Saturday, January 16

een film over mijn kerstvakantie • short movie

Saturday, January 16
Afgelopen vakantie ben ik weer aan het filmen geslagen. Ik sprak af met een heleboel leuke mensen en besloot, wanneer ik daar tijd én zin in had, af en toe wat vast te leggen in bewegend beeld. Uiteindelijk heb ik niet alles en niet elke dag op film gezet, maar heb ik wel heel wat leuke beelden voor jullie bij elkaar gesprokkeld en - al zeg ik het zelf - heb ik er nog best een leuk filmpje van weten te maken. Ik sprak onder andere af met Hannah (@hannahaletta), Pepijn (@pepijnz), Chantal (@i_stolethemoon) en Sophie (@sophievstheuniverse). Veel kijk plezier!
maak jij wel eens filmpjes? en is dit voor herhaling vatbaar?

34 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Jaa, leuk leuk leuk! Zeker voor herhaling vatbaar dit! :) Echt heel tof om al die mooie beelden te bekijken, en zo een klein kijkje in je kerstvakantie te krijgen. I like!

  ReplyDelete
 2. Het is zooo mooi geworden Naomi! Super sfeervol enzo! Dit moet je echt vaker doen <3 Liefs

  ReplyDelete
 3. JAH YES. Ik zat echt al even te wachten op jouw video's!!!!! Zo leuk! Je moet dit echt blijven doen, lieve Naomi!

  ReplyDelete
 4. Wauw! Wat een toffe video! Heel cool!

  ReplyDelete
 5. Wauw, ik begin echt heel erg te houden van jou short movies! Het freedom-yay-het-is-vakantie-laten-we-leuke-en-gekke-dingen-doen-sfeertje zit er lekker in verwerkt, heerlijk om naar te kijken en ook nog eens prachtig gefilmd! Ik maar vaak vakantiefilmpjes, maar gewoon voor m'n familie. Ik heb laatst ook een sfeerfilmpje geprobeerd te maken, echt leuk om te doen!

  ReplyDelete
 6. Jaa zo leuk! Zulke video's moet je echt vaker maken! X

  ReplyDelete
 7. OOOh heeeel erg leuk! Moet je echt meer doen!!

  ReplyDelete
 8. Aaah wat is dit een onwijs fijn filmpje zeg! De editing is echt supergoed gedaan ook<3

  ReplyDelete
 9. Wat een leuk filmpje! Echt mooie sfeerbeelden heb je gemaakt (:

  ReplyDelete
 10. Leuk! Vaker doen :) Ik maak sinds November elke maand een filmpje van mijn leven. En daarnaast doe ik het ook voor mijn werk, filmpjes met modellen of voor bedrijven :)

  ReplyDelete
 11. Ah, echt een geweldige video! Ja ik maak ook wel eens filmpjes! Check mijn youtubechannel op de naam: Emma Timmerman

  Ben benieuwd wat je ervan vind!

  ReplyDelete
 12. Oh, een strand <3. Wat fijn. Wij hebben een rivierstrand. Met kuilen en modder en paardenpoep, waar je alleen op plastic tasjes in donkere nachten aan kunt zitten, zodat niemand je eventuele vieze achterkantje ziet, ha. Maar, hé, ik wilde even zeggen, dat ik je foto's echt ongelooflijk fantastisch vind én dat je schrijft als een trein. (PS. Ik zag je in het CMS bij Scholieren.com, ook dáár heb je een tof blog geschreven.) Met heel veel groetjes en internetzonnen, Sophie

  ReplyDelete
 13. I really liked this!
  Blog: Sundaysaresunny.com

  ReplyDelete
 14. Het filmpje is zo leuk geworden!! Dat ene stukje waar je Chantal meetrekt aan haar hand is nog altijd mijn favoriet. Zo lief :) Ik zou je hele leven wel willen zien, zo in filmpjes, hihi :)

  ReplyDelete
 15. Super super super leuk filmpje geworden! Prachtige beelden!

  ReplyDelete
 16. Super leuk gedaan!!!!! Kijk nu al uit naar je volgende filmpje, hier wordt je gewoon zo blij van :)

  ReplyDelete
 17. Ahhh wat een ontzettend leuke video Naomi. ♥︎ Moet je vaker doen, het ziet er zo mooi uit allemaal! Ik krijg gelijk zin om zelf te gaan filmen, verdikkie.

  ReplyDelete
 18. Wat een leuke video! heel sfeervol ook

  ReplyDelete
 19. Dit filmpje is zozozozozo leuk en mooi! Dit is zeker voor herhaling vatbaar!

  ReplyDelete
 20. Oh wauw, dit is zo leuk meid!

  ReplyDelete
 21. Wat een super leuk filmpje is het geworden! Goeie vibes voor op een zondagochtend zo (:
  Liefs, Charlotte

  ReplyDelete
 22. ahwn super leuk naomi ! en jullie zijn allemaal zozozozozozo pretty echt urgh.
  Ik kan niet wachten om je weer te zien bij oh wonder en ik vind het een strak plan als wij volgende vakantie ook even wat afspreken !
  xx Ish

  ReplyDelete
 23. Dit is 10000% voor herhaling vatbaar. Ik word er helemaal happy van. Wat een leuk liedje ook! Echt vaker doen. Ik ben fan! Veel liefs.

  ReplyDelete
 24. Wat is het filmpje leuk geworden!!

  ReplyDelete
 25. Super leuk :)

  http://sealoffashionsofie.com

  ReplyDelete
 26. Heel veel liefde voor je filmpjes!

  ReplyDelete
 27. Ah wat is het een leuk filmpje geworden :D ik word er vrolijk van!

  ReplyDelete
 28. Ooh wauw, ik word zo blij van dit filmpje. Echt enorm mooie beelden! Geloof me: zeker voor herhaling vatbaar :)

  ReplyDelete
 29. Jaa, me like! Zo lekker al die vibezzz. Mijn yt kanaal heet: vibesnimpressionsonly. Hum. Haha. X

  ReplyDelete
 30. Yay! Wat een onwijs leuke video is het geworden! Zo te zien is je vakantie toch nog een beetje geslaagd ondanks al het wiskundehuiswerk! En hé! Wat een eer dat ik er ook even in voor mocht komen! Hihi! Liefs.

  ReplyDelete
 31. Jaah, meer filmpjes graag :)

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio