Sunday, May 8

outfit • a pink wall

Sunday, May 8
Je kijkt me aan en lacht. Met schattige kleine kuiltjes in je wangen en ogen die glinsteren. Je praat honderduit over wat je vandaag en gisteren gedaan hebt, over die jongen die je zo leuk vind en over je favoriete nieuwe kledingstukken. Over dat het beter gaat, maar dat het moeilijk is. Dat je echt dood en doodmoe bent, slapeloze nachten beleeft en het liefst het huis niet uit wil komen. Maar dat je dat normaal vindt voor een zestienjarige en je er verder niet echt druk om maakt.

Je neemt een klein slokje van je thee en je ogen dwalen af naar het raam. Ik volg je blik en zie auto's voorbij razen en mensen in alle haast voorbij lopen. 'Gek hé', verzucht je. 'Straks leiden wij hetzelfde leven, opgenomen in een massa. We hebben een vast patroon en een plek om naar huis te gaan. Doen dezelfde dingen, haasten ons naar dezelfde plekken. Ik zou het bijna kunnen uitstippelen.' Je draait je hoofd langzaam weer naar mij toe totdat onze ogen elkaar kruisen. 


'Dat is niet mijn plan', fluister ik zachtjes, hopend op een blik of een reactie, maar verzonken in je gedachten blijf je mij glazig aanstaren.


Hierboven een kort schrijfseltje wat ik inmiddels alweer bijna zeven weken geleden schreef. Oorspronkelijk niet om te publiceren. Maargoed, ik verander altijd weer van gedachten. Dit is een outfit die ik liefheb, gefotografeerd op een zonnige dag voor een prachtige muur in Zaltbommel door een meisje wat ik ook liefheb. (waar het korte schrijfseltje hierboven misschien deels op gebaseerd is, hihi) Geniet van jullie dag lieverds, leg jezelf niet te veel druk op! De laatste vakantiedag hoeft niet perfect te zijn, een goed boek en een beetje rust is genoeg. Ik moet echt even wat aan school doen, maar dat is soms ook weer nodig. Vergeet niet even weg te zakken in gedachten, wees je bewust van jezelf en laat de zonnestralen je gezicht verwarmen!

(oh en geef je moeder een hele dikke knuffel)

foto's gemaakt door Keetje

wat vindt je van het schrijfseltje? voor herhaling vatbaar?


25 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. wat een tof artikeltje. Leuke outfit ook trouwens!

  ReplyDelete
 2. Jaa ik hou van dit soort schrijfsels! Mee doorgaan dus ;)

  ReplyDelete
 3. Willemijn Johanna8 May 2016 at 10:01

  Wat een prachtig stukje schreef je daar. Woorden schilderijtje.

  ReplyDelete
 4. Ik vind het schrijfseltje echt prachtig. Ik vind het altijd heel mooi als mensen zo kwetsbaar kunnen zijn en met dit soort schrijfsels bereik je dat zeker. Je outfit is zeker leuk, vooral voor de mooie roze muur hihi. xx

  ReplyDelete
 5. Zeker voor herhaling vatbaar!! Heel mooi. En ik vind het ook heel leuk hoe je je kledingstukken op de tweede foto hebt gezet :)

  ReplyDelete
 6. Prachtig dat schrijfseltje van je zeg, zoiets moet je echt vaker doen, heerlijk om te lezen!

  ReplyDelete
 7. Wat een super mooi schrijfseltje, Naomi! Zeker voor herhaling vatbaar! Liefs

  ReplyDelete
 8. Wat een fijn berichtje (en je schrijfseltje is zeker voor herhaling vatbaar;))

  ReplyDelete
 9. Wat een prachtig stukje tekst. Het voelde even alsof ik er zelf bij was. En leuke outfit natuurlijk! <3

  ReplyDelete
 10. Ik herken me wel in jouw schrijfels!
  En weer prachtige outfit en foto's :)

  Liefs!

  ReplyDelete
 11. Heel fijn artikel met mooie foto's weer, zeker voor herhaling vatbaar!

  ReplyDelete
 12. Ik vind je schrijfsel prachtig. Mooie, herkenbare gedachtes op een goede manier omschreven

  ReplyDelete
 13. Mooi geschreven zeg! Zeker voor herhaling vatbaar :)

  ReplyDelete
 14. Naomi, je schrijfsel is prachtig! Ik genoot er echt van, zeker voor herhaling vatbaar dus. En ik vind je outfit heel leuk, liefde voor je top! Liefs

  ReplyDelete
 15. Supermooi stukje! Ik geniet gewoon altijd van jouw posts en je outfits (en de zon natuurlijk ;)

  ReplyDelete
 16. Supermooi stukje! Ik geniet gewoon altijd van jouw posts en je outfits (en de zon natuurlijk ;)

  ReplyDelete
 17. Prachtiiig! Liefde voor roze muren. <3

  ReplyDelete
 18. Prachtiiig! Liefde voor roze muren. <3

  ReplyDelete
 19. Write baby, write. Wat een ontzettend mooi schrijfseltje, ik kan niet wachten om meer te lezen. Je look is trouwens ook erg mooi!

  ReplyDelete
 20. Geel staat je goed, lekker zomers <3

  ReplyDelete
 21. Mooi geschreven, as always! Het voegt echt wat toe aan een post. Dat topje staat je super, en die docs zijn nog steeds een goede aankoop geweest ;)

  ReplyDelete
 22. Echt een fijn schrijfsel (je zou zo een boek kunnen schrijven, echt)! Ik vind je outfit heel leuk, mooie foto's bij die muur ook ♥

  ReplyDelete
 23. Pleassssse, doe meer van die schrijfseltjes, ik vind je schrijfstijl echt super uniek/origineel!
  En ik wou dat ik zo een roze muur in de buurt had, dat is zo een mooie achtergrond voor outfitfot's.

  ReplyDelete
 24. Je schrijfsel is prachtig!! Zeker voor herhaling vatbaar!

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio