Sunday, May 31

Behind the scenes • 1

Sunday, May 31
Dat niemand altijd goed op de foto staat is een feit (zelfs de allermooiste modellen niet!). Maar dat ik enorm gek kan doen op foto's is niet altijd bekend. Heel lang geleden heb ik voor het laatst zo'n behind the scenes post gedaan, aangezien ik het gewoon te eng en te raar vond om de gekste foto's van mezelf op internet te plaatsen. In deze afgelopen maanden kon ik dus naar hartelust de allergekste foto's van mezelf bij elkaar sprokkelen - oké, eerlijk gezegd had ik honderden vreselijke foto's, dus het bij elkaar sprokkelen was super easy -  en hier zien jullie het resultaat!

waarschuwing: rare foto's included.

Thursday, May 28

Outfit • coral & icecream

Thursday, May 28
Hoe vaak lach jij nu eigenlijk op een dag? Vaak zijn wij er ons niet bewust van 'het lachen in het algemeen' en is het moeilijk om voor jezelf nu echt eens vast te stellen hoeveel je nu eigenlijk (oprecht) lacht op een dag. Maar handig is het wel, want lachen is gezond! Dat ik veel gelachen heb tijdens deze fotoshoot met Laura staat in iedergeval vast. Rollend van het giechelen lag ik op de weg terwijl mensen aankwamen en gingen. Niet echt de charmanste situatie zullen we maar zeggen.

warning: het woord 'lach' zal nog al vaak voorkomen in dit artikel


Monday, May 25

#maandagmetnaomi

Monday, May 25
Ik ben er van overtuigd dat het een beetje een routine is geworden, brakke Laura en Naomi die na een feestje maar even besluiten om plaatjes te schieten, ookal zijn we nog zo moe. Desalniettemin blijken de foto's onwijs mooi te zijn en zien we er helemaal nog niet zo brak uit als we lijken. Oke, over naar de orde van de dag, aangezien wij een vrije maandag hebben vandaag (Pinksteren, we love you) heb ik besloten weer een #...metnaomi artikeltje online te gooien.

Sunday, May 24

Een vintage tasje en een prachtig boek

Sunday, May 24
Toen ik Fleur ontmoette op Amsterdam Centraal duwde ze me gelijk een canvastasje in de handen met een leuke 'verrassing'. Ik had namelijk de winactie gewonnen op haar blog (wat ik op dat moment eigenlijk al weer vergeten was, hihi) en kreeg een oogverblindend vintage leren tasje en een leuke kaart. Inmiddels heb ik hem al een paar keer in gebruik genomen (hij is helemaal niet zo muffig als je me op het hart drukte, Fleur!) en ben ik er onwijs blij mee! 

Thursday, May 21

Een mini hotspottour met Fleur

Thursday, May 21
Voorzichtig spring ik met een aanloopje achterop de fiets. 'Whoooh, niet te veel bewegen. Wacht, zit je al?', vraagt Fleur terwijl ze probeert mijn fiets in bedwang te houden. Samen fietsen we zo vanaf Centraal naar Amsterdam west om een ongeplande hotspottour te gaan houden. Een afspraakje met Fleur (Missjoesten.nl) stond al een tijdje op de planning, maar twee weken geleden op een vrijdag kwam het er eindelijk van. Terwijl Fleur met de trein Amsterdam binnenreed, maakte ik in 1 minuut een lijstje met verscheidene hotspots die misschien konden bezoeken om daarna te racen naar het station. Het was een dag vol plaatjes schieten, de slappe lach hebben, marmeren plankjes bewonderen en ons volproppen met heuul veel lekker eten. Een hotspottour is het wel geworden. Kijk je mee?

Friday, May 15

hotspot • koffie ende koeck (vegan)

Friday, May 15
Een poosje geleden fietste ik langs een klein cafétje en moest ik er even naar binnen. Ik ben een sucker als het aankomt op nieuwe cafétjes ontdekken en op een of andere manier voel ik me altijd tot ze aangetrokken (wat mijn portemonnee niet zo leuk vindt). Dit perfecte koffietentje zit precies tegenover het Westerpark. Alleen de naam klonk al schattig en toen ik ook nog even naar binnen glipte om eens te kijken hoe het er allemaal eruit zag stond ik paf. Alles ziet er super cute en vintage uit en het eten en drinken is vegan. Wat wil een mens nog meer?

Wednesday, May 13

outfit • once upon a time...

Wednesday, May 13
Door het raamkozijn zie ik een silhouet van een kat. Hij springt soepeltjes van een nachtkastje of bijzettafeltje af en het doet me denken aan de kittens van Laura. De klok slaat inmiddels twaalf keer en Koningsdag is alweer voorbij. Het is één van die dagen in het jaar die me eraan doet herinneren dat de tijd snel voorbij gaat. Voornamelijk omdat je meestal nog wel weet wat je vorig jaar gedaan hebt. We fietsen door Amsterdam Noord terug naar huis en iedereen fiets met zijn armen los van het stuur en zwaait zijn armen een kilometer lang door de lucht. Ik fiets erachter. Kijkend, lachend, denkend aan de leuke vakantie die komen gaat.

Sunday, May 10

Things I loved the past month

Sunday, May 10
Ik heb al maanden geen favourites artikel meer geplaatst omwille de naam. In het begin van mijn, *uhh, hoe zou ik het noemen?* 'blogcarrière?' gaf ik deze rubriek namelijk de naam: Five favourite keys. Daar wilde ik van af, hoe leuk en toepasselijk de naam ook was op mijn blognaam. Een goede vervangende titel heb ik nog niet kunnen vinden, maar daar kom ik nog wel op. Geen nieuwe rubriek dus, maar een oude gevormd naar ene nieuwe naam. Maargoed, vandaag gaan we het hebben over de 'Prunus Serrulata', marmer, Leiden en mijn favoriete blog van dit moment!

Thursday, May 7

taking a gap year

Thursday, May 7
Reizen is altijd een van mijn favoriete bezigheden geweest. Er was voor mij dan ook geen twijfel mogelijk toen ik een paar jaar geleden als klein meisje van 11 hoorde van het fenomeen 'een tussenjaar nemen', ik moest en zou dat doen. Met de tijd vervlogen mijn dromen een beetje, mini-Naomi, die helemaal opgeslokt werd door de middelbare school was haar plannen van toen vergeten. Maar sinds een jaartje is mijn wanderlust weer helemaal terug. Ik werk en ik werk dan ook met een doel. Na mijn eindexamen is er maar één ding wat ik wil gaan doen en dat is: een gap year nemen.

Sunday, May 3

a hight-tea birthdayparty recipe #1: simple vegan brownie

Sunday, May 3
Toen ik mijn verjaardag vierde (zie deze post van Laura voor meer info) werd het een échte high-tea party inclusief heel erg veel eten en veel gezelligheid. Er waren vegan brownies, cakejes en dadeltaart (waarvan je het recept trouwens hier al kan vinden) en ik bakte er op los. Waarom zou ik jullie de hele simpele recepten dan niet geven? Dat zou toch te gek voor woorden zijn als ik dat niet zou doen?Toch? Toch? (-oke Naomi, ze snappen het nu wel) Dus hierbij, het eerste #high-teabirthdayparty recept.

© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio