Friday, March 20

Ik sta op i-d vice.com!

Friday, March 20

Ik sta op I-D vice.com! Het artikel gaat over 'coole kinderen die bezig zijn met internet' uhg uhg uhg, maar vooral over het opgroeien met internet. Heel erg gaaf natuurlijk, maar ik heb vooral het gevoel dat al die jongeren in het rijtje hipsters zijn en ik een beetje zo'n buitenstaander ben (en de jongste volgens mij). Mijn foto is de eerste foto die je ziet (oh god, ook als je op de homepage kijkt...) en stiekem vind ik hem nog best goed gelukt! Iedergeval niet zo'n raar mislukt modellengezicht ofzoiets. Ik heb de vragen trouwens veel te uitgebreid beantwoord vind ik zelf, maar verder vind ik het wel goed! Aan het einde deed ik nog even aan #shamelessselfpromotion een woord wat deze situatie perfect beschrijft, van Laura, haha. Als het goed is krijg ik nog meer foto's doorgestuurd van Watya, die trouwens hele mooie foto's heeft gemaakt! Ik hoop dat je het artikel even leest.

Als je het artikel wilt bekijken dan kan je hier klikken!

Wat zou jij antwoorden op de vraag; wat is het beste aan jong zijn in 2015?

Naomi


Foto - Wayta Patmo

Wednesday, March 18

Mijn favoriete thee: masala chai

Wednesday, March 18
Pas sinds iets van een half jaartje ben ik écht een grote thee fanaat. Vroeger, toen ik nog een klein naomi'tje was die echt heel erg veel niet lekker vond moest ik helemaal niks van thee hebben. In de eerste klas begon ik met thee drinken bij vriendinnetjes en inmiddels drink ik minstens een of twee koppen per dag en kocht ik een heel veel leuke theekopjes onder andere bij Dille & Kamille en laat dat nu net eens de winkel zijn waar ik een nieuwe favoriete thee heb ontdekt. Kijk je mee?

Monday, March 16

Outfit | ik loop als een prinsesje door de straten...

Monday, March 16

op mijn nieuwe hakken. Nouja, nieuw, ik heb ze al een aantal maanden maar heb ze nog nooit op mijn blog laten zien. Dit zijn die droomhakken waar ik het een tijdje geleden over had. Je voelt je gelijk zo fancy als je ze draagt en ze zitten heerlijk. Afgelopen middag had ik een fotoshoot voor het online magazine I-D (misschien ken je de Engelse versie wel van het magazine, je weet wel, die cover waarop het model altijd een oog dicht heeft) voor een artikel over internet, social media en jongeren. 

Saturday, March 14

Ik ging skieeën

Saturday, March 14
Terwijl we de bergen binnenreden hoorde je alleen maar 'oh's' en 'ah's' en zat ik springend naast Robin op de stoel te schreeuwen dat ik alleen maar foto's wilde maken. En foto's. En foto's. Het was 6 uur s'ochtends, ik had een nacht niet tot nauwelijks geslapen en het enige wat ik wilde doen was naar buiten rennen door de sneeuw met mijn geliefde camera. Zie je het al voor je? Een paar uurtjes later stonden we daar voor een huis wat voor de komende dagen ons fort zou gaan worden nog steeds verward en slaperig om ons heen te kijken totdat het tot ons door begon te dringen dat we heel snel op de skies zouden gaan staan en dat we helemaal niet moe zouden moeten zijn. Snel gingen we naar binnen...

Tuesday, March 10

een paar rustige daagjes

Tuesday, March 10
De laatste tijd ben ik overal en nergens te vinden. Het bos, het park, de Bagels & Beans, zittend op een bankje ergens in het centrum van Amsterdam, thuis en zo kan ik nog wel even door gaan. Dat gevoel van niets te hoeven doen (terwijl je diep in je hart weet dat je nog heel erg veel zou moeten doen), dat gevoel van rust, tijd voor jezelf en kalmte is geweldig. Ik ben inmiddels een pro geworden in door de stad dwalen zonder enige controle over waar ik heen wil gaan en begin steeds minder te care'n over van alles. Nouja, laten we school daar maar buiten laten...

Sunday, March 8

de uitslag van de enquete

Sunday, March 8
Een paar weken geleden zat ik op woensdagmiddag hoopvol achter mijn laptopje. 'Ik heb een enquete gemaakt!' vertelde ik mijn vader. 'Zullen we even kijken of iemand iets leuks heeft gezegd of hem heeft ingevuld?' Ik keek naar de resultaten en schrok ontzettend. 40 keer ingevuld, zo veel! Maar de aantallen liepen op. Momenteel staat de teller op 169 personen. Jeetje mineetje. Dat is echt heel. erg. veel. Sommige hebben kort geantwoord, maar de meeste hebben er hele lange tekstjes van gemaakt vol met verbeterpuntjes en vooral complimentjes. Mijn vader vond het geloof ik niet zo leuk dat ik heel veel reacties heel enthousiast aan hem heb voorgelezen (alle antwoorden, op alle vragen. 16 x 169 = 2704 antwoorden, zie je het al voor je?) Ben je benieuwd naar de uitslag? Kijk dan snel verder!

(Misschien is het trouwens beter om dit artikel echt aandachtig te lezen wanneer je wat meer tijd hebt, hij is nogal lang namelijk)

Friday, March 6

over mijn goals van de maand maart

Friday, March 6
Het is alweer een tijdje maart wat betekent dat ik weer wat nieuwe goals heb. Goals die iets anders zijn dan de vorige, omdat deze helemaal in het teken staan van beter voor mezelf zorgen, nieuwe dingen leren en van de leuke dingen genieten. Dat doe ik namelijk de laatste tijd veel te weinig (resultaat -> afgelopen 4 dagen non stop ziek in bed gelegen en veel geslapen) en dat is natuurlijk niet goed!

Maargoed, laten we snel overgaan naar de goals. Ik heb ze net even geteld en het zijn er (een soort van) 8. Whoeps...

Wednesday, March 4

bralette's are my new obsession

Wednesday, March 4

Ik had werkelijk nooit gedacht dat ik over ondergoed zou gaan praten op mijn blog, maar hey, eens is de eerste keer. Ik heb een nieuwe obsessie, genaamd 'bralettes' - om het maar heel fancy te zeggen, maar eigenlijk zijn het gewoon kanten bh'tjes - die zwarte kanten stofjes die je de laatste tijd overal ziet op Tumblr en Instagram. Ik vind ze geweldig.

Monday, March 2

een recap van mijn februari goals

Monday, March 2


Zoals je misschien wel kan zien heb ik - tot mijn verdriet - afstand gedaan van de sneeuwvlokjes op mijn layout. Het is inmiddels maart, de lente komt eraan (dat vinden we, maar het is nog een maandje winter hoor) en we weten allemaal diep in ons hart dat het niet meer zal gaan sneeuwen dit jaar. Althans, het wordt nooit zo mooi als in Zwitserland. Want daar vertoefte ik - foei hoor, als je dit nog niet wist - voor 4 dagen de afgelopen week. Ik heb een post-traumatische-ikwilweerterugnaardesneeuw-depressie en vind Amsterdam en het idee van school op dit moment helemaal niks. Geef mij maar dat lekkere zonnetje en die snelheid waarmee je op je ski's naar beneden vliegt door die dikke sneeuw.
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio