Friday, February 19

outfit • the 70's vibes

Friday, February 19

Mijn ogen glijden langzaam over het klaslokaal. Iedereen zit bibberend zijn aantekeningen op te schrijven, de een dik verpakt in jas en sjaal, de ander in een simpel t-shirtje. Ik denk terug aan vanochtend, toen ik de school binnenrende en een paar mensen hoorden smoezen over de verwarming die mogelijk kapot was. Fijn. Heel fijn, in midden winter. Niet veel later staat de hele school buiten, de een nog verkleumder dan de ander, maar vooral heel veel blije gezichtjes. School is namelijk vroegtijdig dicht gegaan op deze vroege maandagmorgen. En ja, die verwarming mag van mij zo nog wel even kapot blijven.

Sunday, February 14

rainy mornings

Sunday, February 14


Die ochtend wordt ik wakker van de regen die tegen de ramen tikt. Door een kiertje tussen de gordijnen kan ik nog net een glimp opvangen van de waterdruppels die langs het raam  naar beneden glijden. Sophie ligt vermoeid naast me, rekt zich languit uit en zucht. Ze draait haar hoofd naar me toe en opent langzaam één van haar ogen. 'Lekker geslapen?' Nu opent ze ook haar andere oog, staart me aan met een slaperig koppie en mompelt ze onverstaanbaar. '4 uur. ugh mm. niet .. zoveel'. Het is maar net te verstaan. Ik weet niet precies waarom, maar op gegeven moment besluit ik mijn camera er in een opwelling bij te pakken. Sophie merkt het nog niet en heeft zich opgerold in haar deken met een knot in haar haar en haar ogen gesloten. Ze is een plaatje.

Wednesday, February 10

ik ben dus blijkbaar zeventien vandaag

Wednesday, February 10
Het leven suist aan ons voorbij en ook aan mijn zestiende levensjaar is inmiddels een einde gekomen. Ik moet zeggen dat ik het raar vind hoor, dat opgroeien. Dat ouder worden, terugkijken op wat ik het afgelopen jaar allemaal gedaan heb en grinniken om de vele domme momentjes die voorbij gekomen zijn. Die stomme ruzies met mijn ouders, de huilbuien, maar ook het omgooien van mijn schoolpakket (- wat weer de rest van mijn leven kan beïnvloeden) en het geweldige bloggen (ook al ben ik niet altijd even actief). Ik ging naar Rome met school, naar Berlijn met mijn beste vrienden en heb vele nieuwe mensen leren kennen die me alle heel dierbaar zijn geworden.

Anyways, ik ben vandaag dus zeventien geworden. z e v e n t i e n. woah. Al mag het dan een jaar zijn waarin ik nog steeds niet alles mag, tot ongenoegen van de meesten, blijf ik nog even genieten van het kind zijn en het niet hebben van die grote verantwoordelijkheid. Ik ben onwijs benieuwd wat dit jaar voor mij in petto heeft, wat het ook moge zijn.

mocht je trouwens nog geinteresseerd zijn in mijn verjaardagsartikel van vorig jaar, dan kan je die hier vinden. Ik ben, uhm, nogal wat veranderd in schrijfstijl en laten we hopen een stuk volwassener geworden.

dus. uhm. tja.

ik wens jullie allemaal een fijne 10 februari toe, een dag zoals alle anderen, maar voor mij toch nét ietsje specialer dan anders.

een fijne 10 februari en heel veel liefs! 

Naomi

© LKTH 2014-2015 | BLOG DESIGN BY Labinastudio