Monday, March 7

het is weer kort

Monday, March 7
m'n haar bedoel ik dan. Door het zonnige weer van een paar dagen terug (wat inmiddels helemaal verbloemd is door alle heftige regenbuien) hakte ik in een opwelling de knoop door. Ik heb zin in de lente, de fleurige bloemenjurkjes die dansen in de wind, het fietsen zonder jas en ik hunker vooral naar de zon. Daar past een kort kapsel naar mijn mening perfect bij en toen dus afgelopen maandag een plekje vrij kwam bij mijn favoriete kapper moest ik wel. Het ging eraf!
Enigzins zenuwachtig zat ik op de kappersstoel naar mijn spiegelbeeld te staren. Heel concreet had ik nog niet nagedacht over wat ik wilde, wat me toch een klein beetje zorgen baarde. Wat als ik een compleet verkeerde keuze maakte? Gelukkig hielp Louise me door al het twijfelen heen en kwam ik al snel tot een beslissing. Geen onverwachte grote veranderingen (zoals een pony - dan word ik wel erg aziatisch/zie ik er jonger uit, of een lob - want dat groeit zo snel uit), maar gewoon, kort. Het is recht, maar wel ingeknipt en voor wat langer dan achter. Dit is mijn derde keer met wat korter haar sinds ik het had laten groeien - ik definieer kort haar als haar boven de schouders - en het bevalt nog altijd goed. 

Ik ben, op zijn zachts gezegd, onwijs blij met mijn nieuwe hair-do. Het is lekker simpel, ik hoef er niks (of niet zo veel) aan te doen - maar mocht ik het willen dan kan ik er altijd iets fancy's van maken - en het past goed bij me. Me = happy!

heb jij je haar ooit al korter gehad? of durf je het niet aan? (ik zeg doen!)


24 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Het staat je onwijs goed Naomi! Ik hakte anderhalf jaar geleden de knoop door en heb het sinds toen kort gehad, boven mijn schouders. Tussendoor heb ik het nog vaak weer heul wat korter geknipt, het bevalt me heel erg goed!

  ReplyDelete
 2. Kort haar staat je zo goed! Mijn haar was best wel lang maar ik heb er bij de kapper een stuk af laten knippen, dus nu valt het nét over mijn schouders. Je kan mij niet blijer maken met mijn haar!

  ReplyDelete
 3. Het staat je super leuk Naomi! Lijkt me een hele moeilijke beslissing, maar het is een goede keuze! ^^

  ReplyDelete
 4. Het staat je zo prachtig, Naomi! En ja, ik heb nu ook kort haar. Het is wel weer wat langer aan het worden, dus misschien ga ik het voor de zomer ook weer even bij laten knippen!
  Liefs

  ReplyDelete
 5. Met mijn krullen werkt het helaas niet maar het staat jou onwijs mooi!

  ReplyDelete
 6. Staat je hee, mooi! Ik heb het pas wel koe geknipt, maar nooit zo kort hihi.

  ReplyDelete
 7. kort haar is zo onwijs fijn, maar nadat ik nu bijna 6 jaar kort haar heb gehad ga ik het weer eens lang laten groeien.
  Ik vind het jou wel echt prachtig staan lieve naomi ❤︎
  xx Ish

  ReplyDelete
 8. Heeeel mooi! Ik weet nog dat je twee weken terug al zei dat je erover nadacht en je hebt echt helemaal de goede keuze genomen. Het staat zo lekker fris en lente-achtig!

  ReplyDelete
 9. Ohhh, wat staat het je mooi <3. Ik vind echt niet dat iedereen zomaar kort haar kan hebben, maar bij jou ziet het er prachtig uit. Kom maar op nu, lente :).

  ReplyDelete
 10. Het staat je echt geweldig Naomi! Voor nu laat ik het iets langer groeien maar ik ga het zeker weer eens korter laten knippen want het is zo fijn voor de zomer haha! X

  ReplyDelete
 11. Kort haar staat je zo leuk, Naomi! Ik heb het ook eens kort geknipt en het was inderdaad zo lekker om er niet zoveel aan te hoeven doen. Maar nu heb ik echt zo'n tussenlengte en wil ik het het liefst lang. Om het in een gekke bui weer kort te knippen (i guess). Liefs

  ReplyDelete
 12. i don't understand your language, but i really like your blog!

  ReplyDelete
 13. Staat je GOEEED! Zo leuk! Ik heb ook sinds een half jaar mijn haar korter en ben er zo blij mee. Wil echt nooit meer lang haar haha.

  ReplyDelete
 14. Staat je GOEEED! Zo leuk! Ik heb ook sinds een half jaar mijn haar korter en ben er zo blij mee. Wil echt nooit meer lang haar haha.

  ReplyDelete
 15. Oeh, staat je onwijs leuk Naomi!Rond de lente (ja, dat is ook weer bijna in het land hoor, ondanks de sneeuw (!) van deze ochtend, in België dan toch) gaat bij mij de schaar er ook in en ik kan niet wachten! Ookal is het nu niet bepaald erg lang, maar less is more, right? Ik vind het moooooi!

  ReplyDelete
 16. Staat je heel mooi. En knap dat je het hebt aangedurfd ook!
  Ik heb enkele jaren geleden ook eens de beslissing genomen om mijn haren kort te laten wieken, maar sindsdien heb ik ze toch liever lang. Ik vind dat ik zelf niet zo sta met korte haren. Best jammer.

  ReplyDelete
 17. Kort voelt altijd heel risky, maar het was een goede beslissing: het staat je super!

  ReplyDelete
 18. Staat je prachtig meid!

  ReplyDelete
 19. Ik vind je lop al heel erg mooi. De korte bob staat je ook echt heel goed. Pittig hoor :)

  ReplyDelete
 20. Het staat je echt super mooi! Ik zou vandaag naar de kapper gaan, maar dat ging niet door, want ze was ziek. Ik weet eigenlijk ook niet niet wat ik met mijn haar wil, dus misschien is het wel beter.

  ReplyDelete
 21. Kort haar staat je zo mooi!! Iets langer haar ook trouwens! Ik durf niet echt om een groot stuk om van mijn haar te laten knippen, je weet nooit hoe het er uit komt te zien haha

  ReplyDelete
 22. Naomi, wat staat dat korte haar je toch mooi. Zo classy! En het is ook zo leuk in de lente/zomer, zo'n kapsel (toch denk ik niet dat ik het zou durven, zo kort, maar misschien laat ik het knippen tot iets over mijn schouders..)

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio