Sunday, July 26

Outfit: I am not, nor will I ever be a morning person

Sunday, July 26
Deze vakantie ben ik tot de conclusie gekomen dat ik officieel een avondmens ben. Niet dat ik het niet wist, het was namelijk wel duidelijk, maar ik wilde het gewoon liever niet weten. Een ochtendmens zou mijn 'drukke' leventje een stuk gemakkelijker maken, ik moet immers naar school (heh, bah, waarom praat ik hierover in de vakantie?) en dan is een ochtendmens zijn nogal handig. En dan heb ik het nog niet over de weekenden, waar ik uren spendeer met niks doen.

Waar ik voorheen als excuus gebruikte dat die rust nodig was na zo'n week school als ik weer eens een luie weekend-ochtend had, is het in de vakantie wel anders. Vol energie ben ik nog tot een uur of drie op en ben ik enorm productief. Ik ruim mijn kamer op - per uitzondering! -, schilder of tik een artikeltje. De volgende morgen lig ik gapend in mijn bed een dergelijke serie te kijken (het zijn er zo veel!) en slaat de westertoren al weer 1 slag.

Ik zou willen dat ik mijn vakantiedagen wat beter zou benutten, voor je het weet is de helft al weer voorbij (om precies te zijn, morgen, en ik heb geen idee wat ik nu eigenlijk gedaan heb!). En jij?

Friday, July 24

• Paper towns •

Friday, July 24
Het is je vast niet ontgaan - Amsterdam (en misschien ook de rest van Nederland) hangt werkelijk vol met posters van de onder andere mooie Cara Delevingne - want binnenkort - 30 juli om precies te zijn - gaat de film Paper Towns in première. Vandaag is Amerika al aan de beurt en ook ik wachtte met spanning af. Met nadruk op wachtte, want ik heb de film op dit moment al gezien. Afgelopen dinsdag zat ik om half 11 bij de persvoorstelling in een klein zaaltje naar deze nieuwe verfilming van een boek van John Green te kijken. Niet zomaar een film, maar een film met een onderliggende boodschap en die je verlangen naar reizen flink versterkt.

Tuesday, July 21

hotspot: stadstuin wildernis

Tuesday, July 21
Sinds een aantal weken is Amsterdam een originele hotspot rijker, Wildernis. Wildernis is een stadstuin met een missie. Een missie om de wereld nu eens wat groener te krijgen, wat ik een ontzettend leuk concept (of een mooie gedachte) vind. Want onze hoofdstad mag inderdaad wel eens wat groener en daar kunnen wij bij helpen!

Chantal en ik brachten afgelopen week een bezoekje aan dit nieuwe winkeltje in Amsterdam-West en keken onze ogen uit. Want als echte plantjesfanaten (lees: planten verslaafd) kan je deze winkel écht niet missen. Kijk je mee?

Friday, July 17

Amsterdam verkennen met Sophie

Friday, July 17
'Wow. Naomi, moet je kijken! Is deze niet prachtig?'. Voor me rent Sophie (sophievstheuniverse) in het rond terwijl ze haar enthousiastme niet kan bewaren in de vlinderkas. De ene na andere vlinder moet en zou ze bewonderen en er wordt een glimlach op haar gezicht getoverd als een vlinder met een zacht briesje op haar hand landt. Na 20 minuten krijgen we het écht te warm (32 graden is niet niks met een panty) en lopen we verder door de Hortus. Sophie glundert helemaal en het is ontzettend lief om haar zo blij te zien tussen alle planten. Dit beloofd weer een hele gezellige dag te worden.


Wednesday, July 15

urban vibe

Wednesday, July 15
Deze outfit is van 'toen ik nog lang haar had'. Ik droeg een staartje (en dat doe ik normaal nooit) en had mijn nieuwe jas aan. Samen met de bril (die trouwens niet echt is, maar ook niet nep, daar vertel ik later meer over) en de locatie vond ik dat deze hele outfitpost echt een 'urban' vibe heeft, als ik het zo mag noemen. Wat verandering op zijn tijd is nodig en deze keer had ik eens zin in iets helemaal anders!

Monday, July 13

Dingen waar ik de afgelopen tijd gelukkig van werd

Monday, July 13
Nu het hartje zomer is en de vakantie er ook nog eens bijgekomen is werd het weer eens tijd om mijn geliefde dingen van de afgelopen paar weken (of ehh, maanden) met jullie te delen. Ook nu heb ik weer een hele berg voor jullie bij elkaar gesprokkeld. Naast het feit dat ik een stuk meer werk geniet ik volop van deze rust met de hoop dat de warmere dagen weer terug zullen komen. En dat doe ik graag met deze nieuwe favorieten!

Friday, July 10

I took a leap of faith

Friday, July 10
en knipte mijn haar kort.


Wednesday, July 8

Meet-up 2.0 (de enquete)

Wednesday, July 8
Op mijn artikeltje van ongeveer een week geleden over een meeting is ontzettend goed gereageerd. Ik heb veel meer reacties gekregen dan gedacht en ik kan niet gelukkiger zijn! Omdat de vakantietijden nu eenmaal heel snel gaan (meh) vond ik het een goed idee om maar gelijk dit idee echt waar te maken. Hierbij dus een enquete waar je je op kan geven! (of desnoods even kan kijken wat het idee is) Verder viel me op dat veel mensen dachten dat het in Amsterdam zou zijn. Dat is niet echt de bedoeling, omdat Amsterdam niet bepaald centraal ligt in ons kleine kikkerlandje. Als bijna iedereen dicht bij Amsterdam zou wonen, dan zou ik het zeker doen! Verder vraag ik in de enquete ook even naar wanneer je kan. Er staan ontzettend veel data tussen, dus pak je agenda er maar vast bij! (Of je ouders, dat kan ook, aangezien die meestal het beste weten wanneer je op vakantie gaat.)

DE MEET-UP ENQUETE IS GESLOTEN! MOCHT JE TOCH NOG HEEL ERG GRAAG WILLEN (EN ALS JE KAN OP 30 JULI & 12 AUGUSTUS), STUUR ME DAN EEN MAILTJE!

Je kan de enquete hier invullen!

GA JIJ DE ENQUETE INVULLEN? 

Tuesday, July 7

Over 'onze' speciale wortelcakejes

Tuesday, July 7
Of beter gezegd; ik maakte foto's van de wortelcakejes die mijn moeder (deze keer dan) gemaakt had. Plaatjes schieten was de vorige gelegenheid (en de keer daarvoor en de..) namelijk niet heel goed gelukt, aangezien ze binnen no-time in onze monden verdwenen. Ottolenghi, waarvan wij het recept afgetroggeld hebben en ze inmiddels bekend in onze vriendenkring als 'onze' wortelcakejes, heeft ook dit recept weer met veel perfectionisme aan de drukkerij geleverd. Ik ben verslaafd en pas maar op, jij straks ook!

^^ een grote shout-out naar mijn kleine zusje die zo lief was om me even te helpen met foto's maken (lees: cakejes vasthouden en toevallig nog even poseren, hihi) aangezien ik maar 10 minuten had en toen door naar werk moest, oeps! 

Thursday, July 2

Een meet-up / gewoon een gezellige middag. Ofzoiets.

Thursday, July 2
De brandende zon verhit zelfs mijn boek, nu ik even in rustig in de tuin zit te lezen en van het weer aan het genieten ben. Vandaag wil ik jullie iets voorleggen waar jullie het wellicht niet mee eens zullen zijn, of het misschien heel leuk vinden! Ik ben hier al dagen (of wat zeg ik, maanden) over aan het mijmeren en vond het nu wel eens tijd om het aan jullie te vragen. Kijk je mee?

Wednesday, July 1

Outfit • This weather feels like heaven

Wednesday, July 1


Samen met Sophie (sophievstheuniverse) trok ik erop uit door Amsterdam (waarover je later nog veel meer verwachten kan) en liet ik haar de ins en outs zien van mijn geliefde stad. Nadat ik haar nog geen 6 uur kende sliepen we al samen in een bed in een random studentenhuis (oké, zo random was het nou ook weer niet, als ik het zo beschrijf klinken we wel ontzettend recalcitrant, terwijl dat helemaal niet het geval was) en deelden we beide het gevoel alsof we elkaar al jááááren kenden.
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio