Wednesday, June 1

the favourites of may

Wednesday, June 1
De eerste dag van juni kom ik maar gelijk met de deur in huis vallen. Vandaag laat ik jullie een aantal favorieten van mei zien! Inmiddels zijn er nog een stuk of vier bijgekomen (oh god. er is ZOVEEL LEUKS deze aankomende zomer om te delen) en het liefst zou ik jullie alles willen vertellen, maar dan duurt het veel te lang. Wie weet, plaats ik aankomende week gewoon nóg een post. Over andere leuke dingen. Mooie aankopen bijvoorbeeld. (Kettinkjes en schoenen en bralettes) (sshhh ik koop te veel). Over mijn plannen voor deze zomer en volgende zomer of over youtubefilmpjes en zomerjurkjes en aardbeien.

Enfin, misschien ben ik ietsje te enthousiast vandaag. Geeft niet toch? Laten we maar beginnen! daniël wellington

In de post die ik afgelopen zondag plaatste kon je 'm al zien. Wat een beauty. *zucht*. Sinds hij op mijn deurmat belandde heb ik hem niet meer afgedaan. Afgezien van het douchen natuurlijk, hihi. Het is een prachtig merk waar jij nu ook wat voordeel uit kan halen. Met de code 'littlekey' krijg je 15% korting op de aankoop van een nieuw horloge bij Daniel Wellington tot en met 15 juni!

youtube video'sDit zijn drie youtube video's die ik of heel tof vind, of je ontzettend helpen in het process van geen bh dragen. (oeps. wauw. heb ik nu geen bh dragen op mijn blog gezet?) (Yes i did). Niet dat ik dat persé wil hoor, maar soms is het best fijn en ik wil gewoon genoeg confidence hebben om het gewoon te doen. Ik ben op zijn zachts gezegd nogal plat, en als jong meisje kan dat voor wat onzekerheid zorgen. I'm working on it. (laten we even vergeten dat mensen van mijn school dit ook lezen. en mijn moeder. en de rest van mijn familie) (moet ik dit soort onderwerpen meer aankaarten? ik krijg sowieso spijt zo, haha)

De laatste video is een van mijn all time favourites. LOVE for Camille Rowe. Sophie en ik hebben een kleine obsessie (lees: ONTZETTEND GROTE GIRLCRUSH) en haar kledingkast is echt ge-wel-dig. Geeft mij inspiratie om ook wat experimenteler te zijn. 

KIJKEN DUS!!

photograph - black & white picture of sophie

Er zijn niet veel foto's die ik echt mooi vind die ik zelf heb gemaakt, maar op deze ben ik toch wel een mini beetje trots. Sophie is echt een schoonheid en geeft mij altijd ontzettend veel inspiratie en ik wilde hem even delen. Omdat ik soms best een mini beetje credits aan mijzelf moet geven.city - s' Hertogenbosch

Ik woon mijn hele leven al in het centrum van Amsterdam en aangezien daar alles is, kom ik niet heel vaak ergens anders. Toch merk ik dat als ik de trein pak en een nieuwe stad bezoek ik daar ongelofelijk blij van kan worden. Op avontuur gaan en de leukste plekjes zoeken. Den Bosch is zo'n stad die het waard is om naartoe te reizen en een onvergetelijke middag te hebben. Mocht je niet precies weten hoe of wat, dan heb ik hier een aantal dingen voor je op een rijtje gezet!


Wat is jouw favoriete youtube video van de afgelopen tijd? Zet een linkje in je comment! :)


16 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Zitten inderdaad weer heerlijke dingen tussen!

  ReplyDelete
 2. Super leuk! Luv your schrijfstijl! X

  ReplyDelete
 3. Yay Naomi, ik houd van je enthousiasme! Wat een fijne favorieten,je daniel wellington vind ik zó ontzettend mooi. En die foto van Sophie is gewoonweg prachtig, daar mag je wel meer dan een mini beetje trots op zijn. Liefs!

  ReplyDelete
 4. Wat een leuke favorieten! Die video van Camille Rowe is echt geweldig, die heb ik ook al eens gezien. Ze heeft echt een kledingkast om u tegen te zeggen. xxx

  ReplyDelete
 5. Die foto die je van Sophie gemaakt hebt is zo mooi! Mag je inderdaad een beetje trots op zijn hihi.

  ReplyDelete
 6. Die foto die je van Sofie maakte is echt mega mooi!

  ReplyDelete
 7. Door het raam foto's vind ik zo mooi! Echt een van mijn favorieten.

  ReplyDelete
 8. De schoonheid van Sophie is grenzeloos, de foto die je hebt gemaakt doet haar dan ook helemaal recht!<3 Wat een heerlijke video trouwens, van die garderobe. Luvv

  ReplyDelete
 9. Jaaa die video van Camille Rowe is zooo leuk! (ik heb 'm echt te vaak gekeken, maar luf er style, zo relaxed en frans en ik wil haar kledingkast adopteren)(en ja, girlcrush!) Je foto van Sophie is ook echt prachtig!

  ReplyDelete
 10. Leuke favorieten! En nieuwe steden bezoeken is inderdaad heel leuk!

  ReplyDelete
 11. De foto van Sophie vind ik inderdaad ook erg mooi :) En Daniel Wellington is sowieso liefde, daarom draag ik het al bijna twee jaar elke dag om mijn pols!

  ReplyDelete
 12. Savannah Brown ♥♥♥ Love die meid! Haar slam poems zijn ook zo mooi. Ze heeft er ooit één gemaakt, 'I am a slut' heet hij geloof ik. Die vind ik heel heel mooi. (telt meteen als mijn lievelingsvideo hihi)

  ReplyDelete
 13. Wat een heerlijk artikel.
  Die foto van Sophie is echt prach-tig!
  En als we dan toch bezig zijn: https://www.youtube.com/watch?v=3mlobM7rlXE&list=LLO8YNg4pHjWUG5foNbu0Sng&index=37 deze video vind ik zeker het kijken waard :)

  Liefs!

  ReplyDelete
 14. Die foto van Sophie is zooo mooi! Maar sowieso mag je echt wel trots zijn op álle foto's die je maakt hoor. :) Volgens mij heb ik nog nooit in Den Bosch gewinkeld, maar ik ben wel benieuwd nu. Fijne post. ♥

  ReplyDelete
 15. Je bent zo goed in fotograferen!! Kan je het me leren?! En Sophie staat zo mooi op die foto, daar moet je echt super trots op zijn! En wauw je horloge!! Prachtig. En yay voor nieuwe steden ontdekken :).

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio