Thursday, September 1

Een dagje aan het strand (met mijn leren Duifhuizen tas!)

Thursday, September 1
Het was net alsof er tienduizenden emmers water over me heen werden gegooid. Stond ik daar, in mijn dunne en inmiddels erg doorschijnende strandjurkje op de Haarlemmerdijk. Met een drijfnatte picknicktas in mijn ene hand en een gloednieuwe leren (!) rugzak van Duifhuizen in de andere was ik van plan om nog enigzins heelhuids thuis te komen. De regendruppels stroomden over mijn wangen, mijn haar plakte aan mijn gezicht en ik had moeite om de weg te zien met al het water rond mijn ogen. Van mijn birkenstocks was niet veel over en die ene verdwaalde toerist die het aandurfde in dit weer over straat te gaan had een prachtig uitzicht op mijn inmiddels wel erg zichtbare ondergoed. Ik proestte het uit, besloot er maar het beste van te maken en liep (lekker vals) zingend in de stromende regen naar huis.

Het was een vrij spontaan dagje aan het strand, Sophie, Laura, Ishara en ik besloten een picknick/stranddagje te houden onder het mom van Sophie's 19e verjaardag en stiekem ook omdat we er gewoon heel veel zin in hadden. Rond een uur of twee vertrokken we in Ishara's mini richting Wijk aan Zee. Vier vrij jonge meiden samen in een auto beloofd niet veel goeds voor je oren. We blèrden met ontelbaar veel nostalgische nummers uit de 2000's mee en dansten (voor zover dat kon, zittend op de achterbank) erop los.


Rond een uur of vijf begon het te miezeren. De miezer vervolgde langzaam in steeds grotere regendruppels, dus renden we gillend zo hard als we konden de ijskoude zee in. Binnen mum van tijd zwaaiden we met onze bikini's en badpakken in onze handen, giechelden en lachten. We dansten in het water, doken kopje onder, bibberden uiteindelijk van de kou en liepen (inmiddels weer aangekleed) het water uit. 

Daar, op het strand, verorberden we 1000 kilo watermeloen, dansten we rond op oude muziek (en slechte muziek) (maar stiekem kenden we elk woord), werden radslagen gemaakt, kregen we de slappe lach en vochten we tegen de meeuwen die al ons eten wilde opeten. Daar, in het zand, hadden we een hele fijne tijd met elkaar.


Ik nam mijn gloednieuwe leren rugzak mee die ik onlangs heb mogen ontvangen van Duifhuizen tassen & koffers om te reviewen. Hij is niet te groot en niet te klein, maar toch kan ik hem gemakkelijk meenemen als schooltas of gewoon, een dagje uit. Het is een donkerbruine leren rugzak van Saccoo, een merk dat zowel tassen als bijvoorbeeld portemonnees maakt van ecologisch leer. Hij is zo stijlvol en prachtig, ik ben er ontzettend blij mee!


foto's van mij door Laura, Ishara of Sophie 

Wat vind je van mijn nieuwe tas? Hoe vaak ga jij een dagje naar het strand?


15 comments :

Wat lief dat je een reactie achterlaat en leuk dat je even kijkt op mijn blog! De reacties ouder dan 4 dagen worden gemodereerd :)

Liefs,

 1. ah wat een mooie foto's!
  Heerlijk zo'n dagje strand :)
  liefs Lonneke

  ReplyDelete
 2. Je tas is echt mooi en wat had je een leuke dag. Ik ben net terug van 2 weken zee. Voor ons is het ondertussen onze tweede thuis geworden en wat graag zouden we met z'n allen er heen gaan om te wonen. Maar voorlopig is het nu wel mooi zo elk jaar ons vast plekje in de zomer :).

  ReplyDelete
 3. very nice outfit !

  www.lifeeofgirls.wordpress.com

  ReplyDelete
 4. Super mooie tas! En deze dag klinkt zo fijn! Jullie groepje is zo close, echt heel fijn om te lezen/zien!

  ReplyDelete
 5. Deze rugzak is echt te leuk!

  ReplyDelete
 6. Ik had al wat foto's van deze dag voorbij zien komen op instagram en wat zijn ze mooi! Ze hebben echt een fijn analoog sfeertje en die tas vind ik er helemaal bij passen. Ik ga zelf ook best vaak naar het strand. Eigenlijk vind ik het strand misschien nog wel leuker als het iets minder mooi weer is, want dan is het wat rustiger. :)

  ReplyDelete
 7. Op vakantie gaan we wel meerdere malen, maar thuis, haha nee. Toffe tas!

  ReplyDelete
 8. Wat een mooie tas zeg! De foto's zijn echt prachtig<3 X

  ReplyDelete
 9. OOO WAUW! De tas is echt prachtig, de foto's en je verhaal trouwens ook. Echt, kippenvel hier!

  ReplyDelete
 10. Wat klinkt jullie dagje strand heerlijk! En je tas is echt prachtig!

  ReplyDelete
 11. Oh wat een mooie en sfeervolle blogpost. En je kleedje en je tas zijn zo mooi :)

  ReplyDelete
 12. Beautiful blog and photos! I greet:)

  ReplyDelete
 13. Wat een mooie foto's en rugtas!! X

  ReplyDelete
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio