Tuesday, January 19

knotjes. spacebuns. ofzoiets

Tuesday, January 19
Sinds een poosje is mijn haar lang genoeg om weer op te steken. Oké, misschien hou ik de boel bij elkaar met een hele hoop speltjes, maar dat vind ik in dit geval niet uitmaken! De afgelopen maanden heb ik mijn haar amper in een staart gedragen, aan de ene kant omdat het gewoonweg niet mogelijk was, aan de andere kant omdat ik het niet mooi bij mezelf vind staan. Ik ben nu eenmaal gewend aan los haar. Maar, ik snakte eigenlijk toch ook wel naar wat verandering. Afgelopen dinsdag was het daar tijd voor en probeerde ik eens wat nieuwe dingen uit en het resultaat daarvan zie je nu!
Overigens heb ik al een tijdje besloten dat ik alsnog binnenkort mijn haar weer kort knip. Gewoon, omdat ik het zo onwijs leuk vind staan en het lekker makkelijk is.

fijne dag lieverds!

14 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Wat schattig! Ik heb mijn haar afgelopen vrijdag weer kort geknipt, en dan bedoel ik écht kort. Mijn haar komt ongeveer tot mijn kin, maar wat ben ik daar blij mee!!

  ReplyDelete
 2. Spacebuns zijn mn fave dingen, tis zoooo cute! Staat je ook heel erg leuk!

  ReplyDelete
 3. Lekker Spice Girls achtig, love it!

  ReplyDelete
 4. Oeh, zo tof! Heerlijk 90's, ha :). Ik vind echt dat het je heel goed staat, niet iedereen kan dit hebben denk ik. Tof ook dat je het gewoon durft - ik zou me denk ik een beetje té bekeken voelen als ik hiermee over straat zou gaan. Maar daar moet je je natuurlijk juist lekker niets van aantrekken.

  ReplyDelete
 5. Ik vind ze echt leuk staan! Ik heb het ook wel eens geprobeerd, maar het zag er niet uit. X

  ReplyDelete
 6. Wat ziet dat er leuk uit! Ik krijg er een beetje een Amélie-style idee van (ook al draagt Amélie geen knotjes - doet er niet toe). Ziet er wel keileuk uit. Ik ben fan!

  ReplyDelete
 7. Deze dotjes staan echt fantastisch met jou!! xx

  sealoffashionsofie.com

  ReplyDelete
 8. Naomi, je staat echt prachtig met die knotjes! Het doet me een beetje denken aan Japanse geisha : )

  ReplyDelete
 9. Die knotjes staan je echt onwijs cute<3 Kort haar is inderdaad wel lekker luchtig haha!

  ReplyDelete
 10. haha ik herken dit zo naomi! ik heb het ook echt wegen compleet ingevlochten, in twee vlechtjes 1 knotje of 2 knotjes gedragen, en ik heb het laatst ook weer wat korter geknipt en het is echt heerlijk
  xx Ish

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio