Friday, November 20

hotspot: toki

Friday, November 20

donderdagmiddag. 5 uur. Ik fiets weer voor de honderduizendste keer langs de binnendommersstraat en draai altijd mijn hoofd even naar dit leuke tentje om maar net een glimp op te vangen van wat zich er binnen afspeelt. Op een of andere manier zie ik meestal van die gezellige creatieve mensen kletsen, koffie drinken of werken op hun laptop en kan je zien dat dit heel goed samen gaat. Of je nu wilt kletsen met een vriendin, genieten van een heerlijk kopje koffie of alle rust hard nodig hebt om wat to-do puntjes van je lijst af te vinken, TOKI is the place to be.

Monday, November 16

a stay-in-bed kind of day

Monday, November 16

 Soms heb ik van die dagen dat ik gewoon de hele dag in bed moet liggen. Dat ik heel veel kopjes thee opslurp, een potje huil, een stukje lees, wat knuffel met mijn kleine broertje en geniet van alle kleine gedachtes die voorbij dwarrelen. Misschien kwamen die dagen de laatste tijd meerdere male voor, maar zo erg is dat niet. Er is tenslotte veel veranderd de afgelopen jaren. Men spreekt niet meer van 24 uur in een dag, maar van een dag die 48 uur duurt. We leiden hedendaags een dubbelleven. Online en offline. De druk op onze generatie is enorm. We willen maar, we moeten maar, we kunnen niet anders. En soms wordt dat ons even teveel.

Thursday, November 12

de foto's van de shoot #2

Thursday, November 12

Een poosje geleden stond ik in de stromende regen te wachten op Oliver (@olliealexander op Instagram) uit New Orleans. Ik had een afspraak om wat foto's te maken (of nouja, hij schoot wat plaatjes van mij) en ik heb het eerste deel al een tijdje geleden gepost. Nu waren er veel mensen die het wel leuk vonden om een tweede deel te zien, maar op een of andere manier kwam het er gewoon niet van. Maar vandaag deel ik de rest met jullie!

Sunday, November 8

outfit • zjan & an blogmeeting

Sunday, November 8

Een tijdje geleden zag ik plots een mailtje in mijn mailbox verschijnen. 'Blogmeeting Tilburg' stond er als onderwerp ingevuld, en toen ik in een flits anoucks emailadres zag begon mijn hart toch wat sneller te kloppen. Het mailtje kwam ongeveer hierop neer: een bloggermeeting in Tilburg met supertoffe bloggers en in een supertof winkeltje georganiseerd door de supertoffe Anouck & Jeanine. (om dit korte maar toch lange verhaal kort te maken: 'supertof' dus). Een paar weken later was het dan eindelijk zover, Laura en ik waren beide gelukkig vrij vroeg uit en vertrokken rond een uur of 4 vanaf Amsterdam naar Tilburg, een redelijk lange treinreis tegemoet.

Saturday, November 7

october favourites

Saturday, November 7De tijd vliegt voorbij, het is inmiddels alweer november en ik ben volop bezig met kerstliedjes neuriën en heb mijn sinterklaasverlanglijstje paraat staan. Oktober was een échte herfstmaand en daar heb ik volop van genoten. Ik bezocht een concert, ontving nieuwe schoenen en ging naar Rome. Om deze prachtige herfsttijd een beetje te vieren heb ik weer een ouderwetse gif in elkaar geflanst. (Je weetwel, die totaal niet perfect kloppende bewegende plaatjes die ik een jaar geleden altijd plaatste..) Klik maar snel verder om mijn favorieten van de afgelopende maand te lezen!

© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio