Wednesday, September 30

over een shoot met een amerikaanse fotograaf

Wednesday, September 30
Waarom is wiskunde nu toch zo lastig. Ik besluit niet meer te luisteren naar de waarschijnlijk handige uitleg en staar uit het raam. De regen tikt tegen de ramen en ik zie nog meer donkere wolken vanuit de verte naar ons toekomen. Het lijkt wel oneindig. Zuchtend focus ik me weer op mijn wiskundeboek. De cijfertjes, komma's en letters beginnen inmiddels te draaien voor mijn ogen. Ik zou het liefst met een kopje thee in mijn bed zitten en een serie kijken.

*Pling* Ik heb - zo vergeetachtig als ik ben - mijn geluid weer eens niet uitgezet, maar mijn leraar schijnt 't niet gehoord te hebben. Snel kijk ik wat er is binnen gekomen. Starend naar het blauw oplichtende scherm van mijn telefoon sla ik een zacht gilletje. Zojuist heb ik een insta-privemessage gekregen van een fotograaf. Hij is volgende week in Amsterdam en zou het leuk vinden om een shoot te doen. Met mij. Gewoon. Fotograferen. (uhh, wat?!?) 
Ohja, niet geheel onbelangrijk,

hij komt uit New Orleans.

Thursday, September 24

outfit | yes, it's autumn

Thursday, September 24
Momenteel geniet ik in de Bagels and Beans van een soja-hazelnoot cappuccino, gehuld in een dikke cashmere coltrui. Het begint al behoorlijk koud te worden en ik als pro-koukleum kan dan ook niet anders dan leven in enorme sjaals en me verstoppen in zachte vesten. Het liefst nog een topknot, maar mijn haar is daar nu eenmaal te kort voor. Enfin, ik heb maar besloten even wat gedachten op te schrijven en een nieuwe (favoriete) outfit te delen.

Tuesday, September 22

travel | berlin 3.0

Tuesday, September 22
Één ding kan ik je alvast vertellen, de terugreis van Berlijn terug naar Amsterdam was een regelrechte hel. Maar ik beloof je, het hele avontuur zal je zo nog wel lezen. Eerst wil ik je wat meer vertellen over een van de leukste musea waar ik ooit geweest ben. Ik heb mijn ogen uitgekeken, ondanks dat ik er niet zo lang was deed ik veel nieuwe indrukken en inspiratie op. Dit museum is een heel stuk groter dan het Stedelijk in Amsterdam maar valt qua collectie en vibe wel met elkaar te vergelijken. Want god, wat is Hamburger Bahnhoff toch mooi en wat wil ik het maar al te graag nog een (meer uitgebreid) bezoekje brengen.

Friday, September 18

outfit | nazomeren in okergeel

Friday, September 18

Het kan ook niet anders dan dat mijn nieuwe outfit perfect past bij mijn nieuwe layout. Ik verzeker je, puur toeval. Al moet ik wel bekennen dat ik eventjes heb gewacht met het posten aangezien ik het wel leuk vond als het 'toevallig' perfect bij elkaar paste. De overeenkomst? Okergeel, ook wel mijn favoriete kleur (samen met bordeaux rood) voor al meer dan twee jaar. Het is die kleur die me een beetje kleur geeft in mijn gezicht, die rossige wangetjes en doet mijn wallen verbleken. Ik draag het zomers, s'winters en vooral; in de herfst. Nog meer toeval, de herst is al weer op komst. Dat is de boodschap die het weer ons de afgelopen week althans heeft gebracht. Kletsnat thuiskomen is geen pretje, dus dan waan ik me het liefst weer in die zomermaanden, toen ik nog rondliep in korte spijkerrokjes en blote benen, toen ik nog in Limburg was met de lieve Sophie. Ohja, over een paar weken loop in rond in het zonnige Rome, dus dan is nazomeren niet eens zo erg.

Tuesday, September 15

LKTH in een nieuw jasje en antwoord op jullie vragen

Tuesday, September 15
Nu de dagen weer korter worden, het weer guurder en we allemaal op de bank onder een dekentje gaan zitten en met een warme kop thee weer volop blogs lezen, vond ik het wel eens tijd om Little Keys to Happiness in een nieuw jasje te steken. Zogezegd, zo gedaan, de afgelopen twee dagen was mijn blog offline (hebben jullie daar iets van gemerkt? Ik kreeg iedergeval veel lieve berichtjes via instagram) en nu ben ik weer terug! De afgelopen anderhalf jaar heb ik eigenlijk maar één layout gehad, die ik beetje bij beetje meer perfectioneerde en veranderde. Anderhalf jaar is een lange tijd en inmiddels ben ik een beetje uit mijn blog layout gegroeid en was het wel nodig om mijn blog wat professioneler te laten lijken. Tevens heb ik een paar dagen geleden gevraagd of jullie wat vragen voor me hadden op Instagram om deze bij te voegen in dit artikeltje. Een nieuw begin en zo leer je me (nog meer, want ik vertel al veel te veel) kennen. Lees je mee op mijn vernieuwde blog?

Wednesday, September 9

een lijstje over mijn vakantie

Wednesday, September 9

Aan het begin van de vakantie beloofde ik mezelf iets. Ik mocht geen doelen stellen in de vakantie, om te voorkomen dat ik uiteindelijk teleurgesteld werd als ik mijn hele vakantie in bed spendeerde samen met mijn geliefde vriend Netflix. Het tegenovergestelde gebeurde echter, ik heb enorm veel dingen gedaan en al deze kleine of grote blijheidsmomentjes bijgehouden in verschillende notitieboekjes. Het opzoeken van deze lijstjes was een hele klus, maar nu ik alles (volgens mij dan) bij elkaar geraapt heb, leek het me leuk om het met jullie te delen! Dus, lees maar snel verder over alles wat ik heb gedaan/overwonnen/niet gedaan heb afgelopen vakantie.

Saturday, September 5

outfit • a thousand splendid suns

Saturday, September 5
De regen tikt hard tegen de ramen. Het dondert, af en toe is er een flits te zien en ik zou niets liever willen dan nu thuis in mijn zachte bed te liggen met een kop warme dampende thee. Wellicht met een serie erbij, of een mooie tranentrekker. Met mijn lievelings cashmere trui aan terwijl alleen de prille schijn van de kerstlampjes mijn kamer verlicht. Helaas. School is begonnen en ook ik bevind me in de kleine opgepropte en benauwde klaslokalen. Ook deze ochtend zeul ik weer met een zware schooltas door de gangen. Mijn wallen lopen van hier tot tokio als ik mijn Engels les binnen kom. Mijn lerares start de les met d woorden Today, we will be reading and I brought some tea. Ik zie verontwaardigde gezichten, soms verveeld maar ik zou niet blijer kunnen zijn. Ik settle me in een hoekje met wat oortjes, thee en een mooi boek en begin te lezen.

Wednesday, September 2

de meet-ups

Wednesday, September 2
Langzaam zie ik Amsterdam uit mijn zicht verdwijnen en bevind ik me al snel tussen de weilanden, koeien en bossen. Met knikkende knietjes en klamme handen check ik voor de de zoveelste keer of mijn sd-kaart wel echt in mijn camera zit. Om maar even voor wat afleiding te zorgen post ik een foto op instagram en whatsapp ik met mijn beste vriendinnen. 'Heb je er zin in?' krijg ik met een klein fluitje binnen op mijn samsung. 'JAAAAAA' antwoord ik, rustig intypend op mijn telefoon. Maar vanbinnen ontplof ik en sta ik te dansen op de stoelen in de trein. Ik ga naar Utrecht. Ik heb mijn eigen meeting georganiseerd. Kan iemand me even knijpen?
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio