Tuesday, April 19

april - mixtape

Tuesday, April 19
De zolder is groot en ruimtelijk. Wanneer ik voorzichtig met mijn tenen over de oude planken tippel kraakt hier en daar het hout. Het ruikt muffig, maar vertrouwd, precies zoals oude zolders horen te zijn. Ik hoor de wind door de kieren gieren en af en toe raakt een zacht briesje mijn blote voeten. Ik ril. Temidden van de duisternis vind ik een knopje en druk hem langzaam in. Een straal van licht verschijnt en op een berg van oude matrassen en dekens nestel ik me in mijn muziek en laat de klanken goed tot me door dringen.

Dit is een playlist voor dagen die je nog op zolders kan spenderen omdat het weer toch nét een beetje tegenvalt. Zoals afgelopen week bijvoorbeeld, ik moest de wind en regen trotseren om toch mijn allerdaagse plannetjes uit te voeren. Heb mijn winterjas weer uit de kast gehaald en mijn sjaal weer om mijn nek geslagen. Niet alles is pracht en praal en de lente bestaat niet alleen uit zonneschijn.

hier kan je deze afspeellijst op spotify beluisteren
Niet alles is pracht en praal en de lente bestaat niet alleen uit zonneschijn.

8 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Het eerste liedje is echt heerlijk! Ik ga de andere ook zeker beluisteren. Thanks for sharing :)

  ReplyDelete
 2. Wat een fijne tekst - ik kan het helemaal voor me zien. En deze liedjes ga ik eens opzoeken. Fijn :).

  ReplyDelete
 3. Ik ga het gelijk even beluisteren, want ik ken nog geen enkel liedje!

  ReplyDelete
 4. Jaaaaaa naar dit soort muziek was ik opzoek. DANKJEWEL! Wat superfijn :)

  ReplyDelete
 5. Zitten weer veel leuke songs tussen!

  ReplyDelete
 6. yesss, weer een nieuwe playlist. Ik vind je muzieksmaak zo leuk. Ik ga deze nu beluisteren tijdens het leren van biologie.

  ReplyDelete
 7. Zo'n fijne en leuke playlist <333

  ReplyDelete
 8. Wat een toffe liedjes Naomi!

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio