Sunday, March 13

morning mixtape

Sunday, March 13
Naar aanleiding van mijn artikel 'blij de dag beginnen', heb ik besloten om mijn morning mixtape te delen. Ik ben op muziekgebied totaal geen expert. Verschillende genres kan ik niet onderscheiden, artiesten 'die je echt móet kennen' ken ik meestal niet en ik ben geen type dat vaak naar concerten gaat. Desalniettemin heeft muziek grote invloed op mijn leven, creeërt het rust wanneer ik dat nodig heb en een fijne vibe waneer ik eens lekker los wil gaan op een combinatie van mooie klanken.

Speciaal voor jullie (en mezelf) heb ik een fijne 'feel good' playlist samengesteld, met de liedjes die ik de afgelopen tijd veel beluisterd heb in de ochtend of net ontdekt heb. Klinkt jullie dat niet als muziek in de oren?

(ha-ha Naomi, leuke woordgrap). Maargoed, hier dus een morningplaylist met vrolijke deuntjes van nu en een aantal uit de 60's. Je kan dansend je ochtend beginnen of een heerlijk kopje thee drinken. terwijl deze op shuffle aanstaat. Enjoy!
Deze spotifyplaylist zal om de zoveeltijd veranderen qua naam & qua inhoud. Ik zal, wanneer ik 'm verander, een lijstje in deze post plaatsen zodat je de nummers altijd nog terug kan vinden!

wat is jouw favoriete nummer op 't moment?10 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Ik ken eigenlijk alleen Skinny Love, maar nummers uit de 60' trekken mij wel. Leuk dat je je lievelingsnummers deelt!

  ReplyDelete
 2. dat nummer van kaleo is zo fijn <33

  ReplyDelete
 3. Super leuke liedjes, vooral de oude :D

  ReplyDelete
 4. Ahh we like so many of the same songs! I absolutely adore San Francisco, Sun Shy, and Skinny Love - those songs have been on my playlist for the longest time. I also love your blog - the theme is so elegant and minimal - though I'm slightly sad that I can't read what you're writing. The photos are still beautiful to look at though!

  Christine | http://apaperescape.tumblr.com/

  ReplyDelete
 5. Aah leuk dit, ik ga ze nu luisteren. Ik heb trouwens iets getekend wat geïnspireerd is op een foto van jou. Het staat op mijn blog, als je het wilt bekijken.
  Liefs Sonia

  ReplyDelete
 6. super tof! Ik heb op dit moment eigenlijk geen favoriet nummer..
  de laatste tijd luister ik we veel John Mayer, erg fijn

  liefs joelle

  ReplyDelete
 7. I came to your blog via a comment you left in mine. It took me a little while to get to the comments, but here I am. And while I do not speak dutch and don't understand most of what you are sharing, I wanted to let you know that your blog looks very very pretty and that I'm going to follow you on Insta ♥

  ReplyDelete
 8. Oh these songs are so lovely. I absolutely agree with you. Music makes life incredibly beautiful, and I must say I am a bit of a music fanatic. I make a playlist every week and even that is not enough. :) Come Together is definitely one of my most favourite songs by The Beatles. I love Let's Dance by Bowie and I love the band Coconut Records. Currently I am really into the band Night Moves. Especially the song Colored Emotions. xx

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio