Monday, January 25

over het zijn van introvert en extravert

Monday, January 25
Introvert of extravert. Ik twijfel. Toch zullen de meeste mensen mij zien als een extravert in hart en nieren, maar dat hoeft niets te betekenen. Ik zou mezelf beschrijven als een (al zeg ik het zelf) vrij spontaan meisje dat niet bang is om op mensen af te stappen en meestal iets te enthousiast is. Soms flapt ze er nog wat onbenulligs uit maar dat is niet erg. Thuis, zonder dat iedereen over haar schouder meekijkt verstopt ze zich in haar boeken, notitieboekjes vol gedachten en vindt ze feestjes even leuk als een avondje thuis, al weet niet iedereen dat. Introvert en extravert. Ik twijfel nog steeds.

Tuesday, January 19

knotjes. spacebuns. ofzoiets

Tuesday, January 19
Sinds een poosje is mijn haar lang genoeg om weer op te steken. Oké, misschien hou ik de boel bij elkaar met een hele hoop speltjes, maar dat vind ik in dit geval niet uitmaken! De afgelopen maanden heb ik mijn haar amper in een staart gedragen, aan de ene kant omdat het gewoonweg niet mogelijk was, aan de andere kant omdat ik het niet mooi bij mezelf vind staan. Ik ben nu eenmaal gewend aan los haar. Maar, ik snakte eigenlijk toch ook wel naar wat verandering. Afgelopen dinsdag was het daar tijd voor en probeerde ik eens wat nieuwe dingen uit en het resultaat daarvan zie je nu!

Saturday, January 16

een film over mijn kerstvakantie • short movie

Saturday, January 16
Afgelopen vakantie ben ik weer aan het filmen geslagen. Ik sprak af met een heleboel leuke mensen en besloot, wanneer ik daar tijd én zin in had, af en toe wat vast te leggen in bewegend beeld. Uiteindelijk heb ik niet alles en niet elke dag op film gezet, maar heb ik wel heel wat leuke beelden voor jullie bij elkaar gesprokkeld en - al zeg ik het zelf - heb ik er nog best een leuk filmpje van weten te maken. Ik sprak onder andere af met Hannah (@hannahaletta), Pepijn (@pepijnz), Chantal (@i_stolethemoon) en Sophie (@sophievstheuniverse). Veel kijk plezier!
maak jij wel eens filmpjes? en is dit voor herhaling vatbaar?

Wednesday, January 13

op tijd komen? hoe doe je dat?

Wednesday, January 13

In een sneltreinvaart ren ik naar mijn fiets. Mijn haar is vlug in een warrig staartje geknoopt en met rode wangen arriveer ik op het waterlooplein. Ik bel mijn vriendin die daaropeenvolgend naar beneden komt, terwijl ik nog even uit moet hijgen van het snelle fietsen. Ik dacht nog wel dat ik zeeën van tijd had. Flierenfluitend dronk ik mijn kopje thee leeg en dacht ik niet aan de wijzers die wel degelijk voorbij tikten. Ik had gewoonweg geen besef en heb als resultaat amper wat kunnen eten. Vervelend is dat dit beslist niet de eerste en ook niet te laatste keer was dat dit voorkwam. Ik ben namelijk een kampioen in altijd 5 of 10 minuten te laat komen. Maargoed, het is mijn eigen schuld en er viel toen niks meer aan te doen. Behalve dit proberen te voorkomen natuurlijk. Maar hoe doe je dat nu eigenlijk? Op tijd komen enzo?

Sunday, January 3

eerste gedachtes over 2016

Sunday, January 3
Allereerst; happy new year! Ik hoop dat je net zoals ik een fijne jaarwisseling hebt gehad. Of je nu met je beste vriendin op de bank een film keek of dat je samen met je vrienden naar een feestje ging. Ik spendeerde oudjaar met mijn beste vrienden, een glaasje (of twee) champagne en een grandioos uitzicht over de stad. Het was fijn. Heel erg fijn. Toen ik vrijdagochtend vroeg vermoeid thuis kwam gooide ik mezelf niet gelijk op bed, maar besloot ik een pagina in mijn notitieboekje vol te kliederen met een hoop gebrabbel over mijn niet bestaande voornemens en het nieuwe jaar.

Ik heb daar wel anderhalf uur over gedaan en het werden - zoals je wel kan raden - een hele hoop bladzijdes vol gedachten. Deze spontane uitspatting werd omgedoopt als  'Eerste gedachtes over 2016'. En die wil ik graag met je delen.
© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio