Friday, February 19

outfit • the 70's vibes

Friday, February 19

Mijn ogen glijden langzaam over het klaslokaal. Iedereen zit bibberend zijn aantekeningen op te schrijven, de een dik verpakt in jas en sjaal, de ander in een simpel t-shirtje. Ik denk terug aan vanochtend, toen ik de school binnenrende en een paar mensen hoorden smoezen over de verwarming die mogelijk kapot was. Fijn. Heel fijn, in midden winter. Niet veel later staat de hele school buiten, de een nog verkleumder dan de ander, maar vooral heel veel blije gezichtjes. School is namelijk vroegtijdig dicht gegaan op deze vroege maandagmorgen. En ja, die verwarming mag van mij zo nog wel even kapot blijven.
Helaas, de pret was maar van korte duur. Dinsdagochtend begon het normale riedeltje weer en stond ik om kwart over zeven slaperig en vermoeid naast mijn bed, met een lange schooldag voor de boeg. Gelukkig heb de afgelopen week alweer overleefd en heb ik vandaag maar een kort dagje!

Ik draag hier mijn nieuwe TOPSHOP flares die ik een poosje terug in de sale kocht en gelijk een nieuwe favoriet zijn geworden. Ook kon ik het niet laten en heb ik weer een paar vagabonds gekocht, maar dit keer met een sierlijke hoge blokhak en een fijne 70's vibe! Mijn top is van de American Apparel en mijn vest van de Pull & Bear.

PS:
Onlangs schreef ik twee gastblogs op scholieren.com, een platform dat menig scholier wel kent, of je nu een aardrijkskunde proefwerk moet leren of een samenvatting van een boek wil lezen. Je kan ze hier en hier lezen als je dat leuk zou vinden!


wat vind jij van flares?

19 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Jaaa, liefde voor flares <3. Het staat je zó goed. Prachtige foto's ook weer :). Ah, wat fijn, ineens zo'n dagje vrij. Helaas was het maar van korte duur!

  ReplyDelete
 2. Oh, wat leuk die flares! En je vagabonds zijn ook geweldig. Staat je goed dit, Naomi! Liefs

  ReplyDelete
 3. Hi Naomi! Wat een leuke outfit - prachtige prachtige broek. Liefs Sjoukje!

  ReplyDelete
 4. Superchil dat school uitviel hahaa, en ook nog op een maandag:)
  Die broek staat je prachtig Naomi! Je lijkt er gelijk echt 3 meter langer in

  ReplyDelete
 5. Wat staat die flared jeans leuk in combinatie met die blok hakken! <3

  ReplyDelete
 6. oh naom! die broek staat je beeldig, je hebt echt onwijs mooie lange benen.
  Ik lijk echt een kaboutertje als ik naast je sta hoor haha
  xx Ish

  ReplyDelete
 7. Wat een tof outfitje Naomi, het geeft die '70 vibes helemaal door hoor! Je schoenen zijn ook zo pretty<3 En wat leuk zeg, die gastblogs op scholieren.com! :) XX

  ReplyDelete
 8. Ahh wauw, die broek staat je echt heel mooi Naomi, super nice! :)

  xx

  ReplyDelete
 9. Je bent zo mooi en deze outfit staat je zo leuk aw! X

  LITAH

  ReplyDelete
 10. Staat je prachtig die broek! Ik wist eerst niet zo goed wat ik van flared jeans moest vinden, maar ik vind ze nu toch wel heel leuk. Zelf heb ik heel leuke 'kick flares' gekocht bij de H&M. Ik ga nu gauw je blogs op scholieren.com lezen :) xx

  ReplyDelete
 11. Wat een leuke outfit! Die broek staat je super goed!

  ReplyDelete
 12. Ooh wat ben je een mooierd! En hele fijne vibe :) Liefs

  ReplyDelete
 13. Kind, wat staat dit je weer geweldig. Super fijne outfit en hele mooie foto's!
  Liefs Iep xo

  ReplyDelete
 14. In love met je schoenen meid!
  Jade xo

  ReplyDelete
 15. Wat een prachtige verschijning, die broek! En je blogs op S.com zijn fijn. Ik weet niet of je ooit aanwezig zal zijn op de redactievergadering, maar mocht dat het geval zijn (gastbloggers zijn immers gewoon een klein stukje deel van het team), doe dan de groetjes aan iedereen en eet de Vrede van Utrecht met je voeten over het bruggetje van de gracht.

  ReplyDelete
 16. Wauw het staat je echt prachtig! Ik ben echt een grote fan van dit soort broeken :)

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio