Tuesday, March 22

outfit | spring has sprung

Tuesday, March 22
De zon geeft me energie en maakt me blij. Ik ben vast niet de enige die onmiddellijk naar buiten wil rennen als de zon de stad verlicht. Dansend over de bruggen van de grachten, opwaaiende zomerjurkjes, met een ijsje in je hand op een terrasje zitten. Ik heb er zin in. Jij ook?Top & Dress American Apparel | Shoes Vagabond | Sunglasses Vintage

Toen zaten we daar in het zonnetje, de zon scheen fel in onze ogen terwijl hij zich langzaam achter de grachtenpanden verschuilde. Af en toe waaide er een fris briesje die wat zorgde voor wat frisse lucht en kou, maar het kon ons niks schelen. Wij hadden onze pta-week overleeft, zaten op het leukste plekje van onze thee te genieten en de lente verscheen al weer boven aan de hemel. Spring has sprung.

waar kijk jij het meest naar uit de komende tijd?

Pictures by Robin

22 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Ja, ik heb ook heel erg veel zin in de lente! Ik heb voornamelijk zin in het aantrekken van m'n zomerjas, zonder dikke sjaal, omdat het gewoonweg niet nodig is. Ik heb zin in de vakanties, lange vrije dagen zonder iets te hoeven doen, mmm, jammer dat het nog zolang duurt. Hele toffe outfit Naomi!

  ReplyDelete
 2. heel leuk naomi! ik kijk ook uit naar de lente en naar mijn reis die bijna gaat beginnen :)

  ReplyDelete
 3. Hele toffe outfit! En wat een leuke locatie ook, mag ik vragen wat dat is? (:

  ReplyDelete
 4. Heeeerlijk, de lente komt eraan <3. Ik merk ook dat ik meteen zoveel meer energie heb. I love it! Wat een fijne outfit, heel mooi dat bloemetjespatroon. En goed idee om er zo'n top onder te dragen, want zonder is het nog wel een beetje té koud :).

  ReplyDelete
 5. Super leuke foto's en door je verhaaltje leek het alsof ik er zelf bij was! Heerlijk ;)

  ReplyDelete
 6. Oh ik heb er ook zin in! I love how this is written! Kind of dreamy,spring-y and so lovely! I trally like how well your outfit suits you,
  Jade xo

  ReplyDelete
 7. Wat een tof plekje waar jullie zaten! Zon maakt mij ook intens blij en ik hoop dat hij snel weer in een grote hoeveelheid tevoorschijn komt!

  ReplyDelete
 8. Deze foto's zijn zo mooi en je ziet er echt heel leuk uit. Door deze foto's krijg ik nog meer zin in de lente!

  ReplyDelete
 9. Zulke leuke foto's! Doet me een beetje denken aan dat dakje waar we toen samen foto's hebben gemaakt haha ;) Waar is dit? En ik heb ook zoveel zin om niet meer te hoeven leren voor mijn tentamens en ze gewoon gehad te hebben. Fijn dat jij voor nu even klaar bent!

  ReplyDelete
 10. Wat een heerlijke outfit! Leuke foto's ook <3

  ReplyDelete
 11. Jouw kleren zijn echt zooooooooo leuk! Ik kan zelf ook niet wachten tot het weer mooi weer is. (het regent as we speak)

  ReplyDelete
 12. Lente, het moet gewoon eindelijk weer eens mooi weer worden! Ik zit er om heel eerlijk te zijn over na te denken te emigreren naar Kroatië of een ander lekker warm land waar we gewoon altijd lekker naar buten kunnen rennen en doen wat we willen...

  ReplyDelete
 13. Superschattige outfit heb je aan! Ik word er vrolijk van. Net zoals ik heel erg blij wordt van het feit dat de lente eindelijk is aangebroken. De zon maakt elke dag ietsje mooier. Waar ik het meest naar uitkijk de komende tijd.. hmmm. Over 3 weken komt mijn puppy, ze gaat Luna heten. Van het weekend ga ik winkelen in Amsterdam, daar heb ik ook heel veel zin in. Voor de rest kijk ik natuurlijk uit naar de meivakantie. Twee weken tijd voor mezelf. Heel veel leuke dingen doen, whoeeehoee! Ik zou zeggen: Geniet van de lente! :) xoxo

  ReplyDelete
 14. Echt ontzettend fijne foto's :) Ik kijk vooral erg uit naar meer zon. Liefs

  ReplyDelete
 15. Hi darling! I can't believe that I came across your blog just now. I adore all of your photos and words. You look so beautiful and I am sooo ready for spring! I'm very glad we found each other on Instagram and I'm glad I finally came across your lovely space on the internet. Hope you have a lovely day. xx Laura | http://lauralucyf.blogspot.com/

  ReplyDelete
 16. Mooie fotos! Wat een heerlijke plek ook op de eerste foto :)

  ReplyDelete
 17. Helemaal mee eens, niet fijner dan in de zon zitten, wandelen of wat dan ook in een luchtig jurkje! Ik kan niet wachten <3 lente!

  ReplyDelete
 18. Heerlijk outfitje :) ik word ook zo blij van de lente. Het mag alleen nog wel iets zonniger worden. Die laatste foto is zo leuk bewerkt trouwens!

  ReplyDelete
 19. echt een hele leuke outfit! Super leuke combinaties heb je gemaakt.
  Ik ben verliefd op de eerste foto

  liefs joelle

  ReplyDelete
 20. Wat een fijne outfit is dit zeg! Heel pretty jurkje, en jaaaa ik heb zoveel zin in mooi weer en lente en bloemetjes<3

  ReplyDelete
 21. Wat een mooie en leuke foto's weer! Je bent echt heel erg mooi, deze outfit staat je hele erg leuk! X

  LITAH

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio