Sunday, May 29

daniel wellington

Sunday, May 29
Zeven weken. Ze-ven weken. Dan is het zomervakantie en zit mijn pta-week erop. Nee. Wacht. Dan zit mijn vijfde middelbare schooljaar erop. Dan ga ik naar de zesde en zal ik een tijdperk afsluiten waarvan ik dacht dat dat nog eeuwen zou duren. Over precies een jaar ben ik klaar. Zit ik feestend met mijn vrienden in het park en zullen mijn gedachten af en toe afdwalen. Misschien slaag ik wel niet, misschien slaag ik wel. Ik merk dat ik me niet meer bewust ben van tijd. T i j d. Iets dat niets is, maar alles is. Iets wat eeuwen kan duren, of in een wip voorbij raast. Uiteindelijk als je terugkijkt op de dagen of jaren die langs je heen gingen is tijd niet meer een begrip. Het is iets wat geweest is. 
Ongeveer een week geleden belandde er een cadeautje op mijn deurmat. Een pakketje waarin een prachtig doosje, met daarin verstopt een horloge van Daniel Wellington.Het model Bristol, in rosé goud is een prachtige aanwinst die ik onmiddelijk in gebruik genomen heb. Het is enorm fijn om niet altijd je telefoon te hoeven pakken om te kijken hoe laat het is en tegelijkertijd ook getriggerd te worden door berichtjes of meldingen. Dit horloge is een pareltje dat mij de weg wijst in het reizen door de tijd en door het leven.

met de kortingscode 'littlekey' krijg je 15% korting tot en met 15 juni op de website van Daniel Wellington! Tot 13 juni krijg je ook nog eens een gratis band erbij :) Dat is nog eens mooi meegenomen!

foto's van mij gemaakt door Fleur (Miss Joesten

13 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Dit horloge is prachtig. Net als het stukje dat je er bij hebt geschreven, over tijd. Ik schrik altijd weer even op als ik besef dat het 2016 is. En spannend! Je examenjaar. Ik weet zeker dat dat helemaal goed gaat komen. Heel veel succes met al je toetsen de komende weken! xxx

  ReplyDelete
 2. Wat een prachtig horloge is dat! Stiekem ben ik echt helemaal gek van Daniel Wellingtons horloge's. Mooie foto's ook Naomi.

  ReplyDelete
 3. Mooi stukje! Sinds ik mijn horloge heb vind ik 'm ook zo ideaal. Deze is prachtig! ♥

  ReplyDelete
 4. Ik snap precies wat je bedoelt.. Ik zit ook in V5 en ik zie alle mensen in het jaar boven me vertrekken. Het is zo'n gek idee dat ik over een jaar tijd ook bij die mensen hoor. Eerst nog eventjes slagen natuurlijk :). xoxo

  ReplyDelete
 5. Ik heb net de vlog van Teske gekeken en opeens kwam jij in beeld. Een paar seconden later dacht ik van 'He, dat was Naomi' , haha!

  ReplyDelete
 6. Wauw, ik vind dit zo'n mooi horloge! En dan schrijf je er ook nog eens zo'n fijn stukje bij. Tijd is een vreemd iets, ik bedoel, ik kan niet geloven dat ik net examen heb gedaan, nu 3 maanden vakantie heb en straks al ga studeren?! Ik wens jou ook nog heel veel succes met de laatste weekjes op school, je kan het! 💙

  ReplyDelete
 7. Ah wauwie, wat een mooierd! ♥︎ (En dan bedoel ik zowel dat pareltje om je pols als het meisje dat een boek aan het lezen is.) Nog héél veel succes met alle toetsen Naomi, you can do this!

  ReplyDelete
 8. Nice pictures, love this !

  https://lifeeofgirls.wordpress.com

  ReplyDelete
 9. Echt een prachtig horloge!

  ReplyDelete
 10. Heel veel succes met je laatste weekjes! Het horloge ziet er echt schitterend uit!

  ReplyDelete
 11. Heel veel succes met je laatste weekjes! Het horloge ziet er echt schitterend uit!

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio