Thursday, July 14

van juni naar juli.

Thursday, July 14


Mocht deze bovenstaande naam nog enigzins bekend voorkomen, dan geef ik je een hele grote knuffel. Ik ben het, je weet wel, die kletskous die nooit meer klets hier en in die zeeën van tijd die ze nu heeft, elk vrij moment van de dag (dus. bijna altijd) vast zou gebruiken om eens een paar prachtige blogposts te schrijven. Nu zal je je vast wel afvragen waarom ik hier nu een punt van moet maken. Het is nu eenmaal zo, jij weet het (HA, mijn statistieken weten het ook - pruillipje) en ik weet het maar al te goed. Toch wringt er iets in mij dat ik jullie niet allemaal even een kleine update geef, ondanks het feit dat een groot deel vast mijn instagram bijhoudt (zo niet, dan geeft dat niet). Het is inmiddels juli. J U L I. De laatste week ''school'' staat voor de deur en ik blér mee met allelei liedjes, wil op avontuur gaan (naar het strand en het bos en parijs.) en ging zo half dansend, half lerend juli in.


Ik verbaas me over het feit dat mijn instagram de lucht in schiet terwijl er werkelijk niet zoveel aan is en over het feit dat mijn bloglovin teller de 1000 heeft aan getikt. HOE DAN? (het is dus blijkbaar al bijna 1.5 week zo, maar aangezien ik niet actief was heb ik het compleet gemist. oeps) Over dat het zomervakantie is (zomervakantie??? en hoe snel wel niet is mijn eindexamen dan?) en over heel veel meer.

Ik wil zwemmen en op rotsen klimmen, lezen op het strand en genieten van de wind en de zon. Ik wil mensen fotograferen, werken aan mijn blog, meer tekenen, vroeger opstaan, vroeger slapen, in mijn eentje op reis gaan.

Momenteel staan deze plannen voor heel even stil. Ik heb een bloedmooie, veel te dure jurk gekocht die ik hoogstwaarschijnlijk ga terugbrengen, mijn werk zit even niet mee (heel erg veel ingeroosterd tot aan 31 juli en er onderuit komen lukt niet goed, aangezien ik gewoonweg te laat was met mijn vakantie tijden opgeven. maargoed, zo erg is het ook weer niet - meer geld en verkopen is leuk) en ik heb een dipje. (HA. weer eentje?)

Maar, ik ben over naar de zesde zonder onvoldoendes (oké, dat is geen uitzondering, maar ik mag best een keertje trots zijn) en heb hele lieve mensen om me heen. Het mag in mijn hoofd dan allemaal even niet baten, objectief gezien leid ik volgens mij een heel tof leven. Het moet alleen nog even tot me doordringen en laten we hopen dat de vakantie hierbij gaat helpen.

Voor nu wens ik jullie allen een hele fijne vakantie en heel veel plezier! Ik zie jullie snel terug (i promise. Ik heb ein-de-lijk de tijd nu). Dikke kus. Heel veel liefde.

Naomi


12 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. Dipjes, ik ken het. Maar zolang je inderdaad straks maar weer inziet dat je eigenlijk best een tof leven hebt!

  ReplyDelete
 2. Een hele fijne vakantie Naomi! <3 En wat fijn dat je gewoon over bent naar zes vwo, mag je absoluut heel erg trots op zijn. Dipjes zijn naar, maar ze gaan over. Hopelijk doet de vakantie je goed. Oh en ik besefte me pas dat je meeting alweer bijna een jaar geleden is, like whuuut time flies, hihi. Liefs!

  ReplyDelete
 3. Yay je bent er weer! Wat een geweldig mooie foto's, ik hou van de vibe die ze met zich mee dragen. Geniet van je vakantie!<3

  ReplyDelete
 4. Dat dipje gaat vast wel weer over. Geniet gewoon nu even van je vakantie en je stressloze leventje (:

  ReplyDelete
 5. Wat een prachtige foto's. Je blog is altijd zo leuk om te lezen en te bezoeken. Je hebt die duizend volgers zeker verdient! Ik wil ook zo veel doen in de vakantie. Ik ken het echt helemaal, haha.

  Geniet zeker nog van je vakantie :)

  Liefs Helene

  ReplyDelete
 6. Fijne update, een hele fijne vakantie alvast gewenst :D

  ReplyDelete
 7. Jouw foto's zijn zo cool! Echt waar!
  Your blog posts are so much fun to read :D <3
  Jade xo

  ReplyDelete
 8. Hele fijne vakantie en gefeliciteerd met je overgang! En veel werken betekent veel geld verdienen om meer leuke dingen te doen, zo moet je het dan ook wel weer zien ;)

  ReplyDelete
 9. Heey! Ik ben druk bezig met het aanpassen van mijn blog, en ik las je html-tips.
  Echt super leuk en handig! Ik wil graag mijn blog veranderen in een grid-style. Die 'tegels' waar je dan op kan klikken weet je wel? Alleen ik kom er maar niet uit.. Weet jij een handige site of heb jij zelf tips hoe ik dit moet doen?

  Liefs Janny

  ReplyDelete
 10. Leuke foto's! geniet van je vakantie

  ReplyDelete
 11. Je hebt zo veel talenten... Ik was al onder de indruk van je mooie foto's, gevoel voor stijl, je volwassen uiterlijk en zie nu dat je ook enorm mooi kunt schrijven! Ik hoop dat de vakantie je goed doet. En niemand zal het je kwalijk nemen als je een tijdje niks post. Vraag niet te veel van jezelf :) Liefs

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio