Sunday, February 14

rainy mornings

Sunday, February 14


Die ochtend wordt ik wakker van de regen die tegen de ramen tikt. Door een kiertje tussen de gordijnen kan ik nog net een glimp opvangen van de waterdruppels die langs het raam  naar beneden glijden. Sophie ligt vermoeid naast me, rekt zich languit uit en zucht. Ze draait haar hoofd naar me toe en opent langzaam één van haar ogen. 'Lekker geslapen?' Nu opent ze ook haar andere oog, staart me aan met een slaperig koppie en mompelt ze onverstaanbaar. '4 uur. ugh mm. niet .. zoveel'. Het is maar net te verstaan. Ik weet niet precies waarom, maar op gegeven moment besluit ik mijn camera er in een opwelling bij te pakken. Sophie merkt het nog niet en heeft zich opgerold in haar deken met een knot in haar haar en haar ogen gesloten. Ze is een plaatje.


Vliegensvlug en zo geluidloos mogelijk waag ik een poging om een foto te schieten, maar Sophie doet haar ogen open en schrikt van de lens die haar zicht belemmerd. 'Oh god Naomi, nu? Serieus?' 'Sorry. Maar. Het is wel een goeie foto geworden hoor!' Ik kijk haar veelbetekend aan en draai het beeldscherm naar haar toe. Aandachtig bestudeerd ze elk punt en detail van de foto en knikt enigzins tevreden. 'Oke, dan. Je mag er wel nog een paar maken.' Ze glimlacht, gaat weer liggen en ik glimlach terug. Fijne regenachtige ochtenden met een lief persoon en mooi licht. Wat wil men nog meer?


wat vind jij de fijnste ochtenden? (oh en fyi, i did not wake up such pretty as sophie ;))

15 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Prachtige foto's, echt heel mooi licht ook! Zoals je het omschrijft, was het echt een fijne ochtend :)

  ReplyDelete
 2. Ahh prachtige foto's! Hoe kan je zo fotogeniek zijn als je net wakker wordt?! Haha! Liefs

  ReplyDelete
 3. Teach me how to wake up like this, haha! Sophie staat echt beeldig op die foto's.

  ReplyDelete
 4. Wow zij is echt prachtig! Wat een mooie foto's. Hoe heb je dat licht zo donker gekregen?

  ReplyDelete
 5. Wauw, Naomi, het zijn inderdaad prachtige foto's geworden! Fijne ochtenden voor mij, zijn om 9 uur op de klok kijken, je nog één keer omdraaien om vervolgens om half elf door je moeder gewekt worden om een ontbijtje te gaan eten. Croissantjes. <3

  ReplyDelete
 6. Wat een mooie foto's van Sophie!

  ReplyDelete
 7. Wauw, wat een super mooie foto's en heel fijn geschreven.

  ReplyDelete
 8. Hele mooie foto's; echt prachtig licht inderdaad! Je weet altijd de mooie momenten te vinden om vast te leggen dat is echt een talent:)

  ReplyDelete
 9. Zo leuk hoe je een mooi verhaaltje schrijft bij je foto's, en ze daardoor dan nog meer gaan leven. Echt mooi!

  ReplyDelete
 10. Wauw wat een mooie foto's. Fijne ochtenden zijn fijn, vooral als je die dag niets hebt wat 'moet'! Liefs, Nina

  ReplyDelete
 11. DIt is echt super leuk! Mooie foto's ook, Love them!
  I love the morning sunshine en gewoon in bed blijven en zien hoe het elke minuut lichter wordt buiten :)
  Jade xo

  ReplyDelete
 12. Ah, wat een mooie foto's inderdaad! Sophie is echt een natural beauty, zeker als je slaaphoofd zo mooi is :) Perfect licht ook, dat precies op haar gezicht schijnt!

  ReplyDelete
 13. Ahhh je hebt echt prachtige kiekjes geschoten zeg, van de prachtige Sophie. Wie wordt er nou zo fotogeniek wakker, om jaloers op te zijn. Maar ook jij wordt vast prachtig wakker, Naomi ♥.

  -Liefs

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio