht toch echt mijn lievelingsstad. Het is er zo gezellig. Amsterdam ook hoor, maar buiten dat 'centrum' is het toch eigenlijk een groot blok beton. (no offence) Utrecht niet (althans, voor mij nog niet. Voor nu moet ik eerst alle ins & outs van het centrum uitvinden), en dat vind ik zo ontzettend fijn! Hoewel het er alsnog best wel druk is valt het eigenlijk heel erg mee. -ik bedoel, in vergelijking met Amsterdam- Toch?

Sunday, February 22

Naomi goes to Ieper (outfit)

Sunday, February 22
Gewapend met onze camera's gingen afgelopen vrijdag Laura en ik naar het stadje Ieper in België met school, aangezien wij het nu over de eerste wereldoorlog hebben en we de loopgraven gingen bekijken. Een schattig leuk stadje (wel met een hele erge geschiedenis) + Laura en Naomi (en fotocamera's) + vrije tijd betekent een diary.

ik blog nu één jaar!

Jullie mogen nu allemaal heel erg gaan gillen, aangezien mijn blog donderdag 1 jaar bestond en ik het gewoon vergeten was.   I   F O R G O T. Ik weet niet precies wat het is; mijn valentijnsdagtrauma - ik had namelijk geen valentijn - of toch wel de bergen huiswerk en stress die ik deze week had, maar op mijn blog stonden weer eens geen updates. Mijn oorspronkelijke plan was in plaats van met een taartje op de foto te gaan met een kaarsje erin gedumpt en dan zo'n big smile, een taart in mijn gezicht te laten gooien en daar een foto van te laten maken. (Ik vind het nu niet meer zo'n goed idee eigenlijk, haha) Misschien komt het nog, maar aangezien ik mijn blogverjaardag dus vergeten was heb ik nu geen leuke foto voor je.

Sunday, February 15

outfit | this all feels like a fairytale

Sunday, February 15


Ik ben er weer hoor. Weliswaar een dag te laat, maar gehuld in een hele nieuwe outfit. Afgelopen vrijdag was ik samen met Laura in Utrecht. Naast dat we enorm veel thee hebben gedronken (of koffie, in Laura's geval) hebben we ook veel rondgelopen. Ze heeft de hele dag moeten aanhoren hoe geweldig mijn broek wel niet was (en is) en ze heeft de hele tijd mijn gezeur moeten aanhoren of ik nu wel of niet geld uit moest geven. Een ding is zeker. Ik ben me er al lang van bewust dat ik mijn 'maar 50 euro uitgeven deze maand' goal niet heb gehaald.

Thursday, February 12

My favourite songs at the moment

Thursday, February 12

(for the record, ATM = at the moment) Sinds ik Spotify Premium heb is het leven tijdens school een stuk leuker. Wanneer ik het maar kan grabbel ik mijn oortjes uit mijn tas -als ik ze tenminste bij me heb #vergeetachtig- en luister ik naar de leukste liedjes. Ik heb mijn playlist dan ook gelijk omgedoopt naar 'Leuk' (ik ben niet zo goed in mooie namen verzinnen) waardoor mijn klasgenoten als ze die playlist zien een beetje moeten lachen. Ik moet zeggen dat ik me niet echt een Spotify meer kan voorstellen zonder reclames -oké, misschien overdrijf ik een beetje- en ik ben bang dat ik na 31 maart (wanneer het 'contract' afloopt) er misschien 10 euro extra per maand uit mijn portemonnee verdwijnt. Laten we samen alsjeblieft gaan duimen dat dat niet gebeurt?

Tuesday, February 10

I'm the birthday girl

Tuesday, February 10

HET IS MIJN VERJAARDAG?!? Normaal weet ik altijd wat ik moet schrijven, maar nu klap ik toch even dicht. 16 jaar worden is zo onwerkelijk, vooral omdat dit altijd die 'grote' leeftijd was voor de 18. Ik voel me totaal niet 16 en zou eigenlijk ook niet weten hoe 16 zijn nu zou moeten voelen. Omdat dit (natuurlijk) de leukste dag van het jaar is (haha) vind ik dat we het moeten vieren. Hier 6 puntjes die jou hopelijk een beetje blij en vrolijk maken vandaag!

Sunday, February 8

Outfit | Because winter means comfy

Sunday, February 8
De titel slaat of course terug op mijn outfit. Ik weet niet waarom, ik weet niet precies sinds wanneer, maar het is een feit dat ik deze winter het liefst rondloop in fijne soort-van-jogging-maar-ze-zien-er-toch-nog-leuk-uit- broeken en grote oversized truien. Terwijl er een tijd was dat ik als een van de weinige rond huppelde in rokjes met 20 denier panty's inclusief leuke zomerse croptops in een koude winter. What happend? 

Wednesday, February 4

Ik heb jouw mening nodig!

Wednesday, February 4
Een enquete? Niks voor mij dacht ik altijd, maar nu mijn 1 jarige jubileum toch wel erg dichtbij begint te komen (nog maar 15 dagen!) vond ik het wel eens tijd. Ik wil mijn blog natuurlijk altijd verbeteren en aangezien jullie mijn lezers zijn is het misschien eens goed om jullie meningen te vragen. Dus hier is hij, die enquete!

Monday, February 2

Mijn goals voor februari

Monday, February 2


De tijd vliegt voorbij en het is alweer februari. Die ene maand waarin ik jarig ben op de 10e dag. Die maand wanneer we nog steeds in hartje winter zitten en die maand waarin ik dit jaar voor het eerst ga skieën. Ik heb er ongelofelijk veel zin in!
Bron calender: oanabefort.com
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio