Wednesday, February 10

ik ben dus blijkbaar zeventien vandaag

Wednesday, February 10
Het leven suist aan ons voorbij en ook aan mijn zestiende levensjaar is inmiddels een einde gekomen. Ik moet zeggen dat ik het raar vind hoor, dat opgroeien. Dat ouder worden, terugkijken op wat ik het afgelopen jaar allemaal gedaan heb en grinniken om de vele domme momentjes die voorbij gekomen zijn. Die stomme ruzies met mijn ouders, de huilbuien, maar ook het omgooien van mijn schoolpakket (- wat weer de rest van mijn leven kan beïnvloeden) en het geweldige bloggen (ook al ben ik niet altijd even actief). Ik ging naar Rome met school, naar Berlijn met mijn beste vrienden en heb vele nieuwe mensen leren kennen die me alle heel dierbaar zijn geworden.

Anyways, ik ben vandaag dus zeventien geworden. z e v e n t i e n. woah. Al mag het dan een jaar zijn waarin ik nog steeds niet alles mag, tot ongenoegen van de meesten, blijf ik nog even genieten van het kind zijn en het niet hebben van die grote verantwoordelijkheid. Ik ben onwijs benieuwd wat dit jaar voor mij in petto heeft, wat het ook moge zijn.

mocht je trouwens nog geinteresseerd zijn in mijn verjaardagsartikel van vorig jaar, dan kan je die hier vinden. Ik ben, uhm, nogal wat veranderd in schrijfstijl en laten we hopen een stuk volwassener geworden.

dus. uhm. tja.

ik wens jullie allemaal een fijne 10 februari toe, een dag zoals alle anderen, maar voor mij toch nét ietsje specialer dan anders.

een fijne 10 februari en heel veel liefs! 

Naomi

24 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Happy B-day! Geniet zo lang als je kan van het kind zijn, heb ik ook gedaan. Inmiddels ben ik alweer 24 jaar, de tijd gaat snel ;)

  ReplyDelete
 2. Gefeliciteerd! Ik vind zeventien echt een heel mooi getal haha. En wat een prachtige foto én tekst :)

  Fijne dag vandaag, lekker veel taart eten!

  ReplyDelete
 3. Gefeliciteerd met je verjaardag, meis! Hier schijnt lekker het zonnetje, dus ik hoop ook bij jou! Fijne dag!

  ReplyDelete
 4. Gefeliciteerd!! Geniet van deze heerlijke dag met lekkere taartjes en slingers

  ReplyDelete
 5. Gefeliciteerd!!! En gek hè, dat opgroeien, ik kan me er ook nog steeds over verwonderen hoe dingen in een jaar tijd kunnen veranderen - en hoe je zelf in een jaar tijd kan veranderen. Ik hoop dat je een fijne dag hebt vandaag! X

  ReplyDelete
 6. Gelukkige verjaardag!!! Maak er een hele fijne dag van!!! x.

  ReplyDelete
 7. Haha die titel. Gefeliciteerd Naomie, maak er nog een leuke dag van!

  ReplyDelete
 8. Gefeliciteerd! Je linkje naar je artikel van vorig jaar doet het niet, ik zou het graag lezen!!

  ReplyDelete
 9. Gefeliciteerd met je verjaardag!
  Wat een fijn artikel. Ik denk er eigenlijk nooit zo bij na: dat ik nog 17 ben, maar eigenlijk is het wel heel erg fijn om gewoon nog een jaar kind te kunnen zijn. Volgend jaar ben ik geen kind meer... hmmm.. Gek idee.

  Fijne dag!

  ReplyDelete
 10. Gefeliciteerd! Ik ben al een paar weken geen zeventien meer, wat ik best jammer vind, want zeventien vind ik een heel mooi getal! Ik wens je nog een hele fijne dag toe! Trouwens een hele mooie foto:)
  Liefs Sonia

  ReplyDelete
 11. Wauw! Zeventien! Gefeliciteerd! (Had ik natuurlijk al gezegd op Instagram maar ik zeg het gewoon nog een keertje ;-)) Dit jaar wordt vast weer net zo mooi als vorig jaar! Ondanks alle tegenslagen die je heb moeten doorstaan (ruzies en school enzo) moet je weten dat je mij (en zeker meer mensen) dit jaar enorm hebt weten te inspireren met je fijne artikeltjes, mooie foto's en de meet-up natuurlijk! Dankjewel daarvoor! Ik ben heel benieuwd wat de zeventienjarige Naomi ons gaat brengen! Maar voor vandaag nog een hele mooie, bijzondere en gezellige dag gewenst! Liefs Myrthe

  ReplyDelete
 12. Aah, happy B-day! Geniet nog even van deze allerlaatste uurtjes van 10 februari :D

  ReplyDelete
 13. Ontzettend gefeliciteerd met je verjaardag! Maak er een leuke dag van. :) Ik kom net nieuw op je blog dus ik ken je nog niet heel goed maar ik was wel nieuwsgierig over dat omgooien van je schoolpakket. Wat had je eerst en wat had je daarna? Xxx Eline

  ReplyDelete
 14. GEFELICITEEERD!! Geniet van (wat er nog over is van) vandaag!!
  liefs

  ReplyDelete
 15. Yaaaay, ik heb de 17e comment hihi. Van harte gefeliciteerd Naomi. Ik wens je nog vele ( bloggende ) jaartjes. Ik vind 17 echt zo'n mooi getal. Het staat net iets ouder en volwassener dan 16, maar toch niet de volwassen leeftijd en verantwoordelijkheid van een 18-jarige.

  ReplyDelete
 16. Van harte gefeliciteerd meis! Zo'n jaar gaat dan ook weer snel he ;) Ik ben maandag ook alweer jarig. Oh my...

  ReplyDelete
 17. Gefeliciteerd meid! Geniet ervan! Xx

  ReplyDelete
 18. Nog gefeliciteerd! Hopelijk heb je een hele leuke dag gehad! X

  ReplyDelete
 19. Nog een late gelukkige verjaardag!

  ReplyDelete
 20. nog gefeliciteerd!! geniet dit jaar nog even extra hard, want 18 en je zo (*spreekt de ervaringdeskundige hihi)

  ReplyDelete
 21. alsnog gefeliciteerd Naomi!!!!!
  1 dag na mij was jij jarig, 9 & 10 leuk he XD <3
  Jade xo

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio