Wednesday, August 26

travel | berlin 2.0

Wednesday, August 26
De zon scheen door de ramen en verlichtte onze kamer. Het was nu al snikheet, 36 (!) graden om precies te zijn, en het beloofde dus een ontzettend warme dag te worden. Dat terwijl ons 'non-existend plan' was om de hele dag Berlijn te verkennen. Zo begon ik de tweede ochtend met het scrollen door mijn Whatsapp berichtjes, Maps en Google. Ik zocht een halfuur lang naar verscheidene plekken die we konden bezoeken in Friedrichshain. Deze buurt in Berlijn werd op internet en door veel vrienden aangeprezen als een leuke en opkomende wijk, gezellig en mooi, met onder andere veel graffiti, vintage winkeltjes en cafétjes. Niets was minder waar, we hebben het ontzettend naar ons zin gehad. Lees je mee?

Friday, August 21

travel | berlin 1.0

Friday, August 21
Afgelopen week spendeerde ik drie dagen en twee nachtjes in de grote en bruisende stad Berlijn. Ik ging 1657 keer met de metro, genoot van het ontzettend warme weer (boven de 33 graden!), ik werd weer een beetje bruiner, sprak wat Duits en vulde de sd-kaart geheel met foto's. Mijn nieuwe camera (waar jullie snel wat meer over zullen horen!) werd volop gebruikt om deze ruige maar toch mooie stad vast te leggen terwijl ik ondertussen probeerde uit te vogelen hoe hij nu precies in elkaar zat. Kijk en lees je mee?

Tuesday, August 18

outfit • oneindig durende vakantiedagen

Tuesday, August 18
Een dromerige perkje en oneindig durende vakantie dagen. Het leek alsof het nooit over zou gaan, maar onze zomerstop is nu toch écht voorbij. Ik heb maar geen artikel geplaatst de afgelopen week, omdat als ik het op mijn blog zou zeggen, het werkelijkheid werd en geen verbeelding of alleen maar een gedachte was. I guess, dat ik daar inmiddels wel overheen gekomen ben en school met goede moed tegemoet ga. Als een opvrolijkertje heb ik de afgelopen weken nogal veel dingen gekocht,  en een paar mogen ontvangen, waaronder deze nieuwe outfit. Ok, het heeft wat gekost, maar in de vakantie mag je jezelf wel een beetje verwennen. Toch?

Tuesday, August 11

een kleine update + laatste kans voor de meet-up

Tuesday, August 11
Ik heb alweer een tijdje niks anders dan outfits en kletspraatjes (ook wel updates genoemd) geplaatst op mijn blog. Het is vakantie, toch echt minder mensen lezen blogs en ook ik spendeer mijn tijd graag even aan andere dingen. De laatste tijd is er veel gebeurd rondom mijn eigen internetplatform en persoonlijk (lees; een nieuwe camera, de meet-up, nieuwe samenwerkingen en ik ga donderdag nog vrij spontaan naar Berlijn!). Morgen is de laatste (en tweede) meet-up en als je dat wilt, dan kan je je hier door een reactie te plaatsen je op deze pagina nog aanmelden! (Mijn beste vriendin en mede-blogster Laura zal ook aanwezig zijn!)

Thursday, August 6

outfit | spijkerjurkjes en roze bloemekes

Thursday, August 6
Na twee uur lang in de trein gezeten te hebben, kwam ik aan op station Roermond in Limburg en werd ik opgehaal door Sophie en haar vader. Ze kwam dit keer niet naar Amsterdam, in plaats daarvan besloot ik het zuiden van ons kleine kikkerlandje een bezoekje te brengen. Het was wederom een dag met heel veel foto's. (Roermond is een onwijs mooi stadje met vele mooie fotoplekjes, ik wil hier wel 10.000 outfitplaatjes schieten, echt waar.)

WE ALL START AS STRANGERS, but I have seen you just two times and it already feels like thousand years • zo gezegd mijn instagram caption. Ik heb Sophie echt maar twéé keer gezien, en het voelt alsof we elkaar al jaren kennen. Het is zo gezellig (wat we trouwens een leuk woord vinden, gezellig, ge-zel-lig, en dan met een zachte G uitgesproken, zoals Sophie dat doet ;)).

Kijk je mee?

Wednesday, August 5

Groetjes uit Ikea

Wednesday, August 5
Gisteravond renden Laura en ik in het rond op het station Spaarnwoude. 'Shit, de trein, Lau, ik heb niet ingechecked!' roep ik naar Laura, die op haar beurt haar rode portemonnee uit haar tas grist en naar de ov-paal rent. 'Naomi, wacht, ik denk ik ook niet! Toch?' zegt Laura, terwijl ik inmiddels ook naast haar sta. 'Oeps', zeg ik giechelend 'dat hebben we al 10 minuten geleden gedaan.' We grijpen onze overvolle knalblauwe tassen ieder gevuld met een groen tuintje en verlaten het IKEA-grondgebied, waar we de afgelopen 4 uur gespendeerd hebben.

Sunday, August 2

over mijn nieuwe triangl bikini

Sunday, August 2
Toen ik een paar weken geleden een mailtje ontving van het populaire Australische bikini merk Triangl, kon ik mijn geluk niet op. Ik heb namelijk geen enkele bikini en moest eigenlijk nog even de stad in om er eentje te gaan zoeken. In het mailtje bevond zich één vraag: of ik misschien even een bikini wilde uitzoeken. Nouja even, ik heb er uiteindelijk heel erg veel over getwijfeld en aan iedereen advies gevraagd, want een bikini kopen via internet is natuurlijk niet niks.

Na veel dubben, whatsapp berichtjes over en weer versturen en een Google geschiedenis gevuld met triangl-linkjes heb ik uiteindelijk een kleur en model in mijn mandje geklikt en lag hij binnen vier dagen op de deurmat. Kijk je mee?

Saturday, August 1

waarom ik van wandelen houd

Saturday, August 1


Altijd ben ik met iets bezig. Altijd, nooit doe ik niets. Bloggen is het hoofdonderdeel van mijn gedachtes geworden (lees: ik link echt A-L-L-ES aan bloggen) en ben verder een enorme piekeraar met duizenden, miljoenen gedachten. Ontspanning is ver te zoeken en dat was ook wel te merken het afgelopen jaar. Overspannen, super gestrest en zelfs nu ben ik al bezig met het volgende schooljaar. De laatste paar maanden probeer ik daarom iets nieuws uit; wandelen. Ik weet het, misschien lijk ik wel een oud vrouwtje omdat ik van wandelen houd en niet van hardlopen of iets dergelijks, maar geloof me, dit is een van de beste dingen die me overkwam in de afgelopen tijd. Vandaag zal ik je vertellen waarom!
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio