Tuesday, June 21

short movie • a day in pictures

Tuesday, June 21
I don't know what it is. Maybe it's the rain, the clouds swallowing up the sky, covering the sun as one thick dark blanket. That constant sound of rain ticking against the windows, even if it is my favorite sound to listen too. Maybe it's the negative thoughts that have been torturing my mind the past two weeks or the fact that so many people have graduated and I still have to wait one year. It could be that I haven't slept enough, that I had too many boy-problems, watched too many series (one big 'how i met your mother' recap, help), ate too much chocolate, had too much stress with school. It could be anything and I still don't know what it is.

But I know for a fact that Instagram is not really on my mind right now and I keep thinking about things that do not matter at all. But hey. I just wanted to say that I'm alive. Love you all.

- zoals ik op mijn instagram al had geschreven, leek het me mooi om dat hier ook maar even te plaatsen. In het Engels. Gewoon. Omdat het kan.Hieronder een kleine stop-motion video van een prachtige dag zo'n twee maanden geleden. Een dag die ik binnenkort opnieuw hoop te beleven. Meer woorden komen nu niet tot me, dus ik zal het hiermaar bij laten.Veel kijkplezier! Tot snel!

Love you all.
18 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Wat een leuke video! Ik word er helemaal vrolijk van :)
  Nog heel eventjes volhouden met school en dan lekker vakantie (ik hoop dat het wel wat mooier weer wordt)!! xxx

  ReplyDelete
 2. Wat onwijs mooi, Naoom! En wat moet daar een werk in hebben gezeten...

  ReplyDelete
 3. Wat leuk dit! Een deel 2 please,haha!

  ReplyDelete
 4. Echt heel gaaf dit! Word er al helemaal blij van als ik ernaar kijk :)

  ReplyDelete
 5. hij is echt prachtig geworden.
  heerlijk zo picknicken met aardbeien! :)

  ReplyDelete
 6. Wauw die stopmotion is zoo vet!

  ReplyDelete
 7. Dit is zo leuk gedaan echt heel tof gemaakt! Hier word ik echt helemaal vrolijk van.

  ReplyDelete
 8. Wat een megaschattige video, zo tof met die foto's achter elkaar geplakt!<3

  ReplyDelete
 9. Ik houd echt van jouw video's. Ze zijn zo origineel, hebben fijne vibess en zijn mooi geëdit. Ik krijg echt zin om weer op avontuur te gaan bij het kijken:)

  ReplyDelete
 10. Omg I adore your video, very nice idea, I will love to see others :)

  https://lifeeofgirls.wordpress.com

  ReplyDelete
 11. Ik had het op Youtube al gezegd (en volgens mij op ig ook haha) maar dit is echt zo'n leuke video! Zo leuk gefilmd en bewerkt! Jij en Sophie zijn echt friend goals

  ReplyDelete
 12. Wat een fijn filmpje! Heel tof met zo'n -ach, ik heb geen idee hoe het heet.... vintage? analoog? nouja, zoiets-effectje eroverheen! Ik werd er helemaal rustig & ontspannen van :)

  ReplyDelete
 13. Ah wat een super leuke video!

  ReplyDelete
 14. Fijn! Dat is wat mij betreft het beste woord om deze video te beschrijven, het muziekje, het filmpje, echt een heerlijk gevoel geeft het! F-I-J-N :)

  ReplyDelete
 15. Leuke video! Ennuh don't feel to bad want iedereen heeft wel eens van die anti-instagram dagen... had iedereen die maar😏

  ReplyDelete
 16. Wat een mooie video! Vrolijk!

  ReplyDelete
 17. echt heel gaaf zo'n filmpje

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio